Dupa o experinta neplacuta cu o alta d-soara prof.am decis sa fac pregatire 1la 1 , am cautat pe net si am descoperit Buki School si pe dl prof Ciufu Bogdan care s-a adaptat nevoilor mele! Am avut pr... もっと見る
企業が回答しました
Sunt foarte multumita de colaborarea cu Buki. Ioana Fatu este o profesoara de engleza calma si rabdatoare, care a inteles foarte bine de ce aveam nevoie. Lectiile sunt interactive, bazate pe conversat... もっと見る
企業が回答しました
Foarte multumita de colaborare! Platforma este usor de folosit de catre copii, intuitiva si prietenoasa. Conectarea se face foarte usor, iar lectiile sunt flexibile, adaptandu-se programului nostru. E... もっと見る
企業が回答しました
Super! Baiatul meu a rezonat inca de la prima lectie cu doamna profesoara de matematica Andreea Linu. Este rabdatoare si explica foarte bine materia, adaptandu-se ritmului lui. Profesionalism si empat... もっと見る
企業が回答しました
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, ルーマニア
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Domnisoara pe care am ales-o pentru meditatiile de matematica este rabdatoare si calma,foarte apreciata pentru claritatea explicatiilor adaptate nivelului copilului.Fetita invata de drag matematica acum!

Buki Meditatii からの回答
Fata mea e foarte mulțumită de orele de meditație la matematică pe care le face cu doamna Sarai. Mulțumim Buki!

Buki Meditatii からの回答
Orele se desfășoară ok,fata este foarte încântată de meditatoare.Cu ajutorul ei,fata a avansat foarte bine.Liliana este o foarte bună meditatoare,metode bune și eficiente iar fata mea abia așteaptă orele de meditații.Este super.
Merită toate aprecierile!Am făcut și recomandare pentru Mantoaga Delia.

Buki Meditatii からの回答
Doamna Tutu Luciana profa de fizica e super !!!Interacțiunea dintre profesor si elev asi
comparao ca fiind o discutie între prietenii .Acest aspect a contribuit la înțelegerea materiei fără mari eforturi.

Buki Meditatii からの回答
Pentru noi, experienta BUKI a fost uimitoare! Copilului i s-au calrificat, foarte repede, notiuni importante, iar rezultatele la scoala s-au imbunatatit imediat. Multumim!

Buki Meditatii からの回答
Excelent profesorul, explicatiile, conectarea cu elevii, suuper totul si de mare ajutor.
Multumim!

Buki Meditatii からの回答
We’ve had a very positive experience with BUKI. My son is taking online math lessons, and we are extremely satisfied with the quality of teaching. The tutors are professional, patient, and explain concepts in a way that is easy to understand.

Buki Meditatii からの回答
Apreciez implicarea,modul de explicare. Este super

Buki Meditatii からの回答
Ce e foarte bine și nimerit pentru copilul meu este profesorul ales. Dl Ovidiu este exact tipologia de care avea nevoie pentru a capătă incredere și a scăpa de frica matematicii. E a doua luna cu câte 2 ore săptămânal și se vad progrese.o sa continuam si pe perioada verii pentru a intra în clasa a 8a cu materia anterioara stapanita.Multumesc pt recomandarea către dl Ovidiu.

Buki Meditatii からの回答
Fetița mea are mai multă siguranță atunci când rezolvă exercițiile la matematică. Mulțumim!

Buki Meditatii からの回答
Suntem foarte mulțumiți de meditațiile la matematică. Doamna Costinela explică clar, iar băiatul înțelege și poate să întrebe orice fără probleme.
Ne-am adaptat cu programul, atât noi, cât și doamna.Sunt sunată și întrebată,regulat dacă totul este în ordine.Ne gândim sa apelam și pentru alte materii la platforma Buki.
Recomand!

Buki Meditatii からの回答
We had a great experience with prof. Laura Secareanu. She is very empathetic and patient with Madalin, and she is able to motivate him to learn and enjoy math classes. Also, the communication through Buki platform is smooth and easy. I truly recommend it.

Buki Meditatii からの回答
Mulțumiți de platformă și profesor. Le-am recomanda și altora.
Am început în decembrie 2025 și vom continua.

Buki Meditatii からの回答
O experiență extrem de plăcută atât cu managerul site-ului cat si cu dna profesoara de matematică, Vlad Camelia, deosebit de implicată si devotata meseriei alese.

Atmosferă relaxantă pentru copilul
Meu,răspunsuri prompte la întrebări punctuale și explicații diversificate pentru înțelegere pe deplin .

Buki Meditatii からの回答
Sunt foarte mulțumită de acest site pe care l am descoperit întâmplător! Doamna profesoara de fizică, super draguță iar lecțiile prin metoda " joculețe" ...mi i se pare extraordinară...copilului ii place tare mult si înțelege mult mai ușor! Mulțumim tare mult! Recomand din suflet!

Buki Meditatii からの回答
Meditațiile la matematică, au devenit o placere pentru fiul meu. Domnul Nastasie, explică foarte bine, pe înțelesul copilului și ceea ce ne place în mod deosebit, este calmul și răbdarea dumnealui. Felicitări pentru implicare!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。