- å ¬èªæž¬é士
- ç«çœè¢«å®³åŸ©æ§æ¥
- ãªãã©ãŒã æ¥è
- æ§é å·¥åŠæè¡è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du brug for en byggerådgiver & byggesagkyndig, rådgivning ved nybyggeri, hjÊlp til forsikringsskader, vandskader eller renoveringer? Vi tilbyder vores ydelser på SjÊlland, Lolland Falster, MÞn og derved liggende Þer, Fyn samt Bornholm og vil med glÊde hjÊlpe dig med din opgave. Det kan vÊre svÊrt at overskue alle faser og beslutninger, når man begiver sig ud i byggeri eller boligkÞb. Hos BRINGKON hjÊlper vi med at holde styr på alle detaljerne og sÞrger for, at du kommer godt i hus. Vi giver dig en garanti for, at du altid får rådgivning og lÞsninger, der er baseret på stor erfaring og faglig ekspertise. Vores byggerådgivning sikrer, at arbejdet bliver udfÞrt ordentligt, og at alle kontrakter og papirer er korrekte. Vi sammensÊtter en aftale, som passer til dine behov og Þnsker for rådgivning i forbindelse med dit nybyggeri, boligkÞb, renovering m.m. Mulighederne vil vÊre alt fra enkelte rådgivningstimer og tilsyn til pakkelÞsninger.
Maglebjerg Alle 6, 2. TV., 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- kontakt@bringkon.dk