Godt og behageligt sted!
Bo er dygtig, behagelig og rar. Graviditetsmassage har vÊret fantastisk under begge mine graviditeter.
Fysiurgisk massage Gravidmassage Nakke/skulder massage Fodmassage Hotstonemassage Laserterapi Recovery boot/pants Roskildes bedste og billigste ProcesmassÞr
Vindingevej 34E , 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
Virkelig dygtig og grundig! Jeg har fået lÞbende forebyggende behandlinger i mere end 1 år og jeg vil fortsÊtte så lÊnge det er muligt. Jeg kan på det varmeste anbefale at få behandlinger hos Bo.
Professionel massÞr der har styr på sit håndvÊrk, både i forhold til massage delen men også anvendelse af hot stone, Êstetiske olier og ultralyd, som en naturlig del af behandlingen.
Bedste massÞr, tager fat og kommer til bunds med spÊndinger. Bruger mange forskellige teknikker. Brugte bsmassage gennem hele min graviditet og det var min redning, samtidigt er det virkeligt billigt. Anbefaler Bo til alle.
Bo er yderst kompetent og et meget behageligt menneske. Der er altid en afslappet og rolig stemning i rumme og han forlader altid rummet mens man klÊder sig af eller pÃ¥ ð. Meget rimelige priser og fine parkeringsforhold.
Vil til en hver tid anbefale BS-massage ð
Diskret, venlig og naturligvis yderst kompetent. Skal du bare gÞre lidt godt for dig selv, have lÞsnet kontorkroppen op eller andet - afsted til BS massage. Går fast hos Bo engang om måneden, og det redder mig fra mange spÊndingshovedpiner og gÞr hverdagen bedre.
Fantastisk massage. Dejlig afslappet stemning. Det er ikke sidste gang jeg kommer der. Kan varmt anbefales

Bsmassage.dk ããã®åç
God behandling, dejligt atmosfÊrer og pÃ¥ kundens betingelser ð
Professionel, empatisk, kompetent og sÊrdeles rimelig pris.
GÞr dig selv den tjeneste at prÞve Bo som din massÞr.
Bedste anbefalinger herfra.