Dette er scam
Dette er scam. Varen er av lav kvalitet og koster 50 kr på «Kina nettsider» også videreselges det for 500 kr. Styr unna.
Scam og svindlerside! Utgir seg for å vÊre norsk premium kvalitet og produktene finns å kjÞpe på alle kinesiske sider til en brÞkdel. Har snakket med kundeservice i over en måned nå om refusjon men de bare lyger og får ikke mine penger.
Leverte ikke varen som lovet. Jeg måtte purre flere ganger, de hevdet at de ikke fant meg i systemene, fÞr de plutselig fant meg likevel. Varen kom til slutt etter flere uker. Selskapet virker ekstremt uprofesjonelt. Styr unna!
Fikk bare gratisgaven, å ikke den varen jeg bestilte. Har nå blitt bedd om ca 5-6ganger om ordre nr og epostadr. Selv om det står i epostadressen som de ikke vet jeg har....
Ber bare om retur adresse så jeg får sendt tilbake gratisgaven. Noe de tydeligvis ikke vil
Svindel og bedrag.
Mottok aldri varer, fikk svar fra kundeservice men gir meg aldri sporingsnummer eller annet informasjon om pakken. Er et selskap som svindler, og ikke tilbakebetaler pengene selv om det står på nettsiden deres.
Et svindelfirma som hÊver pengene dagen efter du har bestilt varen - som du aldrig modtager.
Har lavet indsigelse i min bank og fået belÞbet retur og har anmeldt firmaet til politiet idet adskillige danske anmeldelser har samme oplevelser.
UseriÞst foretak. Ingen varer kommer, men faktura var de raske med. Svarer ikke på mail og har ikke telefonnummer. Lurt å holde seg vekk fra dette firmaet.