äŒæ¥ãåçããŸãã
Al jaren onze server en de dienstverlening is altijd goed tot zeer goed te noemen Vriendelijke mensen!!
Prima service!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zowel ik als mijn zoon hebben al vele jaren een relatie met Brinkman IT voor onder andere webhosting. Altijd prima en betaalbare service en afspraken worden goed nagekomen. Ben er dan ook zeer tevred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wordpress Webdesign, Webhosting, Webwinkels en domeinregistratie. Goedkope webhosting met datacentrum in Groningen. Hosting voor MKB, ZZP, Kerken, Vereniging en bloggers.
Moeshorn 13, 9804 PX, Noordhorn, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Brinkman.IT ããã®åç
Combinatie van technische know how en persoonlijk contact is top.

Brinkman.IT ããã®åç
Al jaren heel betrouwbaar, heel snelle antwoorden op vragen, bijzonder deskundig en meedenken vanuit de klant.

Brinkman.IT ããã®åç
Dankzij direkte kontakt hulp en ondersteuning mogen krijgen van een komptetente en serieuze Hostbedrijf die snel en een uitstekende uitleg geeft van "probleempjes"

Brinkman.IT ããã®åç
Brinkhorst.nl is een bedrijf met een persoonlijk benadering en zeer professioneel. De uitleg is helder en vriendelijk. Ik krijg altijd snel antwoord als ik een probleem heb. Brinkhorst is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op zijn vakgebied. Kortom ik ben een tevreden klant en kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Brinkman.IT ããã®åç
Wij zijn met onze boerderijwinkel/terras al jaren klant van Brinkman.IT en ook al jaren tevreden hierover. Was er een vraag: even mailen en Brinkman.IT had altijd wel een oplossing. Maar nu liep onze website eigenlijk "vast" vanwege een te oud programma. Na 2 mailtjes was het duidelijk dat Brinkman.IT een nieuwe website voor ons zou "bouwen" met behoud van de uitstraling van de oude, door onze klanten zeer positief ervaren, uitstraling.
Een goede prijs werd afgesproken, omzetten ging in goed overleg en duurde niet lang. Met als resultaat een weer zelf te beheren website. Met een zeer goede uitleg (video) over hoe zelf verder met de nieuwe website. Complimenten van onze klanten krijgen we regelmatig over de duidelijkheid van gebruik en opbouw van de site. Wij kunnen weer jaren vooruit dankzij Brinman.IT !

Brinkman.IT ããã®åç
I have been a customer now for close to a year. This website provider is very fast at reaching back out when I need help with the website. The speed that my website loads is incredible. My website was designed perfectly how I wanted it.

Brinkman.IT ããã®åç
Hosting bij Brinkman is snel. Bij vragen of problemen volgt altijd snel en deskundig antwoord!

Brinkman.IT ããã®åç
Hele goede, persoonlijke service. Hulp met overzetten van de site naar Brinkhost incl. notities waar ik zelf nog op moest letten. Heel attent!
Zelfs kleine verbeteringen m.b.t. geinstalleerde plugins, waardoor mijn site nu beter loopt dan ooit. Dat alles zonder extra kosten en een hosting voor een lagere prijs dan voorheen. Beter wordt het niet..

Brinkman.IT ããã®åç
Prima hostbedrijf, zijn supersnel en je krijgt persoonlijk advies op maat zonder extra factuur.

Brinkman.IT ããã®åç
No nonsens, dat kenmerkt de samenwerking. Prettig en duidelijk!

Brinkman.IT ããã®åç
Betaling kon snel via iDeal. En direct een bevestiging van betaling per email.

Brinkman.IT ããã®åç
Vlotte beantwoording van de vraag, zeer behulpzaam en meedenkend. Een dikke tien.

Brinkman.IT ããã®åç
Duidelijke uitleg en snelle reactie via mail.
Nadat probleem gelocaliseerd was, was de oplossing snel geregeld.

Brinkman.IT ããã®åç
Ik ben fantastisch geholpen bij het overzetten van mijn website en mailadressen naar Brinkman IT. Zelf snapte ik er weinig van maar dat was niet erg want zelfs via TeamViewer werd ik geholpen! Dankjewel Brinkman!

Service Sneller dan het licht
Een man met passie en dat merk je keer op keer
Wat ben ik blij met deze webhoster.

Brinkman.IT ããã®åç
Mijn hulpvraag werd snel beantwoord en mijn probleem opgelost.

Brinkman.IT ããã®åç
Brinkhost is niet alleen een betrouwbare leverancier van serverspace, maar ook een behulpzame en meedenkende 'partner'. Niets dan lof voor de inmiddels meer dan twintig jaar service van Brinkhost!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã