Hej VedrÞrende ordrenummer 1009. Jeg har forsÞgt at komme i kontakt med jer via jeres hjemmeside og en e-mailadresse vedrÞrende min ordre. Jeg har ikke modtaget noget eller hÞrt fra jer... ãã£ãšèŠã
Exceptional service from start to finish, answered all my questions quickly and professionally. The trimmer has helped me feel a lot more comfortable knowing Iâm squeaky clean down below and I have a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Oplevelsen er virkelig god. Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden, hurtig levering. Oplevelsen fortsÊtter med den flotte indpakning og selve trimmeren. God kvalitet, robust design - ikke for tung, ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Behagelig oplevelse! Den river ikke og den efterlader ikke noget hÃ¥r tilbage. Maskinen er let og sidder godt i hÃ¥nden, og sÃ¥ var det et ekstra plus med LED lyset som kunne fange de smÃ¥ hÃ¥r som det blo... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vil styrke mÊnds hverdags performance igennem selvpleje. NÞglen til et hÞjt drive er at passe på sig selv. Vi tilbyder hygiejne- og plejeprodukter til mÊnd, så de kan vÊre klar til hverdagens udfordringer! Vi tilbyder en avanceret intim trimmer, der gÞr det simpelt at fjerne hårene uden at skulle rive eller nive sig selv med maskinen! Vores filosofi er; selvpleje er fundamentet for en velfungerende og hÞjt performende mand. Derfor er vi trinnet fÞr dine performance behov. Vi sigter efter at styrke og opfordre mÊnd til at tÊnke på vedvarende og holdbar high-performance
Maskinvej 5, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- hello@brotego.com
- brotego.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Manglende kontakt
Hej
VedrÞrende ordrenummer 1009.
Jeg har ikke modtaget noget eller hÞrt fra jer efter at have afgivet bestilling og betalt for snart to uger siden.
Det er ret slÞjt og jeg vil gerne have en tilbagemelding.
Jeg sletter gerne denne 'anmeldelse' igen, når jeg har fået kontakt med jer, da den ikke som sådan er en kritik af produktet, bare en frustration over manglende respons
Godt produkt og god kundeservice
Jeg oplevede en effektiv betjening og fik min vare meget hurtigt. Derudover oplever jeg ingen problemer med produktet, som fungerer lige som den skal.
Overordnet set er jeg meget tilfreds med oplevelsen og kan derfor anbefale brotego

Brotego ããã®åç
Fantastisk oplevelse hos Brotego - 5 stjerner!
Jeg vil gerne dele min meget positive oplevelse med at handle hos Brotego. Jeg kÞbte for nylig en trimmer fra dem, og jeg er utrolig tilfreds med både produktet og servicen.
Selve kÞbsprocessen var nem og hurtig, og Brotego's hjemmeside er meget brugervenlig, hvilket gjorde det let for mig at finde det produkt, jeg sÞgte. De fremstod som eksperter på området og besvarede mine spÞrgsmål omkring trimmeren med stor professionalisme.
Produktet blev leveret inden for den lovede tidsramme, og det kom i en pÊn og sikker emballage. Trimmeren lever op til mine forventninger og fungerer perfekt. Jeg kan virkelig mÊrke forskellen på kvaliteten i forhold til tidligere trimmere, jeg har ejet.
Kundeservicen hos Brotego har vÊret fremragende. De var hurtige til at besvare mine spÞrgsmål og hjÊlpe mig under hele processen. Det er tydeligt, at de går op i deres kunders tilfredshed og Þnsker at yde den bedste service.
Jeg vil absolut anbefale Brotego til alle, der er på udkig efter hÞj kvalitet og god service. Jeg vil uden tvivl handle hos dem igen i fremtiden og giver dem 5 stjerner for denne fantastiske oplevelse.

Fra skeptisk til favorit
Jeg har haft fornÞjelsen af at anvende trimmeren fra Brotego, og jeg må sige, at jeg er dybt imponeret over dens kvalitet og brugervenlighed.
FÞrst og fremmest var jeg meget tilfreds med den fremragende kundeservice, som jeg modtog fra producentens supportteam. De var lydhÞre over for mine spÞrgsmål og bekymringer og gav mig den hjÊlp, jeg havde brug for, for at få den optimale service.
Trimmeren er designet til at vÊre utrolig brugervenlig og intuitiv at bruge. Trimmerens ergonomiske design betÞd også, at den var behagelig at holde og bruge i lÊngere tid.
Men hvad der virkelig adskiller denne trimmer fra andre, jeg har prÞvet, er dens imponerende kvalitet. Normalt har jeg vÊret ret glad for Andis og det har hidtil vÊret den fortrukne.
Brotegos trimmers skarpe, prÊcise skÊrekant sikrer, at trimningen altid bliver ensartet og jÊvn, og trimmeren er yderst effektiv og pålidelig. Jeg er også imponeret over dens batterilevetid, som er lÊngere end mange andre trimmere, jeg har brugt.
Jeg vil stÊrkt anbefale denne trimmer til enhver mand, der Þnsker en pålidelig, effektiv og holdbar trimmer til at hjÊlpe med at holde deres udseende skarpt og velplejet.

Fantastisk gaveidé
KÞbte denne trimmer til min far på hans fÞdselsdag. Pakken ankom ret hurtigt og han har vÊret meget glad for den

Brotego ããã®åç
Fantastisk kvalitet og super nem atâŠ
Fantastisk kvalitet og super nem at bruge. Jeg er meget tilfreds med mit kÞb.

Exceptional service
The trimmer has helped me feel a lot more comfortable knowing Iâm squeaky clean down below and I have a lot less sweat and a nice feeling. It didnât cause any cuts or scrapes the way other trimmers do.

Fremragende levering
Fremragende levering, fremragende service

Fedt produkt
Fedt produkt. LÊkkert design. Og den blev afsendt samme dag jeg bestilte!! ð€©ð€©

Brotego ããã®åç
Efter at have prÞvet flere forskelligeâŠ
Efter at have prÞvet flere forskellige modeller gennem årene, er jeg endelig stÞdt på en, der giver mig prÊcis det jeg Þnsker.
Trimmer er let at bruge og giver et godt resultat hver gang.
En af de ting, jeg sÊtter pris på mest ved trimmeren, er dens holdbarhed. Den fÞles robust og solid i hånden, og jeg har ikke oplevet nogen problemer med dens ydeevne eller holdbarhed.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med den. Det er en af de bedste, jeg har prÞvet, og jeg kan varmt anbefale den til andre.

Hurtig og effektiv trimmer
Mega god trimmer! Havde slet ikke forventet at den prÊsteret så godt! Kan stÊrkt anbefales hvis man vil have en effektiv og hurtig trimning.

Brotego ããã®åç
Jeg havde lidt spÞrgsmål inden mit kÞb, så jeg er glad for jeg fik hurtigt svar fra kundeservice! Selve produktet er lÊkkert og har en fin komfort i hånden⊠og andetsteds.
Super tilfreds ð

Solidt produkt
Oplevelsen er virkelig god. Nemt at bestille på hjemmesiden, hurtig levering.
Oplevelsen fortsÊtter med den flotte indpakning og selve trimmeren. God kvalitet, robust design - ikke for tung, ikke for let eller skrÞbelig - og nem at rengÞre.
Meget tilfreds med kÞbet.

Virkelig fed trimmer
Virkelig fed trimmer, man kan se og mÊrke at der er kredset for detaljerne og ikke gÃ¥et pÃ¥ kompromis med kvaliteten. ðª

Brotego ããã®åç
Fedt produkt og god kvalitet
Fedt produkt og god kvalitet. Jeg er virkelig glad for min intimtrimmer. Den gÞr 100%, det den skal.

Overgik mine forventninger!
Behagelig oplevelse! Den river ikke og den efterlader ikke noget hår tilbage. Maskinen er let og sidder godt i hånden, og så var det et ekstra plus med LED lyset som kunne fange de små hår som det blotte Þje ikke kunne se!

Endelig noget der virker
Endelig er der nogen der har formået at lave en trimmer, som ikke niver og river.

Hurtig levering
Da jeg skrev til kundeservice omkring forkert udfyldt adresse, fik jeg svar med det samme og min trimmer kom dagen efter. Det er sgu hurtig levering!