Buhls Jagtrejser レビュー 65

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hej Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber. De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Duejagt i England, Wales i uge 35. Tre mand på fire dages jagt. En Fantastisk tur, forventningerne blev til fulde indfriet. Indkvarteringen i bjælkehytte var helt perfekt. Vores gamekeeper Alex Goss... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Jagtrejser er en tillidssag og service og kvalitet har siden 1972 været vores fokus.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hej

Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till Canada, slå mig gärna en signal om ni vill veta vad jag fått uppleva via Buhls, ha de gött på DianaStigar

Mvh Axel D Grönesjö

2019年2月12日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk brunstjagt på bukke i Polen

Jeg har været på en fantastisk veltilrettelagt tur til Polen på bukkejagt i brunsttiden med Buhls jagtrejser og Carl-Gustav som super jagtleder. Det var min første tur til Polen og jeg havde flere bukke på magelig skydeafstand, end jeg har set i hele mit jægerliv. Der var rigelig bukke i varierende størrelse og også enkelte til ren guld. Skød en ræv og syv gode bukke på tre outings og skiftede derefter til nattejagt på vildsvin, hvor jeg fik to fine. Luxus indkvartering lige ved jagten. Super service med kørsel lige fra min gadedør.
Sidste stjerne ehvisr lidt lill , fordi min ellers ret gode guide ikke talte et eneste engelsk eller tysk. Det gjorde min jagt lidt mere besværlig,
men de andre fire guides talte fint engelsk.

2018年8月15日

Selve rejsen var ok

Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber.
De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte datoer for flyafgang, taxa ikke korrekt arrangeret til lufthavnen på hjemturen. Sjusket håndtering, hvilket giver indtrykket af dårlig service. Kun prisen trækker op på 3 stjerner.

2018年8月14日
Buhls Jagtrejser ロゴ

Buhls Jagtrejser からの回答

Kære 123. Vi er selvfølgelig kede af i har haft denne oplevelse. Vi bestræber os på at leverer samme høje service til alle vore rejsende og vi er kede af i har haft følelesen af det var dårlig service. Vi beklager det med taxa'en, men vi afhjalp problemet med det samme, da det opstod og fik sendt jer afsted.
Vi håber i vil give os chancen en anden gang, så vi kan få rettet op på jeres opfattelse og hvis jer den høje service vi har leveret siden 1972.

5つ星のうち3の評価

Fin tur, men dårlig bukkeprisliste

Alt i alt en fin tur til Polen. Dog synes jeg, at den prisliste vi fik med på bukke, var ret svær aflæse. Forskellige grundpriser inden for forskellige vægtspænd, hvor der så kommer forskellige tillæg oveni pr gram afhængig af vægtspændet. Det kunne man helt ærligt godt gøre mere brugervenligt og gennemskuelig. Når man står som nyjæger i Polen og har en buk i sigte, har du ingen idé om den kommer til at koste dig 800 kr eller 8000 kr når du trykker på aftrækkeren. En af de bukke jeg skød troede jeg ville koste 3.000 iflg prislisten, men endte med at koste 7300. En anden af deltagerne troede han skød en buk til 10.000kr, men den endte så med at koste ikke mindre end 27.000kr!!!

2018年6月7日

Trustpilot エクスペリエンス