レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev ringet om 4-5 timer fÞr min prÞvning og fik oplyst at de kjoler jeg var interesseret i ikke var mulige at prÞve da de ikke kunne nÃ¥ at komme hjem inden mit bryllup. Blev klar over jeg mÃ¥ske... もっず芋る

Jeg var nervÞs og sent ude, men Miranda fik mig hurtigt til at fÞle mig tryg. Hun havde lÊst mine kommentarer i formularen nÞje og var super velforberedt og engageret. Ingen salgspres. Kun de ri... もっず芋る

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Det var fÞrste gang jeg var ude og prÞve kjoler, sÃ¥ skulle finde ud af hvad for en stil jeg ville have. Blev vejledt af sÞdeste Victoria, som var meget tÃ¥lmodig og... もっず芋る

Helt fantastisk upplevelse! Vi var dÀr i mars-22 och provade massa klÀnningar och hittade till slut min drömklÀnning frÃ¥n Made With Love Bridal. De fick mig att kÀnna mig vacker, speciell och kom m... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

380件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Ubehagelig tone mellem medarbejderne

Jeg blev ringet om 4-5 timer fÞr min prÞvning og fik oplyst at de kjoler jeg var interesseret i ikke var mulige at prÞve da de ikke kunne nå at komme hjem inden mit bryllup. Blev klar over jeg måske var sent ude men forklarede også jeg ledte efter en simpel kjole og havde ikke mange krav til den. Jeg kom og fik Mynthe som rådgiver. Virkelig sÞd og hjÊlpsom, hun kunne hurtig finde frem til min stil og var god til at forklare hvad der var muligt og ikke muligt ift tid og skrÊdder. Miranda som også arbejder i butikken deltog flere gange i rådgivningen, og ved ikke om mynthe var ny eller hvad der forgik, men jeg oplevede en nedladende tone og at Miranda overtog rådgivningen flere gange, hun havde slet ikke sat sig ind i min stil og jeg synes faktisk det gjorde oplevelsen dårligere.
Jeg fandt en kjole som jeg virkelig godt kunne lide, jeg skal dog lige tÊnke over det og vÊre 100 procent sikker og der synes jeg at der gik lidt for meget salg over rådgivningen.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men i dette tilfÊlde fÞler jeg et ansvar for at gÞre både butikken og kommende brude opmÊrksomme på min oplevelse.

Jeg bookede tid hos Brudebutikken for at prÞve brudekjoler cirka 12 måneder fÞr mit bryllup. Den kjole, jeg forelskede mig i, fik jeg efterfÞlgende tilsendt på mail, så jeg havde mulighed for at overveje den og sammenligne med andre. Det var mit fÞrste besÞg i en brudebutik, og det er velkendt, at man som kommende brud har brug for tid til at mÊrke efter og udforske sine muligheder.

Omkring en måned senere opdager jeg tilfÊldigt på butikkens hjemmeside, at netop denne kjole udgår om tre uger. Denne information blev hverken nÊvnt under prÞvningen eller i den efterfÞlgende mail. Jeg stod derfor pludselig i en stresset situation og fÞlte mig presset til hurtigt at trÊffe en beslutning og bestille kjolen hjem. Det var langt fra en god start på min brudekjoleoplevelse.

Derudover fik jeg i butikken oplyst, at Êrmerne pÃ¥ kjolen kunne sys om hos den skrÊdder, de selv anbefaler. Muligheden for at fjerne Êrmerne – da vi skal holde bryllup i udlandet – var en afgÞrende faktor for, at jeg valgte netop denne kjole.

Da jeg i dag mÞder op hos skrÊdderen, er hendes fÞrste kommentar imidlertid, at Êrmerne ikke kan sys om, og at hun ikke vil anbefale det. Efter en lÊngere dialog finder vi forhåbentlig en lÞsning, men det er langt fra det, jeg var blevet stillet i udsigt.

Som en ekstra frustration fik jeg i butikken et estimat på cirka 2.700 kr. for tilretninger, men ender i dag med en regning på 4.200 kr.

Samlet set er jeg Êrligt talt skuffet over manglen på korrekt information og vejledning gennem hele forlÞbet. Det har skabt unÞdvendig usikkerhed og stress i en proces, der burde have vÊret tryg og positiv.

2025幎9月20日

KÊre Emilie
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi oprigtigt pris pÃ¥, ogsÃ¥ selvom vi selvfÞlgelig er kede af at hÞre, at dit forlÞb ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne knytte et par kommentarer til dine oplevelser for at give et mere nuanceret billede:
VedrÞrende informationen om, at kjolen udgik, er det desvÊrre ikke noget, vi selv har indflydelse pÃ¥. Vi fÃ¥r lÞbende besked fra vores leverandÞrer, nÃ¥r modeller udgÃ¥r – ofte med relativt kort varsel (typisk fÃ¥ uger). SÃ¥ snart vi modtager denne information, deler vi den pÃ¥ vores hjemmeside og sociale medier netop for at give kommende brude mulighed for at nÃ¥ at bestille deres drÞmmekjole. I dit tilfÊlde er vi glade for, at det lykkedes dig at fÃ¥ bestilt kjolen i tide.

I forhold til Êrmerne er vi kede af, hvis der er opstÃ¥et en misforstÃ¥else. Vores skrÊdder har ikke sagt, at det ikke kan lade sig gÞre, men har derimod vÊret Êrlig omkring lÞsningen. Aftagelige Êrmer med trykknapper kan vÊre en teoretisk mulighed, men er desvÊrre ikke altid en holdbar lÞsning i praksis – sÊrligt hvis man bevÊger armene meget. Derfor rÃ¥dgiver hun ud fra, hvad der giver det bedste og mest holdbare resultat.

AngÃ¥ende prisen pÃ¥ tilretninger er de 2.700 kr., du har fÃ¥et oplyst, et gennemsnitligt estimat. Den endelige pris afhÊnger altid af, hvor mange og hvor omfattende tilretninger den enkelte kjole krÊver – nogle ligger under, andre over.
Vi er oprigtigt kede af, hvis du har fÞlt dig presset eller usikker i processen – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores brude. Samtidig oplevede vi desvÊrre ogsÃ¥ dialogen som lidt udfordrende, og vi beklager, hvis der har vÊret misforstÃ¥elser fra begge sider.
Vi håber trods alt, at du ender med en kjole, du fÞler dig smuk og tryg i på din store dag, og vi Þnsker dig et helt fantastisk bryllup.

Charlotte Engelsen
Ejer af Brudebutikken

Tak for jeres svar.

Jeg er naturligvis klar over, at butikker har generelle vilkÃ¥r. Men min kritik handler ikke om almindelige regler – den handler om mangel pÃ¥ rimelighed i en helt ekstraordinÊr situation.

Min datters bryllup blev aflyst, fordi hendes bror pludselig dÞde. Det er en situation, ingen familier Þnsker at stå i.

Kjolen hÊnger stadig i original emballage og er aldrig blevet åbnet, brugt eller tilpasset. Den er altså i prÊcis samme stand som ved kÞbet.

Derfor bad vi om en rimelig lÞsning – f.eks. retur mod et administrationsgebyr.

Den lÞsning, vi i stedet blev tilbudt, er, at kjolen skal sÊlges gennem butikken som second hand, hvor halvdelen af salgsprisen gÃ¥r til jer. Det betyder i praksis, at butikken vil tjene penge pÃ¥ den samme kjole to gange – fÞrst ved salget og derefter ved et videresalg – i en situation der skyldes et dÞdsfald i den nÊrmeste familie.

Derudover er det heller ikke en reel lÞsning blot at henvise til, at kjolen kan bruges senere. Kjolen blev kÞbt, fordi min datter skulle have brugt den, mens hun var hÞjgravid. Hvis hun på et senere tidspunkt skal giftes, vil det derfor vÊre under helt andre omstÊndigheder og med en anden kropsform. Derfor er det ikke korrekt at fremstille det som en enkel lÞsning med det mindste Þkonomiske tab.

Det er netop derfor, jeg oplever håndteringen som både rigid og urimelig.

Min hensigt med anmeldelsen er ikke konflikt, men at gÞre kommende kunder opmÊrksomme på, hvor lidt fleksibilitet der i praksis er, hvis noget uforudset og tragisk sker.

2026幎2月16日

Rigtig god service

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Det var fÞrste gang jeg var ude og prÞve kjoler, så skulle finde ud af hvad for en stil jeg ville have. Blev vejledt af sÞdeste Victoria, som var meget tålmodig og sÞrgede for jeg fik den bedste oplevelse. Vil 100% anbefale brudebutikken til andre.

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg ville besÞge dem igen

Jeg havde en super god oplevelse i butikken. Jeg fandt en drÞmme kjole som jeg skulle bruge om 4 mdr.
Butikken kunne fÞrst få kjolen hjem om 8 mdr, derfor var jeg så privilegeret, at få lov til at tage kjolen med hjem.

Kjolen manglede 1 knap bag på ryggen, så jeg fik nogle knapper med hjem til at få syet nye knapper på kjolen.
Kjolen havde en slids, som sad lidt mÊrkeligt (den lavede en fold) - ekspedienten sagde at det skyldtes mine fyldige lår.

Da jeg kommer til skrÊdder med kjolen, kan skrÊdderen konstatere at der mangler 2 knapper på kjolen. Den slids kjolen har er en fejl i selve kjolen og ikke mine fyldige lår.

Da jeg kÞbte kjolen, havde vi gjort opmÊrksom på disse fejl i kjolen men der var ingen rabat eller nedslag i kjolen.
Det var noget skuffende efter at skrÊdderen havde gennemgået kjolen og kjolen fejl. For slidsen kunne nÊsten ikke håndteres, det blev ikke helt som forventet. Det er Êrgerligt at opdage efter kÞb af en dyr kjole.

2025幎10月8日

KÊre Katarina,
Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse i butikken og fandt din drÞmmekjole hos os.

Som vi også talte om i butikken, havde kjolen en slids, som kan falde lidt forskelligt alt efter kropsform og bevÊgelse. Kjolen er ikke fejlproduceret, men slidsen kan opleves forskelligt afhÊngigt af pasform og tilpasning hos skrÊdder. Vi anbefaler derfor altid, at en skrÊdder tilpasser kjolen, så den sidder helt perfekt til den enkelte brud. Hvis den skrÊdder du bruger ikke lever op til forventningerne, kan vi anbefale en af dem vi samarbejder med.
I forhold til knapperne beklager vi selvfÞlgelig, hvis der har vÊret forvirring omkring antallet. Derfor fik du også ekstra knapper med, så skrÊdderen havde mulighed for at sÊtte nye i ved behov.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjÊlpe dig med at få kjolen med hjem, selvom leveringstiden normalt er lÊngere, så du sparede rush gebyret, og så du kunne nå at bruge den til dit bryllup.

Vi Þnsker dig en helt fantastisk bryllupsdag og tak fordi du valgte os til at vÊre en del af den.

Charlotte
Brudebutikken

Absolut bedste brudebutik

Absolut bedste brudebutik.
1. Kjolerne! Aboslut smukkeste kjoler i top kvalitet.

2. God service! Maria var meget sÞd, venlig, tålmodig og hjÊlpsom.
Hun hjalp mig med at finde min drÞmmekjole.
Vil anbefale alle kommende brude at besÞge butikken.

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Jeg var med min datter ude og skulle

Jeg var med min datter ude og skulle finde en brudekjole.Og jeg mÃ¥ indrÞmme at det var den bedste service vi fik,fra vi kom ind af dÞren og til vi gik igen 🙏
Et sted jeg klart vil anbefale .
Hende der sÞrgede for os var det mest behagelige ,lyttende menneske og vi gik der fra med den smukkeste kjole og en meget glad datter .
Tak 🙏❀

2026幎2月12日
自発的なレビュヌ

Helt rolige omgivelser med kun mig og

Helt rolige omgivelser med kun mig og mine to veninder. Da vi gik derfra snakkede vi om, hvor god en oplevelse det var med Caroline. Hun var virkelig rar og sÞd. Hun virkede enormt oprigtig og Êrlig, på en måde der gjorde mig mere tryg.
Så kÊmpe tak til Caroline!

2026幎2月9日

kjoleprÞvning

Jeg var i lÞrdags inden og prÞve kjoler hos jer. Fantastisk oplevelse!😊
Kan desvÊrre ikke huske navnet pÃ¥ hende der hjalp mig, men hun snakkede engelsk og hun var sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom! Virkelig god service og en behagelig oplevelse 😍
Jeg fandt også KJOLEN!

Tak for den gode oplevelse og service❀❀

2026幎2月7日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Bestilte tid og besÞgte dem i går. Blev pÊnt modtaget. Havde fÞr mit besÞg sendt navne på de kjoler, jeg Þnskede at prÞve og de hang klar, da jeg kom derind.
Ekspedienten talte engelsk, men det var ok. Kan desvÊrre ikke huske hendes navn, men hun var super sÞd
Kjole nr 2 - det var den rigtige.
Jeg bestilte den og fik taget mål. Betalte og i dag har jeg modtaget faktura og besked om leveringsdato.
Fantastisk betjening.
Kan varmt anbefales.

2026幎2月5日

Fantastisk oplevelse i brudebutikken

Ingen salgspres. Kun de rigtige spÞrgsmål, som gjorde det nemt at finde den rette kjole, slÞr og handsker, på trods af min ellers normale ublutsomhed og de mange smukke kjoler.

Eksklusive rammer og dejlig varm butik, hvilket betyder meget, under en prÞvning. Jeg glÊder mig utrolig meget til at få den todelte drÞmmekjole hjem.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月31日

BegrÊnset pga. stÞrrelser

Min oplevelse var lidt skuffende, da jeg var begrÊnset i hvilke type kjoler jeg kunne prÞve på, pga. stÞrrelserne af prÞvekjolerne. Jeg kunne kun prÞve en style kjole på, selvom jeg angav min stÞrrelse da jeg bookede min tid, så det var lidt skuffende at jeg kunne ikke se hvordan andre styler vil se ud på mig.

2025幎1月30日

KÊre Kia,

Jeg har ikke kunne finde dig i vores booking system, og eftersom du ikke har delt den efterspurgte information, går jeg ud fra at denne anmeldelse ikke er af brudebutikken, da vi ikke har nogen kunder med dit navn.

De bedste hilsner,
Charlotte, ejer af Brudebutikken

ekstremt dårlig kundeservice og manglende ansvar

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse i forbindelse med kÞb af min brudekjole i brudebutikken. Jeg blev gentagne gange misinformeret i butikken, herunder specifikt om et scarf, som jeg fik oplyst ville blive leveret i samme materiale og farve som kjolen jeg valgte. Denne oplysning var afgÞrende for mit valg.

Da det senere viste sig, at mit scarf ankom i bÃ¥de forkert farve og materiale, fralagde butikken sig ethvert ansvar og pÃ¥stod, at der var tale om min misforstÃ¥else – bÃ¥de telefonisk og pÃ¥ mail. De mente at de havde informeret mig om at der ikke var mulighed for at fÃ¥ scarfet i samme farve og materiale som kjolen - men dette blev jeg aldrig informeret om - det var ikke engang mig der spurgte om materiale eller farve - kvinden der hjalp mig den dag sagde selv til mig “og scarfet kommer selfÞlgelig til at vÊre i samme farve og materiale som kjolen, sÃ¥ det kommer alt til at passe sammen” Dybt traumatiserende som kunde, at virkeligheden bliver forsnÊvret af den butik du har kÞbt dit livs viktigeste outfit fra. Er i mit dybeste shok over denne oplevelse. uprofessionelt og meget ubehageligt at fÃ¥ sin oplevelse direkte afvist, isÊr nÃ¥r man har truffet sit valg pÃ¥ baggrund af deres rÃ¥dgivning og ovenikÞbet har vidner pÃ¥ det sagte - vi var 5 piger tilstede den dag, og alle kan huske denne situation som jeg beskriver den.

I stedet for at finde en rimelig lÞsning, blev jeg stillet over for et enten/eller-valg, hvor jeg selv skulle betale for konsekvensen af deres fejlinformation. Ingen forstÃ¥else, ingen ansvarstagen og ingen reel kundeservice – pÃ¥ trods af at det handler om noget sÃ¥ vigtigt som ens bryllupsdag.

Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik, hvis man forventer professionel rådgivning, ordentlig service og ansvar for det, der bliver lovet.

Og til alle jer piger der har skrevet om jeres dårlige oplevelser med denne butik - jeg ser jer, forstår jer og relaterer meget. Ville Þnske, at jeg havde lÊst dette fÞr jeg valgte deres butik.

2025幎10月12日

KÊre Paulina
Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en oplevelse, som har fÞltes så skuffende og ubehagelig for dig. Det har aldrig vÊret vores intention, og vi tager alle henvendelser omkring vores kunders oplevelser meget alvorligt.

Når det er sagt, er det vigtigt for os at prÊcisere forlÞbet. TÞrklÊdet findes ikke i et andet materiale end det du prÞvede i butikken, det ved begge medarbejdere der hjalp dig de 2 gange du besÞgte vores butik, og de oplever begge at tÞrklÊdet blev solgt som det du prÞvede. Det er jo svÊrt for at at sÊlge noget der ikke findes, og derfor kan vi ikke genkende at vi skulle have tilbudt at sÊlge en vare som vi ikke kan bestille hjem.

Da du kontaktede os omkring scarfet, tilbÞd vi dig flere lÞsninger for at imÞdekomme din utilfredshed. Vi har både tilbudt at refundere scarfet samt at refundere hele dit kÞb, mod returnering af varerne. Disse lÞsninger blev desvÊrre afslået.
Den eneste lÞsning, du Þnskede at acceptere, var at få scarfet gratis, uden at returnere noget af kÞbet. Dette kunne vi ikke imÞdekomme, da det ikke er en lÞsning, vi kan stå inde for eller praktisere.

Vi er glade for at du kom ind i butikken igen en 3 gang, og prÞvede andre tÞrklÊder til din kjole, og valgte at beholde det du oprindeligt kÞbte.

Vi er dog kede af, at oplevelsen har sat sig sÃ¥ negativt. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at rÃ¥dgive sÃ¥ korrekt og Êrligt som muligt og forsÞger – nÃ¥r der opstÃ¥r uenighed – at finde rimelige lÞsninger inden for de rammer, vi arbejder under.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover og håber oprigtigt, at din bryllupsdag bliver prÊcis, som du drÞmmer om.

De bedste hilsner,
Charlotte, ejer at brudebutikken

SkÞn oplevelse af både kÞb og salg

Jeg har både kÞbt og solgt min brudekjole hos brudebutikken, og begge dele var en fantastisk oplevelse.
Under brudekjoleprÞvningen fÞlte jeg mig i super gode og trygge hÊnder med god vejledning, men absolut uden nogen form for pres. Det handlede om, hvordan jeg fÞlte mig tilpas i kjolen og hvad jeg syntes klÊdte mig - men den sÞde ekspedient var ikke bleg for at fortÊlle, at hun tydeligt kunne se mine Þjne lyse op, da jeg kom i den rigtige kjole. Og det var prÊcis bekrÊftigelse nok for mig for at fÞle mig tryg i min kÞbsbeslutning <3
Og selvom jeg var sent ude at finde kjole pga. postpartum-krop, så kunne det lykkes alligevel!

Nu er kjolen solgt til en anden heldig brud, også igennem brudebutikken. En oplevelse, der er gået let og smertefrit.

2025幎1月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。