Brothers Sverige レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jättebra service från han i affären. Bra priser till fina produkter. Var i en affär i Göteborg och dom hade inte längden, 36, han sa gå på nät för har vi.

5つ星のうち4の評価

Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.

企業情報

1. 紳士衣料店
  2. ・
  3. ヴィンテージ クローズ専門店
  4. 衣料品店
  5. 子供服店
  6. 婦人服店

当該企業による記述

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 206件

レビューを書く

Snabbt och smidigt

Mycket snabb och smidig hantering av retur av en produkt som inte motsvarade förväntningarna.

2026年9月6日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde returhanteringen som snabb och smidig, även om produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du hittar något annat hos oss som passar dig bättre nästa gång. Varmt välkommen tillbaka!

Allt jag beställde kom.

Allt jag beställde kom.
Mycket snabb leverans.
Hög kvalitet på produkterna.

2026年8月29日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att allt kom fram som det skulle, att leveransen var snabb och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna. Det uppskattar vi verkligen! Varmt välkommen tillbaka! 🌟

2026年9月5日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba och bra service. Vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du handlar hos oss! Varmt välkommen tillbaka. 🌟

5つ星のうち5の評価

Enkel utcheckning och snabb leverans

Enkel utcheckning och snabb leverans. Tydlig information om produkten och anpassning till storleken.

2026年9月5日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den enkla utcheckningen, snabba leveransen och den tydliga produktinformationen. Härligt att storleksinformationen också hjälpte dig att hitta rätt! Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp och varmt välkommen tillbaka. 🌟

5つ星のうち1の評価

Ett scam-företag

Ett scam-företag
Jag ska hämta min beställning från paketbox, då är bara 2 av de 6 beställda varorna levererade
Kontaktar deras kundtjänst som förklarar att varorna skickas i fler omgångar (!!) Av oklar anledning
Därefter påstår de att jag visst REDAN hade fått resten av varorna, fast de har aldrig ens levereras eller ens fått någon info om någon leverans
Under all kritik, avsiktligt krångligt och försöker luras med att hitta på att varorna har levererats.
Kommer anmäla till konsumentverket om de inte återbetalar.

2026年9月14日
自発的なレビュー

Tack för din recension.

Vi beklagar att informationen kring leveranserna inte varit tydlig.

Precis som många andra e-handlare har vi flera lagerlokationer, vilket innebär att en beställning kan skickas i flera paket.

Ärendet är nu löst av vår kundservice, som har återbetalat beloppet för de varor som inte mottagits.

Vi hoppas att detta är till din belåtenhet.

Snabbt o bra kvalitet

Snabbt o bra kvalitet

2026年9月4日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba leveransen och kvaliteten på produkterna. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Rätt plagg

Rätt plagg, bra kvalitet och passform. Snabb leverans

2026年9月3日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att plagget hade rätt passform och att du är nöjd med kvaliteten. Härligt att leveransen också gick snabbt! Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp och varmt välkommen tillbaka. 🌟

5つ星のうち5の評価

Snygga kläder passar bra och ändå…

Snygga kläder passar bra och ändå skapliga priser

2026年9月2日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du gillar våra kläder, att passformen känns bra och att du tycker att priserna är rimliga. Det uppskattar vi verkligen! Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt.

2026年9月1日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Härligt att höra att du upplevde allt som snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen din feedback och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち2の評価

Krånglig retur

Krånglig retur. Använd rabatt kod återbetalades ej

2026年9月1日

Tack för din recension.

Vi arbetar hela tiden med att förbättra och göra returprocessen så smidig som möjligt.

Vår kundservice har även kontaktat dig angående den rabattkod som inte återbetalades, så att vi kan hjälpa dig vidare med detta.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

5つ星のうち5の評価

Produkten var bra .Hade beställt…

Produkten var bra .Hade beställt hemleverans ,men fick paketet till ett utskänkningsställe .

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten. Vi beklagar att din beställning inte levererades hem som du hade valt. Det är självklart inte den leveransupplevelse vi vill ge våra kunder. Tack för att du uppmärksammar oss på detta – din feedback hjälper oss att förbättra vår service.

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans. Enda nackdelen att varorna kom i 2 paket utan information om detta.

2026年8月30日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba leveransen. Vi ber om ursäkt för att informationen om att din beställning skulle levereras i två paket saknades. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli tydligare kring detta framöver. Tack för att du uppmärksammade oss på det!

5つ星のうち2の評価

Skärpning till kundtjänst!

När man ringer om en saknad vara så måste kundtjänst kunna hjälpa kunden med det. Jag skulle skicka ett mejl när jag hade kundtjänst i luren, det tycker jag är riktigt dåligt.

2026年8月27日

Tack för din recension!

Vi beklager verkligen att du inte fick den hjälp du förväntade dig när du kontaktade vår kundtjänst. Det ska självklart vara möjligt att få hjälp direkt när man ringer oss angående en saknad vara.

I det här fallet var det en ny medarbetare som behövde ta hjälp av en kollega för att kunna ge dig rätt svar, och vi beklagar att detta innebar att du blev ombedd att skicka ett mejl. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi kommer självklart att se till att detta förbättras framöver.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta och återigen – vi ber om ursäkt för upplevelsen.

Snygg skjorta

Enkelt att beställa, snabb leverans och skjortan var snygg och passade fint. Blev en bra födelsedagspresent!

2026年8月26日

Brothers Sverige からの回答

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du tyckte att skjortan var snygg och att den passade fint. Extra kul att den blev en uppskattad födelsedagspresent! 🎁 Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Lätt att lämna tillbaka i butiken när…

Lätt att lämna tillbaka i butiken när man beställt online.

2026年8月26日

Brothers Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattar möjligheten att enkelt kunna returnera i butik även när du har handlat online. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

5つ星のうち5の評価

Alltid bra priser och snabb och smidig…

Alltid bra priser och snabb och smidig leverans

Brothers Sverige からの回答

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattar våra priser och att leveransen är snabb och smidig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

5つ星のうち5の評価

Jeansen satt perfekt och den bruna…

Jeansen satt perfekt och den bruna skjortjackan snygg till!

Brothers Sverige からの回答

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att jeansen satt perfekt och att du tyckte att den bruna skjortjackan passade så snyggt till! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

2026年8月10日

Brothers Sverige からの回答

Tusen tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med vår snabba och bra service. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍