• スりェヌデン

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jag Àr enormt irriterad efter att ha

Jag Àr enormt irriterad efter att ha kÀmpat med en Britax baby safe core men ska försöka ge en Àrlig recension.

Behövde förstå hur man Àndrar storlek på remmarna som man spÀnner fast barnet med. Jag Àr på inga sÀtt ovan vid komplexa produkter eller instruktioner då jag Àr ingenjör i grunden, men Britax produkter Àr inte intuitiva eller tydliga i sina instruktioner. Bilder och moment beskrivna Àr bristande i den pdf-instruktion som man måste ha en telefon för att kunna lÀsa. Produkten har ingen fysisk pappersinstruktion (tÀnk situationen då man inte har telefon eller internet) utan man tvingas scanna en ean-kod för att lÀsa och försöka urtyda instruktioner på en skÀrm som inte Àr sÀrskilt stor - deras instruktioner går inte heller att zooma in i på ett enkelt eller intuitivt vis. Jag hade förvÀntat mig att för en så dyr produkt skulle de inte snålat på utskrivna instruktioner och bemödat sig med att ta riktiga bilder på produkten istÀllet för otydliga illustreringar (ritade) bilder som inte tillrÀckligt visar vad man behöver se.

Till slut blev jag desperat och började söka på youtube om hur man ska göra och hittade en som upplevt samma problem med britax enormt usla instruktioner och ogenomtÀnkta produktutveckling. Knappen för Àndra instÀllningar Àr vÀl gömd. Bara det att jag var tvungen att rikta mig till en annan persons förklaringar och inte Britax sjÀlva för att förstå hur deras produkter fungerar Àr en dålig recension om något. SkÀms Britax.

2024幎11月23日
5぀星のうち1の評䟡

Tar inte ansvar för spruckna sömmar

Köpte en barnstol för 5000kr som det var en drive på så nersatt från 6000kr. efter 1.5 år såg vi att klÀdseln hade spruckit upp hela vÀgen på ena sidan i sitsen. Stolen har suttit i vår extra bil och anvÀnts vÀldigt lite under korta strÀckor från förskolan och hem få gånger i månaden. Våran son Àr liten i storlek och lÀtt. Sitter alltid still i bilen. Vi har anvÀnt stolen under 1.5 år så mycket som man normalt anvÀnder en stol på 2 månader ungefÀr. Efter att lekia dÀr vi köpte stolen haft kontakt med britax påstår dom att det Àr normalt slitage att sömmarna spricker efter så lite anvÀndning. Det går heller inte att köpa ny klÀdsel. Alltså tycker Britax att man ska köpa 6 stolar om år då eftersom det Àr nomalt att sömmarna spricker efter 2 månaders anvÀndning. Vi valde till och med en stol med det dyrare tyget då det skulle vara bÀttre. Dom tar inte ansvar för reklamationer. StÀmmer helt överens med andra som lÀmnat dåligt omdöme. Vi har köpt 3 britax stolar på 2.5 år men nu Àr det slut med det. Vi köper aldrig en britax stol igen så lÀnge vi inte får någon bra kompensation för detta.

2024幎7月4日
5぀星のうち2の評䟡

Britax smile 3

Britax smile 3

Min fru fick möjlighet att Àntligen vÀlja vilken vagn hon ville. Hon ville ha en smidig och lÀtt vagn med vÀndbar sittdel. Vi köpte den ny av en butik i Varberg 20221025.
Nu börjar en resa som vi gÀrna hade sluppit. Efter 3 byten av chassi och hjul så gav vi upp. Britax tycker dom tagit sitt ansvar i det hela. Uppenbarligen så Àr det problem med framdÀcken på denna modellen. Dom vobblar som man blir galen, oavsett terrÀng. Det slutar med att vi ger upp, då Britax tycker vi ska ta det till ARN om vi Àr så överkÀnsliga.

2023幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

Tar inte ansvar för fel på produkt

Köpte en Britax Römer Smile 3 och har skrivit till dem för att reklamera. Det jag vill reklamera Àr att skruven genom hjulet inte går att ta bort nÀr jag ska byta slangen. De har svarat att det inte Àr ett fel och att jag inte kan reklamera det. Och att jag Àr vÀlkommen att ta det till ARN. VÀldigt underlig instÀllning som får mig att inte vilja köpa några fler britaxprodukter samt berÀtta hur dålig attityd de som företag har och hur de hanterar nÀr man får problem med deras produkter. Det Àr ju inte så att jag vill ha en ny vagn. Bara att de löser problemet.

Jag vill förklara varför jag hÀvdar att det Àr ett fel (Àven om den har gÀnglåsning för att de tycker det Àr bra).

De har konstruerat vagnen med hjul med slang som kan behöva bytas ut vid punktering. Det innebÀr att en måste kunna ta av dÀck och slang. För att göra det måste skruven bort. Vad som Àr rimligt enligt mig Àr att jag har insexnyckel (till och med 2 st) och att jag med rimlig kraft kan öppna låsningen. Det Àr inte rimligt att skruven ska gå sönder invÀndigt dÀr insexnyckeln (i rÀtt storlek) ska sÀttas. Då har de en för kraftig gÀnglåsning. Eller för dålig skruv. På andra hjulet lyckades jag med all min kraft faktiskt vrida loss den utan att skruven gick sönder för mycket. Att hÀvda att jag som kund ska förvÀntas borra bort den befintliga skruven Àr inte rimligt. För att göra liknelse. Om jag köper en bil eller cykel och anvÀnder rÀtt verktyg för att ta loss hjulet och mutter/skruv Àndå går sönder så att det inte går att få ordentligt grepp med rÀtt verktyg då Àr det vÀl fel på produkten som levererats? Har svårt att tro att tillverkaren skulle tÀnka annat.

Dessutom sÃ¥ har de försÀnkt skruvarna pÃ¥ bÃ¥da sidor sÃ¥ om man mot förmodan Àr ok med att borra sÃ¥ gÃ¥r det inte att sÀtta den i skruvstÀd eller hÃ¥lla emot med polygrip. De har i svaret Àven skrivit att nÀr man köper reservslang sÃ¥ skickar de med en ersÀttningsskruv just för att den gÃ¥r sönder. Dvs de vet om den bristfÀlliga konstruktionen. Är det rimligt att kunder ska borra bort skruven som inte gÃ¥r att hÃ¥lla fast nÀr innerspÃ¥ret gÃ¥r sönder? Ska alla ha borrmaskin, metallborr och avancerade verktyg för att hÃ¥lla fast skruven hemma för att kunna ha en britaxvagn? De verkar tycka det.

2023幎5月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ