Brightbrushレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

BrightBrush tandbørsteholderen er både praktisk og stilfuld. Den holder tandbørsterne organiseret og fri for bakterier, samtidig med at den passer perfekt ind i et moderne badeværelse. Materialet føle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har bestilt både BrightBrush UV Guard og FlossJet fra jer, og jeg kan ikke undvære UV Guard'en, da den beskytter mine tandbørster mod toiletbakterier. Jeg er virkelig glad for den, og jeg synes, a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Produktet virkede ikke der j modtog det defekt ved godt i ikke sender defekte vare men ik bestil så en ting på nettet der det ikke bliver håndteret forsvarligt siden det ik virker go sommer

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bright Brush UV Guard er en super god løsning. Den fungere så godt for os og er en super god mulighed for, at forbedre tand hygiejnen. Stilrent og lækkert design. Den kan vi virkelig ikke klage over h... もっと見る

企業情報

1. 歯科用品店

当該企業による記述

BrightBrush.dk er dedikeret til at forbedre din mundhygiejne med innovative og effektive løsninger. Vi specialiserer os i UVC sterilisatorer, der sikrer, at din tandbørste altid er ren og fri for skadelige bakterier – en essentiel del af god tandhygiejne. Hos os får du ikke kun produkter af høj kvalitet, men også en enestående kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig. Med gratis fragt på alle ordrer gør vi det nemt og bekvemt at få adgang til de bedste værktøjer til din daglige mundpleje. Hos BrightBrush.dk er din sundhed vores prioritet, og vi stræber efter at skabe tryghed i din daglige rutine.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Fedt design

Fedt design, let at hænge og mega god kundeservice. BrightBrush giver klart en tryghed i forhold til tandhygiejnen. Anbefaler varmt!

2024年9月10日
自発的なレビュー
Brightbrush ロゴ

Brightbrush からの回答

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores design og kundeservice. Din tryghed og tandhygiejne er utrolig vigtig for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Tak fordi du valgte BrightBrush!

Supertilfreds

Supertilfreds. Flot design. Genialt til tandbørsten. Og hurtig levering.

2024年9月12日
自発的なレビュー
Brightbrush ロゴ

Brightbrush からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse, Janni! Vi er glade for at høre, at du er supertilfreds med designet og produktet. Det betyder meget for os, at du oplevede hurtig levering. Tak fordi du valgte Brightbrush.dk! Vi ser frem til at betjene dig igen. 🌟

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。