BrillevÊrk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Really pleased with my experience at BRILLEVÆRK. Anne was friendly, professional and genuinely took the time to make sure I found the right frames. I felt very well looked after, and I’m really happy... もっず芋る

Jeg anbefaler BrillevÊrk. Professionel og behagelig oplevelse hos Anne i BrillevÊrk. Jeg kom ind fra gaden fanget ind af butikkens spÊndende univers med nye og anderledes stel end dem man ellers altid... もっず芋る

BrillevÊrk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale at kÞbe briller hos Anne i BrillevÊrk! Indehaver Anne tog sig god tid til at finde prÊcist den brille, som passede mig bedst, og som jeg fÞlte mig mest komfortabel med.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 県鏡屋

圓該䌁業による蚘述

Hos BrillevÊrk kan du kÞbe briller og solbriller ud over det sÊdvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsÞgt service. Vi sÊlger også kontaktlinser.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

64件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service- og mega nice

Fantastisk service- og mega nice briller. Anne er dygtig, erfaren og tager sig god tid til at vejlede og hjÊlpe.
Please lad vÊre med at gå andre steder hen, hvis du vil have de bedste briller med den bedste service.
Jeg har vÊret hos BrillevÊrk flere gange og hver gang er en god, tryg og ikke mindst hyggelig og sjov oplevelse - lidt som at vÊre sammen med en veninde, der er mega dygtig til sit fag.

2026幎2月7日

BrillevÊrk からの回答

Eij Malene... Jeg bliver helt rÞrt.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor gÞr det mig glad at lÊse, at du oplever det sådan. Jeg prÞver netop at skabe en forretning, hvor kunderne ikke "bare" er kunder, men gÊster... Eller venner, om man vil ;-)
SÃ¥ virkelig bare af hjertet tak!!

Meget flot udvalg af stel

Meget flot udvalg af stel, som jeg ikke har set andre steder i DK - og har kigget i mange forretninger! Anderledes og med kant, og samtidig i hÞj kvalitet. Servicen yderst kompetent og god.

2026幎1月23日

KÊre Emilie,
Tusind tak for din anmeldelse - dejligt, at du endelig lykkes med at finde ikke bare ét, men 2 virkelig flotte stel.

Anne.

Man bliver helt naturligt fast kunde

Man skal lede lÊnge efter en butik, hvor man bliver imÞdekommet så meget. Havde bÞjet mit stel til ukendelighed, og det blev bare fikset uden videre. Jeg gÊtter på, at alle der har vÊret i Annes butik vender tilbage igen og igen

2026幎1月22日

Hej Tb,
Tak for din anmeldelse, og ja, du havde krÞllet det stel ganske meget ;-)
Men med lidt tålmodighed og et par cowboy-tricks, så lykkedes det jo heldigvis at redde det.

Anne.

Briller og service med kant!

Jeg har ofte haft svÊrt ved at finde et brillestel der passede til mit “lille” ansigt. Men hos Anne var der flere mulige stel og alle super flotte og med kant. SÃ¥ der rÞg et par solbriller med ogsÃ¥. Tak til Anne for en virkelig professionel, nÊnsom og udfordrende service.

2025幎11月18日

KÊre Susanne,
(Jeg troede egentlig, jeg havde svaret dig allerede fÞr jul, men det ser jeg nu, at jeg ikke har?)
Tusind tak for din fine anmeldelse, og hvor er jeg glad for at lÊse, at du oplevede det som både professionelt og nÊnsomt. Det er jo selvfÞlgelig vigtigt at kunne hjÊlpe folk til det helt rigtige stel - og dér synes jeg virkelig, vi fik lavet noget fint til dig! - men endnu vigtigere er det jo, at man som kunde fÞler sig tryg i processen, sÊrligt under synsprÞven.

Jeg er meget taknemlig for, at du valgte at besÞge mig og min butik.

Anne.

Det er altid en fornÞjelse at besÞge

Det er altid en fornÞjelse at besÞge BrillevÊrk.
Bedre service skal man lede lÊnge efter. Jeg har ikke tal pÃ¥ hvor mange gange mine briller er blevet rettet 😬
Det er dumt at falde i sÞvn med ens briller.
Da jeg ikke lige kunne finde den solbrille jeg gerne ville have, ja sÃ¥ blev de da bare lige tryllet frem af et brillestel og glas efter eget Þnske 🀩🀩
Med andre ord, mit ansigt og Þjne har aldrig vÊret i bedre hÊnder. Altid inspirerende udvalg og hjÊlp til at vÊlge nyt stel.

2025幎11月26日

KÊre Pernille,
Tro mig - det er også altid en fornÞjelse at ha' besÞg af dig!
Og jeg elsker, at du er frisk på at prÞve mine små forslag, når vi står med stel og farveprÞver, og du jo faktisk ikke heeeelt ved, hvordan din (sol)brille kommer til at se ud, fÞr den er fÊrdig.
#youlittledaredevil ;-)

Top professionel

Indehaveren af BrillevÊrk i Elmegade er super dygtig, fagligt knivskarp og samtidig varm og imÞdekommende. Der bliver taget sig god tid, ingen forhastede lÞsninger, og hun arbejder med top-professionelt udstyr. Kan varmt anbefales.

2025幎4月27日

KÊre Mikala,
Tusind tak for så sÞde ord.
Tid og faglighed er netop nogle af mine kernvÊrdier, så det gÞr mig så glad, at det det også vÊgter hos dig (og andre kunder selvfÞlgelig ❀)

KH Anne - BRILLEVÆRK

Jeg fÞlte Anne lyttede pÃ¥ hvad jeg

Jeg fÞlte Anne lyttede på hvad jeg tÊnkte jeg gerne ville have af brille men også prÞvede at udfordre mig lidt på at prÞve noget andet end det jeg så for mig i mig, jeg endte med at gå med en af de briller Anne fik mig til at prÞve som jeg aldrig selv havde tÊnkt kunne vÊre noget, jeg fÞlte der var god tid til mig og ikke bare at jeg var en kunde der skulle hurtigt igennem!!

2025幎1月15日

KÊre Katarina,
Tak for de sÞde ord - og hvor er jeg glad for, at du både fÞlte dig lyttet til og udfordret. Det er dér, det fantastiske nogen gange opstår ;-)
Kom snart igen.

Anne.

Fantastisk butik med håndplukkede stel

Fantastisk butik med håndplukkede stel og outstanding service!
Anne er mester i at vejlede både om brillestel og det nyeste inden for kontaktlinser.
Jeg bliver desuden altid mÞdt med smil og en god snak.

2025幎11月1日

KÊre Line,
Tusind tak ❀
For fine ord og for altid at vinke, når du går forbi - og dele dine vindruer med mig :-)
Jeg er så glad for, at du dumpede ind i min butik.

KH Anne - BRILLEVÆRK

Min bedste anbefaling herfra.

Der er god tid. Man får professionel vejledning. Der bliver gået i detaljer. Og personalet er der sÞdeste og mest tålmodige jeg har mÞdt i en brilleforretning.

2025幎8月1日

BrillevÊrk からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse.
Det betyder så meget, at vores kunder ikke fÞler sig skyndet på - at vÊlge briller er ikke altid en nem beslutning ;-)

Kh Anne -BRILLEVÆRK

Hos BrillevÊrk fÃ¥r man en virkelig god

Hos BrillevÊrk får man en virkelig god service fra Anne. Alle brillerne er såååå flotte og hos BrillevÊrk har man lyst at kÞbe nye briller ofte. Så Max stjerner til Anne og BrillevÊrk.

2025幎11月26日

KÊre Tine,
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Og ja, man kan hurtigt blive fristet ;-)

Har brugt briller i + 40 år

Har brugt briller i + 40 Ã¥r, men det var BrillevÊrk der opdagede, at jeg skulle have glas med prismer i. KÊmpe tak til Anne og co for at have givet mig “synet tilbage”.
Jeg er endt med at kÞbe 3 sÊt briller hos Anne😊

2025幎8月15日

KÊre Pia,
Jeg kan simpelthen ikke fortÊlle dig, hvor taknemlig jeg er for, at du dumpede ind her, og vi kunne hjÊlpe dig af med flere års Þjen-bÞvl.

Kom snart igen :-)
KH Anne - BRILLEVÆRK

SÅ behagelig og professionel service

SÅ behagelig og professionel service skal man lede lÊnge efter 😍 GlÊder mig allerde til at komme igen 💗

2025幎11月12日

KÊre Hannah :-)
Tusind tak for så sÞde ord. Vi skal nok finde den helt rigtige brille til dig. Lige pludselig en dag, så er den der bare ;-)

Kh Anne - BRILLEVÆRK

I can only recommend Brillevaerk

I can only recommend Brillevaerk! Thorough eye exam, welcoming atmosphere, great selection and very professional service.

2025幎10月11日

Dear Marion,
Thank you for your kind words :-)
It was a pleasure meeting you.

Kind Regards,
Anne - BRILLEVÆRK

Excellent Service

I was very happy with the consultation and eye test. There was also a great selection of glasses in all styles. Even when I needed some adjustments afterwards, I was helped immediately. Excellent service – I’ll gladly come back!

2025幎10月3日

Dear Theresa,
Thank you very much for your review :-)
It means the world to me, and I am happy to help with any adjustments, you may need :-)

Kind Regards, Anne.

Jeg har nu kÞbt mit andet stel hos

Jeg har nu kÞbt mit andet stel hos BrillevÊrk og alt fra synsprÞver til udvalg og service fra Anne og Co er virkelig fremragende.

2025幎10月18日

Hej Simon :-)
Tak for din anmeldelse - det er altid sÃ¥ skÞnt, nÃ¥r kunder vÊlger at komme tilbage og handle igen. SÃ¥ véd jeg, at vi gÞr noget helt rigtigt 🙏

Anne

Behagelig, dygtig og tålmodig

KÊmpe anbefaling! Anne er sÞd, behagelig og dygtig. Hun lavede en grundig synsprÞve og efterfÞlgende god vejledning til valg af briller. Jeg er den mest ubeslutsomme person, men hun havde utrolig tålmodighed og gav mig hjÊlp til det helt rigtige valg. Jeg er så glad for dem ❀

2025幎9月23日

KÊre Majaliv,
Beklager, at jeg slet ikke har fået svaret på din fine anmeldelse - og tusind tak for den!!

Dejligt, at du er glad for brillerne (Det vidste jeg jo så heldigvis godt, for du har jo besÞgt butikken siden). Og ja, vi brugte da lang tid på at finde det perfekte stel til dig, men den slags skal man altså heller ikke "jawe" med. Det er jo ikke en t-shirt, der ryger bagerst i skabet, hvis man ikke bliver glad for den ;-)

Kom snart igen :-)
KH Anne.

StÞrste anbefaling

Har endnu en gang fået lavet briller til min datter hos BrillevÊrk. For det fÞrste er de virkelig dygtige og professionelle og samtidig er det et virkelig rart sted at komme.
Og så finder man de fedeste stel hos BrillevÊrk.

2025幎10月9日

KÊre Christine,
Tusind tak for din anmeldelse (som jeg nu opdager, at jeg aldrig har svaret på...)
Det er en kÊmpe fornÞjelse at få lov at lave briller til dig datter. Jeg kan ikke beskrive, hvor glad og stolt, jeg bliver, når hun kommer herind og bare stråler som en sol i hele hovedet af glÊde og begejstring. Sikke en forandring fra fÞrste gang, vi så hinanden <3

KH Anne.

A Copenhagen hygge at BrillevÊrk

BrillevÊrk is pure Copenhagen hygge in eyewear form.
A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to frames that fit my lifestyle, and, when they were ready, tweaked every millimeter until they sat perfectly. The glasses are lightweight, crystal-clear, and sturdily built. If you want expert guidance, genuine care, and a cozy break from the big chains, make BrillevÊrk your first stop.

2025幎5月28日

Dear Daniel!
Thank you so much for those kind words. It means the world to us, that our guests feel seen, heard and helped! So happy to know, that you felt that!

Kind regards, Anne