レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De beste reisgenoot die ik ooit heb gehad Zojuist het Pieterpad gefietst van Pieterburen tot de Sint Pietersberg — zo'n 450 kilometer door heel Nederland. En dat op een Brinckers. Wat een fiets.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super kwaliteit fietsen! Heb inmiddels al m’n tweede Brinckers fiets en ben groot fan! Vind de fietsen esthetisch heel tof & super slim bedacht qua handigheidjes & design. Nu heb ik de Buddy e... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

In 2018 Brinkers Brooklyn F7 gekocht. Op zich weinig problemen mee gehad. Echter eind vorig jaar problemen met waarschijnlijk kabelbreuk. Via hun eigen website geen reparateur te vinden. Met Brinck... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verschrikkelijke service. Na 3.5 jaar 2e motor kapot. 1e viel binnen de 2 jaar garantie maar op de volgende motor niet weer 2 jaar garantie gehad waardoor we na 3.5 jaar zo grote rekening moeten betal... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 補造業者
  2. 自転車卞業者

圓該䌁業による蚘述

Brinckers is een Nederlands e-bike merk gemaakt door fietsliefhebbers! Sinds 2015 werken wij continu aan fietsen die jouw leven leuker en makkelijker maken. Wij rijden iedere dag op onze fiets naar ons kantoor in Aalsmeer en testen alles zelf voordat we tevreden zijn. We nodigen je graag uit via onze dealers om onze producten te testen en hopen dat je er net zo blij van wordt als wij. More miles, more smiles!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed geholpen met mijn Brinckers

Heel goed geholpen met mijn Brinckers Björn (fietst heel lekker en ziet er leuk uit). door de service afdeling van Brinckers alles onder garantie hersteld afspraak in de buurt gemaakt door brinckers service afdeling goed opgelost.

Bikes to go in Schiedam bedankt voor de reparatie

2024幎10月19日
5぀星のうち1の評䟡

De kwaliteit is slecht, en wat nog erger is, ik heb bijna geen service.

Ik heb onlangs een Brinckers fiets gekocht, maar mijn ervaring is erg teleurstellend. De kwaliteit van de fiets laat veel te wensen over, en de service van Brinckers is nog slechter. Wanneer ik contact probeer op te nemen met de reparatiewinkels die op hun website staan, krijg ik ofwel geen reactie, of ze geven aan dat ze geen service leveren voor Brinckers fietsen.

Er staat ook geen contactnummer op de website, waardoor het bijna onmogelijk is om problemen op te lossen. Als je je geld wilt besparen en geen frustratie wilt, zou ik zeker aanraden om een andere fiets te overwegen dan een Brinckers.

2024幎10月31日

2 jaar en geen enkel probleem

2 jaar geleden georiënteerd om mijn eerste E bike aan te schaffen.
Bij Happy bike in Nieuwegein ( leverancier en onderhoud en reparaties van Brinckers o.a.) een Brinckers ( Brisbane )ook geprobeerd. Beviel meteen uitstekend en ook daar aangeschaft. Zeer goede service en zeer klantvriendelijk!! De fiets wordt dagelijks gebruikt voor het werk, zomers en 's winters. Nooit geen problemen mee gehad!! Prima fiets!!!

2024幎9月11日

Koop geen Brinckers

Brinckers le Mans M8 dames. Nog geen 3 jaar geleden gekocht. 2800 km. Na vorig jaar al een versnellingsbak hebben moeten laten vervangen bij een service partner, cash afgerekend anders zou het 3 maande duren. Nu error 08. Sensor kapot motor moet vervangen worden. Ca. 800€ Fietsenwinkel heeft geen monteurs meer en er is nog 1 service partner in Amsterdam, de anderen zijn recent verwijderd, 7 km uit het centum. Lullig op een kapotte fiets. De batterij is niet uitneembaar. Piepende remschijven die niet geolied kunnen worden. Contact met de klantenservice betekent ga naar Fietsenwinkel. Die niets kunnen doen. Heel slecht product. Koop geen Brinckers, 1 grote Chinese nep.

2024幎8月9日
5぀星のうち1の評䟡

Service is er bij brinckers geen

Brinckers geeft 0,0 service of garantie
Geen ervaren personeel
Heb 2 fietsen met nexus 7 die doorslaan op de versnellingsnaaf
En met eigen ogen gezien toen de fietsenmaker het wiel uit de fiets haalde
Dat de schakelklok blijft hangen...
Nee bij brinckers licht Het aan het niet stil houden van de pedalen
Wat een onzin

2024幎8月31日
5぀星のうち2の評䟡

Kwaliteit Brinckers laat te wensen over

Kwaliteit Brinckers laat te wensen over, type fiets, Le Mans , aanschaf 2,5 jaar terug.
Verende voorvork vertoond roestvorming, handremmen laat de lak los en roesten volledig door, computer moet om de maand gelijk worden gezet, tijd loopt constant achter, bij de spaken laat de lak los, de dopmoeren bij de wielen roesten weg, fiets staat in een overdekte schuur en wordt keurig schoongehouden en gepoetst.

2024幎3月31日

Geen reparatieplek te vinden

In 2018 Brinkers Brooklyn F7 gekocht.
Op zich weinig problemen mee gehad.
Echter eind vorig jaar problemen met waarschijnlijk kabelbreuk. Via hun eigen website geen reparateur te vinden. Met Brinckers geen contact te krijgen. Sturen je naar Kwik-Fit in Amsterdam die pas 3 maanden later plek voor je heeft (niet gedaan). Diverse algemene reparateurs geprobeerd, maar die konden geen nieuwe onderdelen krijgen.

2023幎10月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス