Jeg har lige afsluttet 3 km lÞbeprogrammet , efter en menisk operation Uden Stephanie var det aldrig lykkedes ðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïž Ikke pÃ¥ noget tidspunkt har jeg haft ondt i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil du lÊre at lÞbe er dette koncept ikke mindre end genialt.Med Stephanie, der stÞtter, guider og ikke mindst motiverer pÃ¥ hendes behagelige facon, i Þrerne. Virkelig fedt hun ogsÃ¥ har styr pÃ¥ ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej Stephanie Tusind tak for et fantastisk lÞbeprogram. Har sidste og 19. trÊning tilbage, som er pÃ¥ fredag. GlÊder mig helt vildt til at gennemfÞre det, selvom jeg ved det bliver hÃ¥rdt for mine... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har lige afsluttet 3 kmâŠ
Jeg har lige afsluttet 3 km lÞbeprogrammet , efter en menisk operation
Uden Stephanie var det aldrig lykkedes ðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïžðââïž
Ikke på noget tidspunkt har jeg haft ondt i min krop eller knÊ
Det er ikke mindre end et fantastisk lÞbeprogram og jeg vil give de varmeste anbefalinger til alle jeg mÞder som gerne vil i gang
For hvis man vil helt vejen og uden skader så er Buddio vejen frem
Tusind tak Stephanie ðð
Tak for stÞtten
Tak for stÞtten. ð
Jeg er en moden pige på nÊsten 59 år (i nÊste uge). Jeg har spillet håndbold fra jeg var 5-35 år og ikke lÞbet siden.
Det har aldrig vÊret min force bare at lÞbe en tur. Men intet problem på en håndboldbane. Siden har jeg går, cyklet, spinnet og vÊret i trÊningscenter.
For et halv år siden skulle mine kolleger kÞbe billet til Royal Run Randers. Vi arbejder i JobRanders. Jeg hoppede med på udfordringen og meldte mig til 5 km.
Jeg har siden uge 10 fulgt din app og et 5 km forlÞb og lÞber nu 5 km 2 gange om ugen. Jeg er ikke den der sÊtter rekorder på tid, men jeg er mega stolt over forlÞbet.
Jeg vil derfor gerne takke dig for stÞtten og inspirationen. Det virkede for mig og jeg anbefaler gerne videre.
Sender dig en tank i morgen nÃ¥r jeg fÃ¥r min fÞrste lÞbsmedalje. ð¥°ð€ŽðŒð¥
God pinse.
Hilsen en af dine lÞbere
Lene
5 stjerner â
Har lige vÊret ude på min 4. trÊning.
Er så glad for at have tilmeldt mig dit webinar til at starte med, og efterfÞlgende nu er med på din app.
Er vild med mÃ¥den det fungerer pÃ¥, for det gÞr nemlig at jeg kommer afsted, da jeg jo ikke skal gÃ¥ glip af en trÊning.! ð€©ðª
Det var en smule hÃ¥rdt i dag..men har det nu rigtig godt i krop og sind ð
Kan kun anbefale Stephanie's app Buddio, som guider mig hele vejen, og glÊder mig allerede til nÊste trÊning ðâïž
Fantastisk app
Hej. Har I dag gennemfÞrt 3 km forlÞbet. Og jeg har ikke mÊrket mine gamle lÞbeskaderðªhar ogsÃ¥ anbefalet det til andre. Men lÞb i dag 4,6 km pÃ¥ de 30 min jogging. Jeg vil nu egentligt bare gerne springe over pÃ¥ 5 km forlÞbet. Men ikke forfra. SÃ¥ vil spÞrge dig om hvilken uge du vil anbefale jeg starter op i pÃ¥ 5 km forlÞbet. VH Karina. Mangler lige at skrive at det altid kommer et personligt svar.
FuldstÊndig fantastisk!
Jeg er på onemile forlÞbet, nÊste gang er sidste gang. Jeg har ikke lÞbet fÞr, og det er 100% sikkert at jeg ikke havde gennemfÞrt uden Stephanie!! Fantastisk, glÊder mig til at start 3 eller 5 km., har ikke helt besluttet det endnu;)
ALDRIG jeg havde troet jeg nogen sinde skulle kunne lÊre at lÞbe..!!
Jeg giver Stephanie mine varmeste anbefalinger. Jeg har aldrig ku holde noget ved lige, i meget mere end en mdr af gangen. Dette pga at jeg altid har Þget for hurtigt og presset mig selv for meget, og ingen âplanâ haft.
Det er altid endt med at gå i vasken.
Jeg blev opmÊrksom på denne her app, Buddio.
Den er totalt genial.
Jeg skal jo slet ikke tÊnke⊠Blot komme Stephanie i Þrene og så guider hun, meget positivt og opmuntrende én igennem alle trÊningerne.
Ikke mere og ikke mindre⊠Kun når hun siger jeg skal lÞbe, på de bestemt dage.
Har allerede anbefalet hende til mange..
Taaak Stephanie..!!â€ïžððªðŒðââïž
âJeg gjorde det sguâ igenâ
âJeg gjorde det sguâ igenâ Jeg ved snart ikke, hvor mange gange jeg har sagt det efter en trÊning med Buddio-appen. Jeg har gennemfÞrt 3 km-forlÞbet og er nu i gang med 5 km.
Efter flere Ã¥r uden lÞb troede jeg aldrig, at jeg ville kunne lÞbe bare 3 km. Hver gang jeg forsÞgte at starte op, holdt jeg kun kort tid, fÞr jeg gav op. SÃ¥ fandt jeg Buddio-appen â og nu er jeg godt i gang med 5 km-forlÞbet.
Den helt store forskel ligger i guidningen og i, at trÊningen er tilpasset prÊcis det tempo, jeg kan holde. Tidligere lÞb jeg alt for hurtigt i forhold til, hvad jeg egentlig kunne klare, og derfor mistede jeg motivationen. Med Buddio-appen har jeg lÊrt, at tempo er noget, man stille og roligt arbejder op gennem forlÞbet og langsomt lÞb og lunt er helt fint. Faktisk nogen gange "et must".
Det har betydet utrolig meget for mig at komme i gang igen. Som jeg skrev i starten: âJeg gjorde det sguÂŽ igenâ - jeg kommer af sted - selv nÃ¥r hovedet er fyldt med undskyldninger for at blive hjemme. Jeg er aldrig stoppet midt i en trÊning men har gennemfÞrt nÃ¥r jeg er startet, heller ikke de dage, hvor motivationen ikke var helt i top.
Det eneste minus er, at man skal binde sig i et år for at få den fordelagtige pris.
Jeg har vitterligt altid hadet at lÞbe
Jeg har vitterligt altid hadet at lÞbe. Jeg sÞrgede altid for at skulle til bÞjletandlÊgen på skolernes motionsdag.
Men sÃ¥ i september startede jeg 3 km forlÞbet op med Buddio og jeg elsker det! Jeg fÞler mig ikke presset men hjulpet, og jeg kan lÊgge hovedet og dermed alle tankerne, om hvor synd det er for mig der hjemme, og sÃ¥ bare fÞlge instrukserne. Jeg fÞler mig sÃ¥ stÊrk og sÃ¥ sej som aldrig fÞr. SÃ¥ alle mine varmeste anbefalinger. I dag er jeg pÃ¥ 3-5 km forlÞbet, og jeg tÊnker jeg fortsÊtter til 10 km ogsÃ¥. Det her det virker bare! Men pÃ¥ en indfÞlende og mega velovervejet mÃ¥de. Jeg er ikke i tvivl om at Stephanie bag Buddio Þnsker at jeg, og du, skal lykkes. ðªðŒðž

Hej Stephanie
Tusind tak for et fantastisk lÞbeprogram. Har sidste og 19. trÊning tilbage, som er pÃ¥ fredag. GlÊder mig helt vildt til at gennemfÞre det, selvom jeg ved det bliver hÃ¥rdt for mine ben. VejrtrÊkningen er ingen problem, men jeg lÞber virkelig ogsÃ¥ bare mega langsomð¥Žð
Havde aldrig troet jeg kunne lÊre det, men det her program har bare vÊret så godt.
KÊmpe fornÞjelse at have dig i Þrerne pÃ¥ alle trÊningerne. Super gode fif og pep talkððŒ
Marianne

Fra 0 til 3 km efter 8 års pause
Har netop gennemfÞrt 3 km forlÞbet med Stephanie âi hÃ¥ndenâ. Jeg havde ikke lÞbet i 8 Ã¥r pga. graviditeter og manglende motivation - blev altid overvÊldet over hvor hÃ¥rdt det var og nedslÃ¥et over min egen form nÃ¥r jeg fÞrsÞgte at lÞbe. Men med Buddios lÞbe app lykkedes det mig igen at kunne lÞbe 3 km i ét strÊk - noget jeg ikke troede jeg kunne.
De varmeste anbefalinger herfra!

Motiverende , nemt og enkelt
Jeg har taget forlÞbet 5 km og er nu godt på vej til at afslutte 5 til 10 km.
Jeg er helt deprimeret over at der ikke er flere forlÞb herefter.
Stor ros.
Tak for super motiverende trÊningsprogrammer.

ForlÞbet 3 km lÞb
Hej Stephanie
Mange tak for forlÞbet med dig. Det at kunne sÊtte tempoet ned, hvis det bliver for hårdt, i stedet for at gå, betyder så meget. Det er virkelig en sejer for en gammel kone. Det har gjort at jeg nu kan lÞbe 3 km + lidt mere, uden at have behov for at stoppe.
ðð
Mange tak fra Laila Nielsen, Thisted

GÞr det!
KÊmpe anbefaling her fra ð€©
Nemt og overskueligt program, som motiverer og app er bygget op med en struktur som gÞr det nemmere at vÊre disciplineret
Stephanie guider hele vejen på en meget fin og motiverende måde.
Har altid set lÞb som en âstrafâ. Nu har jeg lÊrt at lÞbe i det rette tempo, sÃ¥ nu lÞber jeg, fordi jeg har lyst.

Den bedste lÞbe app
Vil man lÊre at lÞbe uden skader vil jeg helt klart anbefale Buddio appðªhar vÊret pÃ¥ 3 og 5 kilometer trÊninger med Stephanie I Þrerne og hun er helt fantastisk Stephanie fÃ¥r virkelig en til at tro pÃ¥ sig selv ,sÃ¥ meget at jeg nu er hoppet pÃ¥ en 10 km om ikke andet fÃ¥r jeg en super god trÊning ud af det ð
Glade lÞbehilsner fra en 57 årige

Buddio: LÊr at lÞbe lydguide ããã®åç
Jeg har aldrig vÊret vild med at lÞbe
Jeg har aldrig vÊret vild med at lÞbe, og hver gang jeg alligevel har forsÞgt at starte op på det, så har jeg måtte stoppe efter kort tid, grundet problemer med betÊndelse i mine skinneben samt bÞvlet med at holde styr på tiden for, hvornår man skal gå/ lÞbe.
Jeg valgte at give denne app buddio et forsÞg, for 3 km virkede overskueligt. Jeg er nu i gang med min 6 uge ud af 8, og jeg fÞler mig virkelig godt på vej mod målet. Jeg lÞber kun i skoven for at skåne mine skinneben, og det går forbavsende godt. Jeg skal ikke spekulere på noget blot fÞlge instruktionerne i Þrene og ellers komme afsted samme dag, som trÊningen åbner ingen dårlige undskyldninger.. Jeg kan mÊrke den gradvise styrke og udholdenhed som den rolige optrapning har givet mig, og jeg tror på, at jeg kommer i mål - måske endda lidt mere end det.
Det eneste jeg kunne Þnske mig er, at der var lidt mere om lÞbeteknik (fokus på fodstilling mv), når man er nybegynder..

KÊmpe anbefaling
Jeg kan så varmt anbefale Stephanies app Buddio. Jeg havde lÊnge prÞvet at trÊne op, men dÞjede med skader. Hendes gå og lÞbeprogrammer er så gode! Jeg er begyndt at tro, at jeg kan mere end jeg tror. Nu kan jeg lÞbe 3 km, men mon ikke jeg kan komme op på 10 km. Der er netop også troen så sig selv, som hun hjÊlper med. Det er som at lÞbe med ens allerbedste ven, som roser og tror på en. Jeg er gået igennem en lidt svÊr tid, og det at lÞbe 2-3 gange i ugen med hende i ugen, har virkelig hjulpet mig psykisk også.

Virkelig den bedste lÞbeapp
Virkelig den bedste lÞbeapp, jeg har prÞvet (og jeg har vÊret igennem mange). Troede ikke jeg kunne lÞbe uden musik i Þrene, men Stephanieâs stemme er mere motiverende end musik. Det er sÃ¥ rart at kunne zone ud, og sÃ¥ er der en der fortÊller mig, hvordan jeg skal lÞbe for at forbedre mig (er i gang med programmet 5 til 10 km. forlÞbet). HÃ¥ber sÃ¥dan, at der kommer flere forlÞb med flere kilometer, sÃ¥ jeg kan komme til at lÞbe endnu lÊngere end 10 km.

Så har jeg vÊret på min 4 trÊning
SÃ¥ har jeg vÊret pÃ¥ min 4 trÊning, alt gÃ¥r efter planen. LÞb faktisk fÞrste trÊning 2 gange ð (sÃ¥ 5 tur nu) Jeg har et oxford knÊ venstre ben (2020) og samlet vÊgt tabt 100 kg. SÃ¥ nu var jeg klar til lÞbetrÊning, der er nul smerter sÃ¥ perfekt ð
Buddio appâen motivere og giver mig gode fif

SkÞnt program
Hej Stephanie
Tusinde tak for dig. Du motiverer mig så godt.
Jeg har lÞbet meget ( 5 km i hverdage og 12 km i weekender), men det er for 10 år siden. Jeg er 60 år nu, fik den udfordring af mit barnebarn (9 år)om at lÞbe med hende på StigelÞb i Odense. Jeg fandt så dig og det er den helt rigtige måde at komme i gang på. Genialt at programmerne kun ligger der 3 dage, så kan man ikke finde på undskyldninger.
Jeg vil gerne opnå 5 km på sigt.
God dag til dig og TAK
Vh Gitte

Bedste anbefaling herfra âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg er så glad
Tusinde tak ð«µð»
Stephanie har vÊret en kÊmpe hjÊlp og motivation under vejs. Jeg lÞb 6.5 km pÃ¥ vores sidste trÊning ðð» det har jeg ikke gjort fÞr, altsÃ¥ helt uden pauser ð
Det der har hjulpet mig mest under forlÞbet, er de faste lÞbedage, delmål⊠og motivationen til ikke at stoppe lige inden målet.
Jeg hopper pÃ¥ intervaltrÊning nu og fortsÊtter ððŒââïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ