Brokiosken レビュー 11

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

45-50 minutters ventetid på de påbegynder bestillingen

Har man god tid og har en utrolig tålmodighed, så er 45-50 minutters ventetid på, at de starter med smide kødet på panden til en burger og en plankebøf til at leve med.
Mange kunder efter vores bestilling fik deres før os.
Plankebøffen var kold og tør.
Kan absolut ikke anbefale stedet til nogen folk, der er sulten.
Lav dog maden i den rækkefølge bestillingen kommer og lad kunderne trække et nummer eftersom i åbenbart ikke har styr på det

2025年6月5日
5つ星のうち1の評価

Manglende situations fornemmelse fra en…

Manglende situations fornemmelse fra en mandlig/drenglig mørkhåret tynd utilpasset ung mand som hverken kunne sige dav eller farvel.

Han generede og provekorede en lyshåret kollega.

Håber ejer er opmærksom på dette da det er under al kritik at nogle er presset til at arbejde sammen med en kollega der har så lav social IQ.

2025年5月2日

Manglende KUNDESERVICE

Åbningstider hedder kl 20.00

Man ringer for at bestille en 1/2 grill kylling med pommes kl 19.30, til afhentning kl. Lidt i 20, grundet man har sent fri, og får så at vide at det kan ikke lade sig gøre da de slukker for friture, så bør åbningstid kl 20, ændres til 19.30

Ikke særlig forstående personale. (Frida el. Freja)

Desværre er man nødsaget til at give 1 stjerne, når det burde være 0, elendig kundeservice

2025年1月29日

Køleskabs kold burger.

Køleskabs kold burger.

Fik en burger d 22/11 2024

bestilte 2 burger en Amercian dream og en jumbo burger og så alm pommers. Dreamen var kold inde i midten og ikke mere en lige tøet op og jumboburgeren havde de glemt at komme dressing i, deruodover havde maden stået og ventet længe før jeg fik det udleveret. det eneste der var ok var fritterne selvom de nået at blive kolde

2024年11月22日
5つ星のうち1の評価

Skal gi en stjerne selv om jeg helst…

Skal gi en stjerne selv om jeg helst ikke vil gi nogle.
Bestilte 2 bøfsandwich med brun sovs og pomfritter til.
Fik at vide at der var en ventetid på 1 time som også var i orden med os.
Da maden blev hentet efter en time var de ved at lave det men der var ikke mere sovs så gryden måtte skrabes 🙈
Og på den anden kom der halv kold grynet bearnaisesauce på som var uspiselig 😡
Der var virkelig en dårlig stemning i kiosken.
Og det er ikke første gang maden ikke har været i orden fik en kylling med pomfritter der fra hvor kyllingen var fin brun med sprød skind men kold indvendig.
Så der svinger vi ikke dankortet igen desværre.
Vil ikke engang sige tak for mad for det var det ikke værd

2023年9月2日
5つ星のうち1の評価

Jeg er kommet i Brokiosken i mange år…

Jeg er kommet i Brokiosken i mange år ,men nu kan det vis ikke blive værre ,ikke nok med at priserne er steget min.30% man får heller ikke de samme portioner som før
Jeg bestilte en halv kylling med fritter som jeg har gjort så mange gange før og blev meget skuffet da jeg hældte den ud på tallerkenen ,menukortet skal ændres til en gråspurv med fritter 😤
Samtidig er det ren kaos i forretningen

2023年7月20日

Ribbenstegsandwich

Ribbenstegsandwich! Ikke den mest kolinariske oplevelse. 1 burgerbolle med rødkål og syltede agurker og 2 stk friture skamstegt ribbensteg(stegt flæsk) til den nette sum at 58 kr

2023年4月23日
5つ星のうち1の評価

Der er stor forskel på hvordan man…

Der er stor forskel på hvordan man taler til gæster, det er super fint at man er bange for corona, men det er op til den pågældende medarbejder at vælge en tonen, hvis man vælter sig i positiv omtale og gæster, så kan man tale som man vil, det virker ikke til at være tilfældet, jeg oplevede en meget defensiv teenager, der temmelig sikkert hellere ville have været andre steder end på arbejde, hendes kollega måtte træde til og færdiggøre bestillingen.. Jeg tænker at vi kører videre næste gang sulten melder sig omkring aggersund, ærgerligt, da det ellers er en super beliggenhed..

2020年10月13日

FY for pokker

FY for pokker! Møbler hulter til bulter, fyldt med fluer og borde der ikke har set en klud i flere måneder.

Bøfsandwichen plejer at være god men nu var det dåsebøf og slatne fritter.

Der må være kommet ny ejer siden det er blevet så forfærdeligt.

2018年6月28日

Trustpilot エクスペリエンス