レビュアーのコメントを見てみましょう
Leveransen kom inte fram - eller?
Leveransen kom inte fram, strul med spårningsnummer och fick tillsagt hos postombudet att det redan hade hämtats ut två månader tidigare?? Det var svårt att få ordentlig uppföljning av kundtjänst. Slentrianmässiga svar och plattityder. Trist.
Penge trukket fra konto ikke modtaget ordre.
Havde lavet to ordre. Modtog kun den ene. Har skrevet tre gange til kundeservice hvor jeg første gang for at vide at ordren er afsendt dagen efter jeg har afgivet ordre og jeg skal vente i otte dage på at se om ordren når frem. Ordren kommer ikke frem. Jeg skriver igen til kundeservice for at vide at samme ordre er afsendt to dage efter jeg har afgivet ordre og jeg igen skal vente otte dage. Jeg har stadig ikke modtaget min ordre har derfor igen skrevet til kundeservice angående at jeg gerne vil have penge retur for mine bukser. Hører ingenting
Ble suspendert i 3 år
Ble suspendert i 3 år, uten forvarsel som man ser mange andre her også har blitt. Utrolig dårlig service, lett måte og miste kunder på. Så bestiller du herfra, husk at returnerer du, er faren stor for at du blir sperret fra nye handler. Selv om du beholder noe og returnerer det som ikke passer. Legger også med at jeg kun har bestilt ett par ganger derfra. Helt vilt at man blir sperret i 3 ÅR, kun for noen få ordrer.
Bubbleroom spärrade mig för att handla…
Bubbleroom spärrade mig för att handla på faktura, trots att jag inte hade misskött betalningarna. Kontaktade dem och de berättar att de har spärrat mig för kreditköp pga att jag ”gjort för många returer”.
Jag har inte handlat ofta, kanske en gång i halvåret/om året. På hemsidan står det inget om att man inte får göra returer, utan snarare tvärtom. Man kunde väl ha skrivit vad det verkligen handlade om och givit en förvarning om att man gjort många returer, än att bara spärra möjligheten till faktura/kreditköp och inte berätta varför. Och sen, vad ska det hjälpa? Man kan väl betala produkten också och ändå returnera sen? Märkligt.
Jättekonstigt bemötande och jag tänker inte vara kund mer. Rekommenderas inte.
Lite kundevennlig praksis
Jeg har hatt nøyaktig samme opplevelse som en annen her har skrevet om. Jeg har vært en lojal kunde hos Bubbleroom over lengre tid, og ble svært overrasket da jeg plutselig ikke kunne handle med faktura lenger. Etter å ha kontaktet kundeservice, fikk jeg beskjed om at jeg var sperret på grunn av et “mønster” i kjøp og returer.
Jeg ønsker å understreke at jeg aldri har bestilt et stort antall varer, men som mange andre, har jeg noen ganger bestilt flere plagg i én bestilling – med helt reell intensjon om å finne noe jeg ønsker å beholde. Dette er helt vanlig praksis både i fysisk butikk og i netthandel, hvor man må prøve før man vet hva som passer eller føles riktig. Jeg har alltid beholdt minst 1–2 plagg per bestilling og returnert det som ikke passet.
Derfor oppleves det som svært urimelig at denne typen handlemønster fører til utestengelse – spesielt uten noen form for advarsel eller dialog i forkant. Når dere i tillegg tilbyr gratis frakt over 799 kr, legger dere indirekte opp til at kunder prøver flere plagg hjemme, slik man naturlig ville gjort i butikk. Og da spesielt i forbindelse med salg.
Kundeservicen var høflig, men det var ingen forståelse for mitt perspektiv eller rom for vurdering. Dette etterlater et inntrykk av en lite fleksibel og lite forbrukervennlig praksis.
Jeg har tidligere hatt gode opplevelser hos Bubbleroom, men dette gjør at jeg ikke lenger ønsker å handle der. Jeg tror også at Bubbleroom på sikt risikerer å miste mange lojale kunder med denne praksisen - og da spesielt uten noen forvarsel eller forklaring før man tar kontakt selv.
Utestengt som kunde uten forvarsel
Dårlig kundebehandling
Jeg har i flere år vært en lojal kunde hos Bubbelroom, men oppdaget plutselig at jeg var utestengt fra å handle – helt uten forvarsel. Da jeg tok kontakt, fikk jeg til svar at de har sett et “mønster” i mine kjøp og returer. Det handlet om at jeg har returnert flere plagg, noe som er helt vanlig praksis ved netthandel, og som skjer i tråd med angreretten.
Det mest problematiske er at jeg aldri fikk noen advarsel, informasjon eller mulighet til å korrigere “adferden” før jeg ble utestengt. Dette oppleves som vilkårlig, uforutsigbart og lite forbrukervennlig. De henviser til et vagt punkt i vilkårene som er vanskelig å finne på nettsiden, og svarer ikke på hvorfor de ikke kommuniserer dette tydelig FØR man evt blir sperret som kunde. Og det i hele 36 mnd.
Kundeservicen var høflig, men fastlåst – ingen dialog, ingen forståelse, og ingen mulighet for revurdering. Jeg måtte selv kontakte dem for å i det hele tatt finne ut hvorfor jeg var sperret.
Dette gir et svært dårlig inntrykk av Bubbelroom som aktør, og jeg vil advare andre mot å handle her dersom man forventer en rettferdig og transparent kundeopplevelse.
Ødelagte dagen
Jeg kjøpte en fin topp fra deres nettside til en fest, og den var på salg. Jeg bestilte den i størrelse XS. Etter noen dager mottok jeg pakken, men da jeg åpnet den, oppdaget jeg at toppen var i størrelse XL. Jeg dobbeltsjekket kvitteringen, hvor det tydelig står at jeg bestilte størrelse XS. På merkelappen som hang på toppen, stod det også XS, men størrelsen på selve plagget var XL.
Jeg tenkte først at det ikke var et stort problem, og at jeg kunne returnere toppen og få den i riktig størrelse. Dessverre viste det seg at XS allerede var utsolgt, og jeg måtte derfor returnere toppen for refusjon. Dette var veldig skuffende, spesielt siden jeg mistet muligheten til å få den på salg. Det ødela dessverre dagen min.
Jeg ønsker å oppfordre dere til å være ekstra oppmerksomme på lagerhåndtering for å unngå lignende feil i fremtiden. Jeg vil samtidig legge til at jeg ellers har hatt svært gode erfaringer med nettsiden deres, og dette er første gang jeg har opplevd et problem.
Jeg er ganske fornøyd.
Jeg synes de har en lav skår på trustpilot, og at det er feil. Jeg bestilte 4 kjoler. Alle 4 var kjempe lekre. Det var rask levering. Selvom jeg sendte 3 av 4 i retur. Så synes jeg både kvalitet og leveringstid var bra. Ville bare ikke beholde de når jeg ikke hadde bruk for de.
Elendig kvalitet og elendig…
Elendig kvalitet og elendig kundeservise. Skal aldrig handle der igjen.
Elendig kvalitet
Betalte 1200kr på tilbud for en kjole som så ut som den kostet 50 kr. Pluss for superenkelt å returnere. Ble trekt for frakt.
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice. Fikk beskjed om at pakken var kansellert så jeg måtte bestille på ny. Gjorde det, og da fikk jeg plutselig to pakker samtidig. Og sendte den ene tilbake. Men fikk regning på begge to. Prøver å ordne opp på E -mail men ser ikke ut til at de forstår hva jeg skriver. Og det er umulig å få dem til å ringe deg. Tror nok ikke jeg kommer til å bestille noe mer fra et så useriøst firma i gjen.
Den 5juli beställde jag en klänning som…
Den 5juli beställde jag en klänning som jag betalade direkt. Har fortfarande efter 7 dagar inte fått något bekräftemail. Det behövs vad jag förstår för att skicka tillbaka klänningen. Jag har mailat men får inget svar! Nu blir det helg och ytterligare två dagar går. Vad gör jag om jag inte får något mail innan ångerrätten går ut? Jag kommer inte att handla från det här företaget igen.
Forferdelig dårlig service
Forferdelig dårlig service! De hadde gjort en helt klar feil som gjorde at jeg aldri fikk beskjed om å hente pakken og skyldte på meg som gjorde at de ville belaste meg et gebyr fordi jeg ikke hentet den. Ingen hjelp å få og ingen beklager for feilen de hadde gjort. Kommer aldri til å handle på Bubbleroom igjen og anbefaler det absolutt ikke!
Nydelige kjoler, enkel retur
Kjøpte noen vakre kjoler herfra. Dessverre ble det retur, men returordningen fungerte kjempebra og god hjelp å få fra kundeservice!
Kjøpte en kjole derfra den 28.des 2023
Kjøpte en kjole derfra den 28.des 2023. Kjolen manglet prislapp når jeg mottok den (sånn at man kan returnere den), og den passet heller ikke.
Returnerte den samme dagen og mottok kvittering for det. Har ikke hørt noe fra bubbleroom, heller ikke mottatt pengene tilbake. Styr unna!
Fikk varene kjapt
Fikk varene kjapt, men grunnet str returnert dem. Enkel retur og trygg betaling👍🏼 Fine og gode kjoler også.
Not free return
Nice clothes, but be careful when you return the items, It is not free at all! I read somewhere that you dont need to pay to return the item, but I just got bill, with interest. I will never buy stuffs here anymore.
Fikk feil kjole
Fikk feil kjole, og nå er selvfølgelig den jeg bestilte utsolgt. Hjelper ikke stort med ett lite beklager og 15% avslag når man ikke vil ha en annen kjole. Ikke gidder de å svare på flere mailer heller.
Fint produkt og rask levering
Fikk en flott kjole i posten tre dager etter at jeg bestilte den. Veldig fornøyd!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。