2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

6件のレビュヌ

Broby El hvidevare service👎

Vores opvasker stoppede med at virke mellem jul og nytår. Vi havde besÞg af broby el som skriver på deres hjemmeside de er gode til at håndtere og reparere hvidevare.
Den fÞrste der kom ud oplyste mig det var en god opvasker og han da bare lige skulle bestille en ny printplade. Og viste mig han mener der er sket en kortslutning og han vil bestille delen hjem, og så har den jo mange år i sig endnu. Han piller strÞmmen fra og vi venter.
Printplade kommer hjem vi aftaler de skal komme og skifte den, min kone ringer og siger imens jeg er på arbejde at den anden elektriker fra broby el fraråder man skifter den og på ingen måde tror den kommer til at virke af det. Udover det kan han ikke starte den efter fÞrste elektriker har vÊret der. Han oplyser det er da normalt i deres firma at de fraråder og skifte dele ud. På trods af der står de er gode til reparation på deres hjemme side og den fÞrste montÞr mente vi skulle bestille en Printplade. Desuden ÞdelÊgger han benet på opvaskeren. Og vi beslutter os dermed under ny vejledning for det ikke kan betale sig og forsÞge en reparation når de på ingen måde kan gatantere det kommer til at virke.
Jeg siger til dem det er dårlig vejledning og servicering og jeg ikke vil betale for den ene vej som minimum. De sender regning med returnering tillÊg af den Printplade og timer for reparation af ingenting og dårlig vejledning.
SÃ¥ ja 2 inkompetente elektrikere

2025幎1月8日

Overfakturering og dårlig kommunikation

Jeg kan kun tilslutte mig oplevelserne nedenfor. SÞd elektriker men timetallet som man bliver faktureret for passer ingenlunde med det faktiske timetal. Udover det er deres skriv simpelthen så elendige at ens forsikringsselskab ikke kan bruge det. Nu har jeg betalt regningen og så bruger jeg dem aldrig igen og vil fraråde ALLE som har behov for et kompetent firma at benytte Broby El.

2022幎8月14日
自発的なレビュヌ

en kÊmpe skuffelse på alle områder.

vi har oplevet broby el som en del af vores entreprise; super sÞd elektriker, desvÊrre ikke veludfÞrt arbejde: stik der ikke fungerer kabler, der er glemt hvor i vÊggen de er sat, kontakter der sidder helt forkert ift tegning, etc etc, herefter en lang debat frem og tilbage om nedslag i prisen, hvor firmaet opfÞrte sig fuldstÊndigt urimeligt. de har overhovedet ingen faglig stolthed og deres måde at kommunikere på er absolut ikke prisvÊrdig. en kÊmpe skuffelse på alle områder.

2017幎9月22日

Vi har haft haft besÞg af Broby el ... desvÊrre

Vi har haft besÞg af Broby el som en del af en entreprise. Jeg har aldrig oplevet så hÞflig en elektriker, og så utrolig inkompetent service og udfÞrelse!
Vi har oplevet stik, der pludselig ikke virker mere, nye stik der ikke virker (og som ikke var tjekket fÞr aflevering), internet-forbindelser, hvor man ved oprettelsen havde glemt at tjekke forbindelser og hvordan man fik installeret internet i nyt vÊrelse, fejlinstallerede kabler, flere stik opsat end aftalt, ikke havde vÊrktÞj med da de kom og i flere uger ikke handlede eller reagerede på manglende fÊrdiggÞrelse af opgaver eller ovennÊvnte fejl.
Alt i alt kan jeg så absolut ikke anbefale dette firma, som jeg er så Êrgerlig over, at jeg ikke tjekkede, fÞr entreprisens indgåelse!

2017幎3月29日

Alvorlig fejl ved el-installation

Hat fået Broby-el til at leveret el-installation til hele huset i 2010. Nu får jeg at vide fra el-rapport om at det er lavet alvorlige fejl i flere vÊrelser. Jeg kontaktet så Broby-el både på mail og telefonisk, og hver gang man spÞrger til om sagen så bortfoklarer de problemet og vil ikke selv komme ud og kigge på fejlene. For jer der vil undgå at bruge energi og 20 000 + på dyre el-installation som ikke er anvendt korrekt så brug et andet el-firma.

2016幎12月16日
自発的なレビュヌ

Aldrig har jeg fÞr fÞlt mig så meget til grin

Vi fik lavet vores drÞmme sommerhus og Broby EL stod for alt EL etc.

Vi Þnskede x spot i kÞkkenet og aftalte at vi skulle have soft dÊmper på ellers var der ingen grund til X antal.

Vi fik også sat softdÊmper på lys over spisebord, men hurtigt viste det sig at dette selv tÊndte og senere kom turen til spot'si kÞkkenet

Efter 2 mdrs. snak frem og tilbage og med svar om at det skulle lÞses og at der skulle laves en test med skydedÊmper kontakt sker der ikke mere og hver gang vi kommer i huset er det fuldt oplyst

Får så efter at have sendt mail og ringet da vores aftale i uge 51 åbenbart ikke var en aftale oplyst at de kan / vil kun tilbyde at sÊtte skydedÊmper på og at jeg bare må acceptere at sådan er det

FÞler mig noget så grundig til grin, har betalt for X spot og kunne så have nÞjes med Y spot ( men de har jo fået penge for alle spot og arbejdslÞn ) ,

Jeg har lÊrt af dette at man skal undersÞge hvilken håndvÊrker der bruges og skal jeg igen kÞbe et produkt skal det IKKE vÊre Broby el for de er ikke kunde orienteret ( kun når de skal sÊlge et produkt ).

SÃ¥ hvis I ikke vil spilde jeres tid , hold jer fra Broby el

2015幎12月21日