Really pleased with my experience at BRILLEVÃRK. Anne was friendly, professional and genuinely took the time to make sure I found the right frames. I felt very well looked after, and Iâm really happy... ãã£ãšèŠã
Jeg anbefaler BrillevÊrk. Professionel og behagelig oplevelse hos Anne i BrillevÊrk. Jeg kom ind fra gaden fanget ind af butikkens spÊndende univers med nye og anderledes stel end dem man ellers altid... ãã£ãšèŠã
BrillevÊrk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old palâwarm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale at kÞbe briller hos Anne i BrillevÊrk! Indehaver Anne tog sig god tid til at finde prÊcist den brille, som passede mig bedst, og som jeg fÞlte mig mest komfortabel med.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BrillevÊrk kan du kÞbe briller og solbriller ud over det sÊdvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsÞgt service. Vi sÊlger også kontaktlinser.
Elmegade 3, st.tv., 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- Info@brillevaerk.dk
- brillevaerk.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk service- og mega niceâŠ
Fantastisk service- og mega nice briller. Anne er dygtig, erfaren og tager sig god tid til at vejlede og hjÊlpe.
Please lad vÊre med at gå andre steder hen, hvis du vil have de bedste briller med den bedste service.
Jeg har vÊret hos BrillevÊrk flere gange og hver gang er en god, tryg og ikke mindst hyggelig og sjov oplevelse - lidt som at vÊre sammen med en veninde, der er mega dygtig til sit fag.

BrillevÊrk ããã®åç
Meget flot udvalg af stel
Meget flot udvalg af stel, som jeg ikke har set andre steder i DK - og har kigget i mange forretninger! Anderledes og med kant, og samtidig i hÞj kvalitet. Servicen yderst kompetent og god.

BrillevÊrk ããã®åç
Man bliver helt naturligt fast kunde
Man skal lede lÊnge efter en butik, hvor man bliver imÞdekommet så meget. Havde bÞjet mit stel til ukendelighed, og det blev bare fikset uden videre. Jeg gÊtter på, at alle der har vÊret i Annes butik vender tilbage igen og igen

BrillevÊrk ããã®åç
Briller og service med kant!
Jeg har ofte haft svÊrt ved at finde et brillestel der passede til mit âlilleâ ansigt. Men hos Anne var der flere mulige stel og alle super flotte og med kant. SÃ¥ der rÞg et par solbriller med ogsÃ¥. Tak til Anne for en virkelig professionel, nÊnsom og udfordrende service.

BrillevÊrk ããã®åç
Det er altid en fornÞjelse at besÞgeâŠ
Det er altid en fornÞjelse at besÞge BrillevÊrk.
Bedre service skal man lede lÊnge efter. Jeg har ikke tal pÃ¥ hvor mange gange mine briller er blevet rettet ð¬
Det er dumt at falde i sÞvn med ens briller.
Da jeg ikke lige kunne finde den solbrille jeg gerne ville have, ja sÃ¥ blev de da bare lige tryllet frem af et brillestel og glas efter eget Þnske ð€©ð€©
Med andre ord, mit ansigt og Þjne har aldrig vÊret i bedre hÊnder. Altid inspirerende udvalg og hjÊlp til at vÊlge nyt stel.

Top professionel
Indehaveren af BrillevÊrk i Elmegade er super dygtig, fagligt knivskarp og samtidig varm og imÞdekommende. Der bliver taget sig god tid, ingen forhastede lÞsninger, og hun arbejder med top-professionelt udstyr. Kan varmt anbefales.

BrillevÊrk ããã®åç
Jeg fÞlte Anne lyttede pÃ¥ hvad jegâŠ
Jeg fÞlte Anne lyttede på hvad jeg tÊnkte jeg gerne ville have af brille men også prÞvede at udfordre mig lidt på at prÞve noget andet end det jeg så for mig i mig, jeg endte med at gå med en af de briller Anne fik mig til at prÞve som jeg aldrig selv havde tÊnkt kunne vÊre noget, jeg fÞlte der var god tid til mig og ikke bare at jeg var en kunde der skulle hurtigt igennem!!

BrillevÊrk ããã®åç
Fantastisk butik med hÃ¥ndplukkede stelâŠ
Fantastisk butik med håndplukkede stel og outstanding service!
Anne er mester i at vejlede både om brillestel og det nyeste inden for kontaktlinser.
Jeg bliver desuden altid mÞdt med smil og en god snak.

BrillevÊrk ããã®åç
Min bedste anbefaling herfra.
Der er god tid. Man får professionel vejledning. Der bliver gået i detaljer. Og personalet er der sÞdeste og mest tålmodige jeg har mÞdt i en brilleforretning.

BrillevÊrk ããã®åç
Hos BrillevÊrk fÃ¥r man en virkelig godâŠ
Hos BrillevÊrk får man en virkelig god service fra Anne. Alle brillerne er såååå flotte og hos BrillevÊrk har man lyst at kÞbe nye briller ofte. Så Max stjerner til Anne og BrillevÊrk.

Har brugt briller i + 40 år
Har brugt briller i + 40 Ã¥r, men det var BrillevÊrk der opdagede, at jeg skulle have glas med prismer i. KÊmpe tak til Anne og co for at have givet mig âsynet tilbageâ.
Jeg er endt med at kÞbe 3 sÊt briller hos Anneð

BrillevÊrk ããã®åç
Fed butik og verdensklasse service

BrillevÊrk ããã®åç
Sà behagelig og professionel serviceâŠ
Sà behagelig og professionel service skal man lede lÊnge efter ð GlÊder mig allerde til at komme igen ð

I can only recommend Brillevaerk
I can only recommend Brillevaerk! Thorough eye exam, welcoming atmosphere, great selection and very professional service.

Excellent Service
I was very happy with the consultation and eye test. There was also a great selection of glasses in all styles. Even when I needed some adjustments afterwards, I was helped immediately. Excellent service â Iâll gladly come back!

BrillevÊrk ããã®åç
Jeg har nu kÞbt mit andet stel hosâŠ
Jeg har nu kÞbt mit andet stel hos BrillevÊrk og alt fra synsprÞver til udvalg og service fra Anne og Co er virkelig fremragende.

Behagelig, dygtig og tålmodig
KÊmpe anbefaling! Anne er sÞd, behagelig og dygtig. Hun lavede en grundig synsprÞve og efterfÞlgende god vejledning til valg af briller. Jeg er den mest ubeslutsomme person, men hun havde utrolig tÃ¥lmodighed og gav mig hjÊlp til det helt rigtige valg. Jeg er sÃ¥ glad for dem â€ïž

StÞrste anbefaling
Har endnu en gang fået lavet briller til min datter hos BrillevÊrk. For det fÞrste er de virkelig dygtige og professionelle og samtidig er det et virkelig rart sted at komme.
Og så finder man de fedeste stel hos BrillevÊrk.

A Copenhagen hygge at BrillevÊrk
BrillevÊrk is pure Copenhagen hygge in eyewear form.
A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old palâwarm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to frames that fit my lifestyle, and, when they were ready, tweaked every millimeter until they sat perfectly. The glasses are lightweight, crystal-clear, and sturdily built. If you want expert guidance, genuine care, and a cozy break from the big chains, make BrillevÊrk your first stop.