Min mor fik lavet en FlytterengÞring 30/4
Vi fik alle vores penge tilbage fra depositum
I er det bedsteâšâšâšâšâš
Hos Bsalservice hjÊlper vi private og virksomheder med praktiske lÞsninger, der bare skal fungere i hverdagen. Vi går op i at levere et stykke arbejde, hvor der er styr på detaljerne, og hvor du som kunde ved, hvad du kan forvente fra start til slut. Når du vÊlger os, får du en samarbejdspartner, der prioriterer klar kommunikation og en Êrlig tilgang til opgaven. Vi tager os tid til at forstå dine behov og finder en lÞsning, der giver mening både praktisk og Þkonomisk. Det betyder også, at vi ikke lover mere, end vi kan holde. Vi ved, at mange kunder lÊgger vÊgt på tryghed, når de vÊlger en servicevirksomhed. Derfor sÞrger vi for at vÊre til at få fat på, overholde vores aftaler og levere et resultat, vi selv kan stå inde for. Det gÊlder uanset om opgaven er lille eller stÞrre. Vores tilgang er enkel. Tingene skal vÊre i orden, og du skal som kunde fÞle, at du har valgt rigtigt. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og en fleksibel tidsplan, så det passer ind i din hverdag. Har du en opgave, du gerne vil have lÞst, er du altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak.
BrÞndbyvestervej 66C, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Min mor fik lavet en FlytterengÞring 30/4
Vi fik alle vores penge tilbage fra depositum
I er det bedsteâšâšâšâšâš
De holder ikke deres aftaler
De ville have ekstra selv om der er aftalt en pris
Man hÞrer ikke noget fra dem og de dukker ikke op
De ringer fra 3 forskellige numre
Vi brugte BSAL Service til privat rengÞring og vinduespudsning, og vi er meget tilfredse. Alt blev gjort grundigt, og vinduerne står helt klare.
God kommunikation hele vejen igennem og en behagelig service.
Vil helt sikkert bruge dem igen ðªðœ