äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling gedaan, snel geleverd. Nu miste er wat maar ontzettend snel en goed geholpen! Fouten maken is menselijk en dit hebben ze zeer goed verholpen!
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle service, gebruiken geen extra verpakkingsmateriaal.

Buitiqo ããã®åç
Keurige levering, prima prijzen. Ik kreeg helaas een kapotte hoes geleverd en zag dit pas bij het opzetten van het zwembad enkele dagen later. Kreeg gelijk een nieuwe hoes opgestuurd, erg goede service! Heel tevreden.

Buitiqo ããã®åç
zo wat een snelle service.zal zeker weet weer bij jullie bestellen,top

Buitiqo ããã®åç
Heel blij met mijn zwembad, goede service en snelle levering

Buitiqo ããã®åç
Ze boden aan om een ander product uit te zoeken omdat het andere product uitverkocht was
degene was erg vriendelijk ð€

Buitiqo ããã®åç
Snelle verwerking van onze bestelling en super vriendelijk klantencontact!

Buitiqo ããã®åç
Prachtige, grote strandballen met een schitterende watermeloen print en tegen een sympathieke prijs. Mooi product en uitstekende communicatie en razendsnel geleverd. Ik heb er ook anderen op gewezen want elk festival verdient zo'n bal! Meteen 3 gedaan. Blij mee!

Buitiqo ããã®åç
Een makkelijke website. De bestelling goed en snel geregeld en een leuke prijs voor onze aankoop. Alles keurig verpakt geleverd! Top!

Buitiqo ããã®åç
levering was prima en besteld zoals het afgesproken

Buitiqo ããã®åç
Top bedrijf en super service! Helaas bleek bij het vullen het zwembad lek te zijn, maar na telefonisch contact te hebben gehad is er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Zoân goede service zie je nog maar zelden.. super bedankt echt een aanrader voor andere.

Buitiqo ããã®åç
Heerlijke Intex Mariner 4 boot gekocht, goede prijs en op tijd bezorgd.

Buitiqo ããã®åç
Supersnelle verzending en goede kwaliteit van onze bestelling

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã