zeer goede installatie en alles keurig verwerkt. wat ook opvalt is dat ze de oude ketel met alle rommel en dozen netjes meenemen, dit zie je niet vaak! oftewel vaklui.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede service en communicatie. Denken met je mee en hebben vakkundig personeel. Niets dan lof.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gespecialiseerd in, zonnepanelen, Warmtepompen, Zonneboilers, Airco's en laadpalen. Altijd advies op locatie om de producten perfect aan uw wensen te laten voldoen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed werk geleverd
Zorgvuldig de installatie gedaan en bijzonder netjes gewerkt. Geen bijkomende kosten in tekening gebracht. Een van de monteurs werd ziek en vertrok waardoor de installatie niet op één dag volledig in werking kon komen. Maar BSG liet ons niet in de kou zitten door net zolang door te werken totdat de installatie deels functioneerde zodat we er s avonds een warme huiskamer hadden. BSG denkt met je mee.
Perfecte montage
Zeer snelle offerte en uitleg over de aangeboden apparaten zodat de beslissing voor de opdracht eenvoudig te nemen was. Daarna duidelijke afspraken over de plaatsing. En de montage, in gebruik stelling en uitleg op een manier die ik iedereen aan wil bevelen.
Prima installatie en werking zonnepanelen en warmtepomp
Ondanks wat opstartproblemen heeft BSG Energy zowel zonnepanelen als een warmtepomp geleverd en geïnstalleerd. Nu een jaar draaiend en naar volle tevredenheid.
20 januari 2025 3 aircoâs geplaatst
20 januari 2025 3 aircoâs geplaatst, super gedaan netjes alles afgewerkt. Ben zeer tevreden.
CV ketel vervangen door warmtepomp
Onze CV ketel is onlangs door 3 vakkundige en vriendelijke monteurs vervangen door een 8 KW Daikin Altherma R hybride warmtepomp. De installatie is zeer netjes uitgevoerd. Na een weekje draaien zijn er nog wat instellingen aangepast in de bedieneenheid/thermostaat. Nu gaan we zo min mogelijk gas verbruiken. Een wel verdiende 5 sterren voor BSG.
BSG ontzorgt
BSG energy helpt je van het offertestadium tot en met de nazorg, en ontzorgt je daarmee. Ze sturen keurige monteurs die hun vak verstaan, en die je vragen volledig beantwoorden. Andere bedrijven kunnen hier nog wel iets van leren.
Werken netjes
Werken netjes. De mensen zijn beleeft .
Offerte was goed en zijn goed bereikbaar.
Verder hang de cv er 1 maand tot nu toe
tevreden.
Afspraken nakomen
Goede samenwerking tijdens nieuwbouw
Omvormer aangepast aan onze wensen en goed samengewerkt tijdens de nieuwbouw
Prima planning
Erg tevreden
Ze nemen de tijd voor goed advies. Geen probleem als het maatwerk wordt. Goede communicatie van begin tot einde en netjes opgeleverd. Erg tevreden
Montage Warmtepomp
Top!
Vanaf de offerte aanvraag tot aan installatie, alles zeer snel geregeld en de installateurs hebben netjes gewerkt.
Zeer tevreden.
Installatie van zonnepanelen en groepenkast
Prima installatie van zonnepanelen. Ook de vervanging van de groepenkast was geen probleem.
Na het akkoord op de offerte was er al snel een installatiedatum. Ik ben er heel erg tevreden mee.
Super fijn contact gehad
Super fijn contact gehad. Komen de afspraken na en komen op tijd.
Super service en uitleg.
Dank je wel.
Mvg. Elma
duidelijk goed voorbereid
duidelijk goed voorbereid, snel en vakundig de klus geklaard. vriendelijk personeel
Goede service,netjes werk en keurig opâŠ
Goede service,netjes werk en keurig op tijd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã