Fantastische middag gehad. Althans,onze mannen!! Als verjaardagscadeau mochten ze samen op pad in een Ram Van. Dat hebben we lang verborgen weten te houden. Ik had geboekt voor een zondag.....niet we... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden... もっと見る
1 ster is eigenlijk al te veel. Wat een teleurstellende ervaring. Er is zeer onprofessioneel omgegaan met een lekke band. Er werd geen enkel bewijs geleverd, terwijl wel meerdere keren is toege... もっと見る
Ik had de Lamborghini Aventador S gehuurd. Wat een ervaring! Prachtige auto en zeker de moeite waard om te ervaren. Ook nog in de Huracan Evo gereden, heerlijk het dakje open met het zonnetje. Als Lam... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldige ervaring met de Audi R8 van…
Geweldige ervaring met de Audi R8 van Buena Vida! Alles was top geregeld, de auto was in perfecte staat en het rijden was echt genieten. Vriendelijke en professionele service. Een droom die uitkwam. Ik huur hier zeker weer!
Gooie service
Netjes op tijd, vriendelijke contact person ,geweldig ervaring.nu naar de volgende auto van buena Vista
Top service
Ben heel erg goed geholpen echt een…
Ben heel erg goed geholpen echt een super goeie service gekregen bedankt aan marc en wat een mooie auto mac Laren zou ik iedereen aanraden groetjes Araz
Dodge challenger hellcat
Hier een de dodge challenger gehuurd. Voor het gala feest van mijn dochter. Echt een geweldige ervaring om met deze auto te mogen rijden. Helaas was de terug betaling van de borg een groter probleem. Dit duurde echt veel te lang. Uiteindelijk na bijna 2 maanden na de gehuurde periode de borg pas terug ontvangen. Hierin kan en moet het bedrijf zich zeker verbeteren.
Beste exclusieve auto’s en top service
Ik heb bij Buena Vida 2 auto’s gehuurd de Ferrari 458 en de Mercedes G63 top auto’s zien er goed uit we hebben goeie service gehad van de werknemer die er was echt top top service verleend. Dit is zeker een aanrader voor de volgende keer. De heren waren netjes op tijd en alles is goed geregeld dankje wel heren tot de volgende keer
Mijn ervaring met Buena Vida in een…
Mijn ervaring met Buena Vida in een woord Geweldig!!! Vriendelijk persoon, je wordt stap voor stap mee genomen in hoe de auto werkt en zijn gedurende dag heel de tijd telefonisch beschikbaar. Zelf had ik de Mclaren en wat een auto is dat zeg! Zeker een aanrader.
Top ervaring gehad bij Buena Vida
Top ervaring gehad bij Buena Vida!
Bij het uitkiezen van een auto heeft Mark mij gevraagd wat ik precies zoek en heeft mij zo een auto aangeraden.
De Maserati MC20 voor een dag gehuurd. Bij aankomst uitgebreid uitleg gehad over de auto, en nog een rondje gereden met Mark die alles van de auto heeft uitgelegd.
De maserati was echt een top auto!!!
Zeker geen spijt gehad van deze auto en de keuze bij Buena Vida te huren. Erg vriendelijke mensen, en bij aankomst altijd goed behandeld.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Top ervaring
Super goeie service, kon meteen mijn droomauto vastzetten. Vergeleken met andere bedrijven is dit toch wel een topper.
Such a lovely stand at the show
Such a lovely stand at the show! Nice that you could come in and enjoy the products
Super vriendelijk op de stand in de IAMS
In de auto's zitten
Ik mag nu in een auto zitten
Het was een hele behulpzame man
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。