Vreselijk behulpzame geduldige verkopers met prachtig laminaat voor een mooie prijs. Jongens bedankt voor het geduld daar we 3 keer een andere kleur kwamen lenen. Kortom een topzaak als je nieuw... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima ervaring met dit bedrijf. We zijn goed geholpen door Brent en de andere mannen die hier werkzaam zijn. Ik vond het fijn dat ze snel reageren en flexibel zijn bij onverwachte dingen. Wij hadden b... ãã£ãšèŠã
Szuper padlót kaptam hihetetlen ólcsón. Az eladó Jossie kiszállitotta, és segitett behordani a raktárba. Mindezt ingyen. Nagyon kedves, és barátságos volt. Csak ajánlani tudom a céget. I got a super... ãã£ãšèŠã
Wat een geweldige service van Sajet en zân collega . Zij hebben alle mogelijke moeite gedaan om de badkraan weer functioneel te maken . Ze denken in oplossingen en komen deze ook na. Al heb ik nooit z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Budget Floorstore, kwaliteit voor elk budget Wij zijn Budget Floorstore, een no nonsens familie bedrijf en dé specialist in Noord Holland en Flevoland. Met een gedreven team adviseren, verkopen en installeren wij vloeren en vloerbedekking. Hierbij staat een persoonlijke, pragmatische en klantgerichte houding voorop. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een vloer die past bij uw wensen en waar u jaren van zult genieten. Uiteraard voor een juiste prijs in combinatie met top kwaliteit en persoonlijke service. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in één van onze filialen voor een passend advies, of stuur een e-mail met uw wensen voor een op maat gemaakte offerte.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geweldige vloer, fantastische service
Ruim 8 jaar geleden een pvc vloer gekocht bij Budget Floorstore in Amsterdam, waar we nog altijd zeer tevreden over waren. Nu we gingen verhuizen was het voor ons niet moeilijk om weer voor Budget Floorstore te kiezen, nu in Diemen. We zijn fantastisch geholpen door Tamara, die eerlijk, vakkundig advies geeft en met ons mee dacht. De vloer is prachtig gelegd en ook de service houdt na het leggen van de vloer niet op. Wij zouden onze familie en vrienden Budget Floorstore zeker aanbevelen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe pvc vloeren op de boven- en benedenverdieping van ons nieuwe huis.
Vloer besteld voor mijn schoonmoederâŠ
Vloer besteld voor mijn schoonmoeder was echt top service en een makkelijk te leggen vloer.
Echt een aanrader. Helpen je ook perfect tijdens de lockdown.
Kort geleden mooie 2de keus vloer voorâŠ
Kort geleden mooie 2de keus vloer voor een prima prijs aangeschaft. Uitstekende service en vriendelijke mensen bij dit bedrijf. We waren blij verrast na eerdere ervaringen bij andere zaken. Dit is wat je als klant wil. Vloer ligt nu en is prachtig. Niets te merken van 2de keuze. Geen enkele plank had afwijkingen. Ik hield nog een pak over en kon dat zonder probleem terugbrengen. Hele fijne zaak met fijne mensen. Een aanbeveling dus.
Tevreden
Niet alleen service en vriendelijkheid bij grote aankopen van complete vloeren.Ik had oude plinten in een kamer,die niet meer gemaakt worden.Budget Floorstore probeerde uit te zoeken of die er uberhaupt nog waren,hetgeen niet zo was,bij hen nu andere soortgelijke plinten besteld,kortom prima service ook bij kleinere bestellingen.
Super geholpen en een mooie vloerâŠ
Super geholpen en een mooie vloer uitgezocht. De vloer laten door hun laten leggen, en zeer goed werk geleverd. Alles daarna netjes opgeruimd en afgevoerd.
Personeel doet net of ze je niet zien
Personeel doet net of ze je niet zien. Waardeloos.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã