Broenninggulvfirma レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Danny & team tog udfordringen op med at levere godt håndværk til en umulig selvlært gør-det-selv kunde med lidt for mange dårlige oplevelser i bagagen. Min skepsis blev gjort til skamme! Vores ellers... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Danni har til fulde levet op til hvad han lovede. Danni kom til vores nye bolig for at se på gulvene og give et tilbud. Jeg var sikker på at gulvet i stuen skulle skiftes, men nej , det kunne Danni s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super flot resultat og finish. Stor fokus på kundens behov samt gode forslag og løsninger undervejs. Utroligt behagelige, imødekommende og smilende mennesker – både ved de indledende møder og under u... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... もっと見る

企業情報

1. 床材の研磨サービス

当該企業による記述

Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service og veludført arbejde

God service af Danni og et godt stykke arbejde blev udført. Super hjælpsom og nede på jorden, og man mærker "Hurtigt", at han gerne vil have en tilfreds kunde. God, hurtig og effektiv dialog pr. mail og Tlf.

2023年11月30日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Fiktiv arealopgørelse

Fiktiv arealopgørelse

Se arealer på "min ejendom århus".

Arealet er ca 10 5 for højt, hvis skabe trækkes fra som aftalt.

2023年11月23日
Broenninggulvfirma ロゴ

Broenninggulvfirma からの回答

Hej Preben,
Jeg er ked af at læse, at du mener at jeg har lavet en fiktiv opmåling, og jeg er endnu mere ærgerlig over, at du ikke har kontaktet mig på mail eller telefon, så vi har kunne tage en snak om det, som du er utilfreds med. Jeg har en laser opmåler, som måler meget præcis og jeg vil gerne komme forbi og måle op igen, så du kan se at der er de m2 som jeg har oplyst på den faktura jeg har sendt.

Mvh
Danni Brønning
Brønning Gulvfirma

Renovering af fyrretræsgulv

Har fået slebet og lakket gulv i sommerhus. Arbejdet er udført med en høj faglig kvalitet. Masser af god og kompetent vejledning undervejs, alt i en positiv dialog og med et flot slutresultat. Kan varmt anbefale Brønning Gulvfirma.

2023年11月16日

Kan anbefales!!

Vi har fået en professionel behandling. Gulvene er blevet utrolig flotte- vi er meget tilfredse!
Danny har svaret hurtigt når vi har kontaktet ham, og været service minded.

2023年10月14日

5 store stjerner herfra

5 store stjerner herfra! Efter vi har fået lagt nyt sildebensgulv, har vi haft Danni fra Brønning gulvfirma ude. Vi er mere end tilfredse med resultatet. Under hele forløbet har der været god kommunikation og vejledning. Vi kan varmt anbefale Brønning gulvfirma.

2023年10月11日
自発的なレビュー