Campingpladsen ligger i smukke omgivelser, men her fra gik det sÃ¥ ogsÃ¥ ned af bakke. Ofte var der kÞ til toiletterne som godt kunne bruge ekstra rengÞring! NÃ¥r brus og toilet er i sam... ãã£ãšèŠã
LÊkreste campingplads ðïž Vi havde virkelig en hyggelig uge og ikke noget at brokke sig over, vi kommer helt sikkert igen ð
Vi har lige vÊret pÃ¥ en forlÊnget weekend i hytte og sikke en skÞn tur! Campingpladsen ligger perfekt i forhold til en gÃ¥tur/vandretur ved sÞ og i skove hvor man kan holde picnic pÃ¥ det opstillede b... ãã£ãšèŠã
Fantastisk sted
Fantastisk sted, med pool, og massere af daglige eventyr for bÞrn.
LÊkreste campingplads ðïž
LÊkreste campingplads ðïž
Beskidt ! Og meget larm
Campingpladsen ligger i smukke omgivelser, men her fra gik det så også ned af bakke.
Ofte var der kÞ til toiletterne som godt kunne bruge ekstra rengÞring!
Når brus og toilet er i samme rum, var det ofte meget vådt og fugtigt at komme på toilettet. Papir flÞd på gulvene og folk var enormt dårlige til at gÞre toilettet rent efter sig selv. Da jeg selv ville rengÞre efter min sÞn så jeg var hvor klam toiletbÞrsten var.
Vi var der fra onsdag til sÞndag og jeg så ikke én eneste gang nogen gÞre toiletterne rene.
Poolområdet var helle ikke noget at råbe hurra for. Jeg tÞr ikke at tÊnke på hvor mange bakterier der var. De fleste gik i poolen uden at vaske sig, da der kun var to beskidte bruserum tilgÊngelige med frit udsyn til alle.
Derudover blev poolen lukket pga bÞrn som sked i vandet uden badeble.
Der var rigtig mange mennesker på pladsen, hvilket også gjorde at poolområdet var fyldt til randen.
Jeg er dybt taknemmelig for at vi havde en plads langt vÊk fra toilet/pool/kiosk området, da der var utrolig meget larm og bÞrn der rendte rundt uden forÊldre til meget sent.
Vi blev noget skuffet over pladsen og kommer ikke igen.
Fin campingplads i skÞnne omgivelser
Fin campingplads i skÞnne omgivelser, virkelig flot natur. Overnattede i fin hytte med god plads og nyere mÞbler. Super hyggelig bar og spise faciliteter. Venlig og smilende personale, meget hjÊlpsomme. LÊkre nye og renlige toiletter. Hyggelig lille og overskuelig campingplads hvor der er mange aktiviteter. Vi komme gerne igen.
Skuffet
Skuffet - Vi tog et par dage i en temmelig beskidt hytte hvor der kun var blevet gjort overfladisk rent alle hjÞrner var fyld med snavs. Og en dÞr der ikk lukket tÊt så der var mÞg koldt om natten! Og der var meget fugtigt!
Da vi ankom fik vi ingen info eller jo hvor hytten lå og hvis vi ville vide mere så kunne vi hente appen - sure piger og med kommentare som nå det da ikk lÞrdag idag skal
I så have slik - Þhh ja det ferie de hygger sig ef du en form for kostvejleder eller hvad foregår der vÊr bare glad for vi stÞtter butikken!
Et trylleshow som kostede et Êldre Êgtepar tror jeg der stod og ville sÊlge billigt kineser trylle ting og billetter det var så
LIDT indbydende!
Vi tÊnkte ej et skÞnt vandland opvarmet og det Hele da vi tjekkede det på hjemmesiden -
Opvarmet så ved jeg ikk hvad opvarmet er lÊngere mine bÞrn var iskolde og havde helt blå lÊber trods et rigtig varmt sommervejr og der var så beskidt - man skal så os lige skylle sig for åben skue til hele campingpladsen og de to brusere der var tror jeg ikk har set en rengÞring lÊnge!
Virkelig klamme!
Madvogne som lukkede 2 timer fÞr tid super ufedt når det var det mad man havde satset på!
Mange forÊldre der ikk så efter deres bÞrn så der var ofte konflikter på legepladsen mellem bÞrnene de store som var meget grove ved de små det dog ikk campingpladsens skyld.
Vi kommer ikk igen ihvertfald.
Dejligt sted med masser af skÞnneâŠ
Dejligt sted med masser af skÞnne aktiviter og faciliteter
ðVi er dybt rystet over behandlingen
ðVi er dybt rystet over behandlingen, fra vÊrterne pÃ¥ de koldeste dage i juli mdr. vores oplevelse, pÃ¥ en kold nat med 9 grader i teltet, at selv nÃ¥r de smÃ¥ bÞrn grÊder fordi de fryser, pga kulden som det har vÊret i starten af uge 28. Og man ringer op pÃ¥ akut nr. For at fÃ¥ hjÊlp, sÃ¥ bliver der omsonst sagt, nej det gÞr jeg ikke, kan du sove godt, pÃ¥ en meget arrogant mÃ¥de,hvis man spÞrger om de vil hjÊlpe. Trods det var deres skyld at vi ingen varme havde, da de havde givet den forkerte petroliumsflaske med, som ikke duede i vores opvarmer. Ja vi er klar over det var nat, men naboteltets lille dreng grÊd og grÊd fordi han frÞs, og vores egne bÞrn lÃ¥ med 2 dyner pÃ¥, samt langÊrmet tÞj. Det er os en gÃ¥de hvad de sÃ¥ definere, nÃ¥r grÊdende bÞrn pga kulden ikke er akut.!
Magen til omsorgssvigt og uden empati overfor sine gÊster er chokerende. ð€
Vi valgte bla. Denne campingplads pga de kåret som årets bedste bÞrnecamping 2024, her undres man meget, med de uetisk vÊrter som der er, som utroligt nok selv er forÊldre. Vi blev ringet op dagen efter, og fik pÊnt at vide, at nu havde vi jo selv valgt at sove i telt, og vi skulle tÊnke på de andre som selv sov i telt, at de nok havde det koldere.
Der er heller ikke påskrevet, at når det er de kolde nÊtter man er her, og man sover i telt, skal man minimum lÊgge 280 oven i det betalte belÞb, som en mer omkostning, for at varme teltet op med petroleum flasker, ingen brugsanvisning, for hvad den skal stå på af varme, det er virkelig dårlig stil.
ððŠ Deres pool lever langt fra op til de grader som der beskrives, den er ikke opvarmet overhovedet, pÃ¥ den uge vi har vÊret der var der kun 1 dag hvor den var nogenlunde, men den har aldrig vÊret opvarmet, udover hvis solen stÃ¥r pÃ¥ den hver dag, kan den mÃ¥ske blive 25 grader. Virkelig Êrgerligt at det beskrives som opvarmet nÃ¥r det overhovedet ikke passer.
ð¥ BrÞdet bliver kÞbt fra brugsen, som ligger 500 meter fra campingpladsen, til dyrere end det er i brugsen.
ðDer er fejlinformationer igen i forhold til hvornÃ¥r man kan hente morgenmad, I appen stÃ¥r der 7.30 men dette kan du fÞrst fra kl. 8.
ðâœïžð Meget fÃ¥ aktiviteter til bÞrnene trods det var i skolernes sommerferie.
ðIndendÞrs aktiviteterne som vises pÃ¥ hjemmesiden var dÞren lÃ¥st til, sÃ¥ dette kunne man ikke bruge.
VÊrterne så man ikke rigtig.
ðTilgengÊld har de dygtige, sÞde unge piger til at arbejde der.
ðToiletterne faciliteterne er gode og rene, samt kÞkken og opvaskemulighederne.
ð Legepladsen er god.
ðð« Pga alt dette, tog vi hjem 1 dag forinden og vi kommer ikke tilbage igen og vil heller ej anbefalde dette sted.
Super campingplads
Super campingplads. Gode bade- og kÞkken faciliteter. Meget hjÊlpsomt vÊrtspar. Meget positiv oplevelse
Dejlig plads i skÞn natur
Vi er lige kommet hjem efter 5 skÞnne dage på Bryrup Camping. Alt er rent og pÊnt, flink personale og ejere, dejlig legeplads og pool. Eneste lille minus er at man ikke har lukket bruserum til afvaskning fÞr man går i poolen, men totaloplevelsen er alligevel til 5 stjerner og vi kommer helt sikkert igen.
En dejlig plads
En dejlig plads , virkelig pÊne toilet og bade faciliteter men det der trÊkke ned er en kold pool og at man skal ud fra pool området får at komme på toilettet
Under middel oplevelse
Hvis man Þnsker at give sine kunder en god oplevelse er det vigtigt fÞrstehåndsindtrykket spiller 110 % og at man som gÊst fÞler sig ventet, så bÞr alt andet vÊre i anden rÊkke.
Vi ringer og spÞrger nysgerrig ind på mulighederne på campingpladsen, og får egentlig ok svar samt bliver mÞdt med om de ikke lige skal booke det, hvilket er ok. Det koster åbenbart ekstra uden det bliver oplyst eller vi modtager information på det. Det er lidt dårlig stil og princippet i det, men man må åbenbart have en for god forretning, som kan tåle det.
Informationer kom heller ikke ordentlig frem pga en fejl - fair nok. Indtjekning var heller ikke noget speciel oplevelse, og ej specielt imÞdekommende.
Faciliteter samt toilet- og badeforhold var ok, dog lidt slidt. Fx virkede strÞmmen ikke den ene dag. Udtjekning det samme, hvor man får en rabat kupon på 50 kr. stukket i hånden for at komme igen. Nej tak og helt Êrlig, så betyder 50 kr. ingenting.
Om jeg vil anbefale til andre? Jeg tÊnker andre campingpladser har lige så meget at byde på.
En skÞn oplevelse hver gang
Vi har vÊret på Bryrup Camping et par gange nu, og synes det er en hyggelig og velholdt plads, og området er en lille naturperle. Skoven lige opad, et fantastisk sÞbad få hundrede meter fra camping pladsen, hvor vi har brugt mange timer med at paddle og bade. Vores drenge på 9 og 12 år elsker poolen, legepladsen og hver gang vi har vÊret der, har der vÊret andre bÞrn at lege med. Og så er der også den hyggelige veteran togbane, der kÞrer et stenkast fra pladsen, et pust af nostalgi. Til det sÞde personale og indehavere, vi kommer snart og besÞger jer igen.
SkÞn ferie
SkÞn ferie, på Bryrup camping, det eneste der trÊkker den ned på 4 stjerner , er at poolen er meget kold, men det har ikke forhindret os i, at booke en fastlÊggerplads til nÊste sÊson. Men vi håber selvfÞlgelig at den bliver sat nogle grader op.
ImÞdekommende, sÞde og rare ansatte og indehavere, samt fine faciliteter, som er pÊnt rene. Og der er rigeligt med toiletter og baderum, selvom pladsen er godt fyldt, er der fint plads og ikke en af os 5 der var afsted, ventede på at komme til på toilet, bad eller kÞkken en eneste gang.
En fantastisk bÞrnevenlig og hyggeligâŠ
En fantastisk bÞrnevenlig og hyggelig campingplads, hvor der bÃ¥de er plads til en fadÞl eller et glas vin i deres flotte café, og sjov og ballade med ungerne i poolen, i pÃ¥ legepladsen eller ved byens virkelig lÊkre sÞbad.! En anbefalelsesvÊrdig plads til alle aldre! Vi har tre drenge pÃ¥ 8,5 og 2 Ã¥r og de fÃ¥r nemt tiden til at gÃ¥ her pÃ¥ denne skÞnne plads âïž
Sul er super dÃ¥rlig service ingen varmtâŠ
Sul er super dårlig service ingen varmt vand i vandhanerne henvender sig til receptionen og får det svar at det har vi aldrig hÞrt fÞr, så var det hele vejen igennem uanset hvad det var man bestiller en plads der er 10 à 12 og får en på 6 à 8 det var ikke det jeg havde kÞbt. Det svar jeg fik det var hvis jeg ikke var tilfreds så går jeg bare forlade pladsen.
Tak for denne gang
Vi har lige vÊret på en forlÊnget weekend i hytte og sikke en skÞn tur! Campingpladsen ligger perfekt i forhold til en gåtur/vandretur ved sÞ og i skove hvor man kan holde picnic på det opstillede bord med den flotte udsigt.
Toilet og bad faciliteterne er nye og rigtig fine - altid pÊne og rene. En meget hyggelig campingplads hvor bÞrnene trygt kan lÞbe og lege mens vi voksne kan slappe af.
Vi er alt I alt virkelig positive over vores ophold og absolut et sted vi vil komme igen :)
Fuldkommen perfekt oplevelse!
Fuldkommen perfekt oplevelse!
âïž Perfekt natur og omrÃ¥de
âïž Super service og personale
âïž Dejlig velholdt plads
âïž RengÞring i top!
âïž Fede aktiviteter til bÞrn og voksne
âïž LÊkker pool!
Dejlige vÊrter
Dejlige vÊrter, naturskÞnt omrÃ¥de og hyggeligt sted. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en dejlig oplevelse ð€©
Forud betaling på Bryrup camping.
Forud betaling på Bryrup camping.. det er der ikke mange campingpladser der forlanger, vi blev nÞd til at tage hjem en dag fÞr men ingen tilbagebetaling ikke engang person gebyr eller vores to hunde det kunne de godt gÞre bedre.
Har lige vÊret der for 4 dageâŠ
Har lige vÊret der for 4 dage siden...en rigtig lÊkker plads med meget natur.
Men der er plads til forbedringer. De 2 af nÊtterne var der så meget ballade fra et nabotelt, at nattesÞvnen var som så. Ville egentlig give 4 stjerner, men natteuroen trÊkker meget ned