䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr andra gÃ¥ngen jag handlar utav

Det Àr andra gången jag handlar utav dem då alltid hittar något nytt fint smycke att köpa! Annorlunda och prisvÀrda smycken. Så trevligt att man får en handskriven hÀlsning, en rabattkod och framförallt en liten extra gåva/smycke. Vilken trevlig gest! Kan varmt rekommenderas.

2026幎3月18日

buké からの回答

Hej Annelie! Vad roligt att se dig hos oss igen! Det glÀder oss enormt att du Àr sÃ¥ nöjd med dina smycken. ✹

Vi vill ocksÃ¥ passa pÃ¥ att tipsa om att vi snart lanserar en helt ny webbdesign med massor av spÀnnande nyheter, sÃ¥ hÃ¥ll utkik! Vi hoppas att vi ses snart igen. ☺🌷🙏🏻

Bra upplevelse

Snabb leverans, bra kvalitet. Fick med en handskriven hÀlsning och ett extra par örhÀngen också.

2026幎3月8日

buké からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din positiva recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med dina smycken & upplevelse. Varmt vÀlkommen tillbaka! 😊🌷

Fin o bra kvalitet.

2025幎12月29日

Tack sÃ¥ mycket för den fina recensionen Janet! ☺ 🙏🏻 VÀlkommen Ã¥ter! 🌷

Snabb och problemfri lev

Snabb och problemfri lev. Excellent kundservice.

2026幎1月1日

Tack sÃ¥ mycket för den fina recensionen Stefan! ☺ 🙏🏻 VÀlkommen Ã¥ter! 🌷

SÃ¥ fina smycken

SÃ¥ fina smycken
Armbandet fint förpackat med handskrivet personligt kort, samt en jÀttefin ring med som extra gÃ¥va 🎁

2025幎12月4日

buké からの回答

Vad roligt att se dig igen, Katarina! Tack sÃ¥ mycket för din fina recension och vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd med ditt köp! 🥰🌷 Hoppas att vi ses igen! 🌷✚☺

Fina och ”egna” smycken

Fina och ”egna” smycken, personligt handskrivet kort.

2025幎10月27日

buké からの回答

Tack för den fina recensionen Annette! Vad roligt att du uppskattade vÃ¥ra unika smycken och det personliga kortet. Varmt vÀlkommen tillbaka! 🌷🌷☺

5぀星のうち4の評䟡

JÀttefint halsband

JÀttefint halsband. Mycket trevliga och tillmötesgående försÀljare

2025幎8月1日

buké からの回答

Hej Ellie, tusen tack för din fina recension! Vi Àr sÃ¥ glada att du uppskattade ditt halsband. Din feedback Àr guld vÀrd för oss. Vi strÀvar alltid efter att ge 5-stjÀrniga upplevelser, sÃ¥ om det Àr nÃ¥got specifikt vi kan förbÀttra för att fÃ¥ det sista stjÀrnan, hör vi gÀrna det. ☺🌷🙏🏻

Toppen!

Mycket fina örhÀngen som kom I ett gulligt paket med egenskriven lapp. JÀttenöjd med köpet! 🌞

2025幎8月4日

buké からの回答

Tack Elin för din positiva recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med dina örhÀngen. Varmt vÀlkommen tillbaka! 🀩😊🌷

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ punktlig och en jÀttego och snÀll

SÃ¥ punktlig och en jÀttego och snÀll person, skrev sÃ¥ fina ord i mitt presentkort🥰

2025幎7月23日

buké からの回答

Tack Sahar för den fantastiska recensionen! Det vÀrmer att veta att vÃ¥r personliga touch uppskattas. Vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd med ditt köp! 🥰🌷

Älskar handkedjan

Älskar handkedjan, så vacker!
Deras kundservice var fantastisk och Àven en snabb levererans av smycket!

2025幎8月16日

buké からの回答

Hej Annika! Vad roligt att du uppskattade handkedjan! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse. 😊🌷

BÀsta smyckesbutiken online

BÀsta smyckesbutiken online. Alla produkter Àr fantastiska och av hög kvalitet. Jag har handlat dÀr mÃ¥nga gÃ¥nger. Varje gÃ¥ng har jag fÃ¥tt ut det bÀsta av det. Ägarens beteende Àr verkligen fantastiskt och imponerande. Hon Àr vÀldigt hjÀlpsam mot sina kunder.

2025幎8月16日

buké からの回答

Hej Monisa, tusen tack för dina otroligt snÀlla ord! Att du uppskattar bÃ¥de vÃ¥ra smycken och vÃ¥r service betyder allt för oss. Det Àr en stor glÀdje att ha dig som en Ã¥terkommande kund. Vi ser fram emot att se dig igen! 🌷😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。