ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Probleem met verzending, vriendelijk en goed opgelost. ME: ik ontving op 27/10/2024 een mail van jullie waarin vermeld word dat mijn bestelling zal geleverd worden op mijn thuisadres. E... ãã£ãšèŠã
Envoi super rapide moins de 24h d autant que la commande avait été enregistrée un dimanche, emballage au top et bien entendu un prix défiant toute concurrence
äŒæ¥æ å ±
Budgetlight ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Heb je verlichting nodig? Dan ben je bij Budgetlight aan het juiste adres! Zo vind je bij ons duurzame LED verlichting in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit de populaire T5 en T8 LED TL buizen of de efficiënte PL-C of PL-S LED's, die perfect passen in een downlight armatuur. Of maak kennis met onze kwaliteit armaturen, waaronder:
- LED panelen
- LED inbouwspots
- LED montagebalken
- LED plafondlampen
- LED high-bays
- Etc.
Van één ding ben je verzekerd: bij Budgetlight vind je al deze verlichting tegen de beste prijs!
Met lichtoplossingen voor woningen en bedrijven, zorg je in een handomdraai voor het juiste licht in jouw omgeving. En dat alles met een all-in garantie periode oplopend tot 5 jaar! Maak jouw keuze uit lichtkleuren van zeer warm wit (2200K) tot daglicht wit (6500K) of kies voor flexibiliteit met dim-to-warm, afstembaar wit of CCT. Je kunt alle kanten op ...
Staat duurzaamheid hoog op jouw lijstje? Neem eens een kijkje bij onze dimbare LED lampen en armaturen. Ga bijvoorbeeld voor sfeervolle GU10 en GU5.3 LED spots, die jouw woning voorzien van een ontspannen licht. Niet te vergeten, de E27 LED filament lampen, die de designlampen in jouw bedrijf de sfeermaker op de werkvloer maken. Of kies voor onze multifunctionele LED armaturen met bijvoorbeeld een ingebouwde sensor, noodverlichting en/of DALI dimbaar. Waar wacht je nog op? Shop bij Budgetlight!
é£çµ¡å
Atealaan 34, 2200, Herentals, ãã«ã®ãŒ
- 014397376
- info@budgetlight.be
- budgetlight.be
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijke beschrijving van deâŠ
Duidelijke beschrijving van de produkten. Snelle levering.
Handige website, snelle levering
Op de website vond ik snel wat ik nodig had dankzij de productfilters. De lampen die ik nodig had waren niet duur, en de leveringstijd was kort. Heel tevreden, ga hier zeker nog bestellen als ik nog eens verlichting nodig heb.
TrÚs bon site à recommander
TrÚs bon site, livraison rapide et trÚs bon service aprÚs vente
TrÚs content du produit commandé
TrÚs content du produit commandé. Livraison.Super rapide. +- 24heures. Site à recommander.
Tevreden koper!
Toegankelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen, deugdelijk materiaal en snelle levering.
A recommander
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Spijtig dat jullie zo traag reageren opâŠ
Spijtig dat jullie zo traag reageren op de email die ik gestuurd heb.
Ik had nog iets willen toevoegen aan de bestelling maar jullie reactie kwam pas na dat ik de bestelling ontvangen heb.
Bedankt voor het aanbieden om de rest van de bestelling te sturen zonder verzendingskosten.
Ik heb die gisteren ontvangen en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Budgetlight ããã®åç
Snelle levering van de bestelling (2xâŠ
Snelle levering van de bestelling (2x Philips SON-T PIA Plus 70W). Goed verpakt.
expérience positive
Site clair et facile à naviguer; envoi rapide et soigné; je suis ravi
Fast service, very good customer service and top quality!
Very fast service (less than 48h between placing the order and receiving the goods at home!), customer service is also very reactive if we have any questions about nd most of all, all the goods were very well packed and everything was in perfect shape upon receipt of my command.
I already placed 2 big orders for LED lights (>60 lamps) and everything was perfect!
had 10 tl lampen besteld en bij openâŠ
had 10 tl lampen besteld en bij open doos waren er 5 gebroken na kontakt te hebben genomen heb ze me spoedig er 5 tl lampen bij op gestuurt
pour renvoyer le colis sa ma couter 22âŠ
pour renvoyer le colis sa ma couter 22 ⬠pas de retour gratuit et j attend mon remboursement

Budgetlight ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹