äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TÃŒrkiye'nin İSG Kursu; Bulut Akademi İŠSaÄlıÄı ve GÃŒvenliÄi EÄitim Kurumları, 13 yıllık eÄitim tecrÃŒbesi ile her yıl binlerce bireyin iÅ gÃŒvenliÄi uzmanı, iÅyeri hekimi ve iÅyeri hemÅiresi olmasını saÄlamaktadır. İSG EÄitimlerindeki baÅarısı, her öÄrencinin özel olduÄunu ve özel ilgiyi hak ettiÄine olan inancından gelmektedir. TÃŒrkiye'nin 81 ilinde öÄrencisi olan Bulut Akademi İŠGÃŒvenliÄi EÄitim Kurumları, İSG eÄitimleri dendiÄinde ilk akla gelen İŠGÃŒvenliÄi EÄitim Kurumlarındandır. Bulut Akademi İŠSaÄlıÄı ve GÃŒvenliÄi eÄitim kurumları, iÅ gÃŒvenliÄi sertifika eÄitimlerinde, sadece kayıt aÅamasında deÄil, siz hedefinize ulaÅıncaya kadar tam destek verir. İŠgÃŒvenliÄi uzmanlıÄı, iÅyeri hekimliÄi ve iÅyeri hemÅireliÄi eÄitimlerinde Bulut Akademi İŠGÃŒvenliÄi EÄitim Kurumları ile görÃŒÅmeden isg eÄitimini nereden alacaÄınıza karar vermeyiniz. Kariyer EnstitÃŒsÃŒ A.Å. iÅtiraki olan Bulut Akademi İSG EÄitim Kurumları, Kariyer EnstitÃŒsÃŒ A.Å.'nin kurumsal yapısı sayesinde ÃŒlkemizin en gÌçlÃŒ ve kaliteli iÅ gÃŒvenliÄi eÄitim merkezi olmaya devam etmektedir. iÅ gÃŒvenliÄi eÄitimi, iÅ gÃŒvenliÄi kursu, iÅ gÃŒvenliÄi sertifikası, iÅ gÃŒvenliÄi uzmanlıÄı kursu, isg kursu, isg sertifikası, Bulut akademi,
é£çµ¡å
ãã«ã³
- bulutakademi.com.tr
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bulut akademi'den iÅyeri hekimliÄiâŠ
Bulut akademi'den iÅyeri hekimliÄi kitabı aldım faydalıydı ancak bazı yazım hatalarının dÃŒzeltilmesini tavsiye ediyorum

Bulut Akademiyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Kendilerinden c sınıfı iÅ gÃŒvenliÄi uzmanlıÄı eÄitimi aldım. İlk görÃŒÅmeden itibaren tÃŒm sÃŒreçlerde verdikleri destek ile farklarını ortaya koyuyorlar. Daha önce Kpss ve dgs kursuna gitmiÅtim ama bu kadar ilgili bir kurum ile karÅılaÅmadım. Umarım sadece isg eÄitimleri ile kalmazlar ve farklı eÄitim alanlarında hizmet verirler. Bulut akademi isg kurslarına ve tÃŒm çalıÅanlarına çok teÅekkÃŒr ederim.

TeÅekkÃŒrler Bulut Akademi
Merhaba. B sınıfı iÅ gÃŒvenliÄi uzmanlıÄı eÄitimini Bulut Akademi'den aldım. EÄitimi sorunsuz eÄlenerek tamamladım. EÄitmen hocalarımıza ve çalıÅan arkadaÅlara çok çok teÅekkÃŒrler. Ãzellikle isg uzaktan eÄitim danıÅmanımız BetÃŒl hanım çok ilgili ve sabırlıydı. Herkese bulut akademiyi tavsiye ederim

TeÅekkÃŒrler Bulut Akademi
İŠgÃŒvenliÄi uzmanlıÄı eÄitimi için Bulut Akademi isg kursu ilk tercihim olmuÅtu. Gerek aldıÄım iÅ gÃŒvenliÄi kursu gerekse de eÄitim sonrasında aldıÄım iÅ gÃŒvenliÄi uzmanı sertifikası noktasında her tÃŒrlÃŒ desteÄi verdiler. Siz de isg belgesi almayı dÃŒÅÃŒnÃŒyorsanız kesinlikle Bulut Akademi'yi öneririm.

Bende eÄitimimi Bulut Akademiden aldım
Bende eÄitimimi Bulut Akademiden aldım. En baÅından sonuna kadar hep yardımcı oldular. İyiki siz teÅekkÃŒr ederim herÅey için

TeÅekkÃŒrler Bulut Akademi her Åey içinâŠ
TeÅekkÃŒrler Bulut Akademi her Åey için çok gÃŒzel bir eÄitim sÃŒreciydi.Kayıt olmak için aradıÄım ilk andan itibaren mÃŒthiÅ bir ilgi alaka kaliteli bir eÄitim muhteÅem hocalar iyili sizi tercih etmiÅim. İsg kursu arayanlara tek önereceÄim kurum olur ben çok memnun kaldim

İSG ALANINDAKİ EN İYİ EÄİTİM KURUMU
Bulut Akademi çalıÅanlarının ilgisi ve alakası, hocaların bilgi birikimi ve ders anlatımıyla İSG alanında eÄitim veren en iyi eÄitim kurumu

Bulut Akademiâden aldıÄım eÄitimden çokâŠ
Bulut Akademiâden aldıÄım eÄitimden çok memnun kaldım, ekip çok ilgili, hocalar çok baÅarılı. Sınavda baÅarılı olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar. İsg eÄitimleri için kesinlikle tavsiye ederim.

Bulut Akademi iSG Egitim Kurumları ããã®åç
Her zaman anlayıÅlı ve sabırlı birâŠ
Her zaman anlayıÅlı ve sabırlı bir kurum. Hayatımdaki iyi kilerimden. TeÅekkÃŒr ederim.

Bulut Akademi sayesinde kaliteli birâŠ
Bulut Akademi sayesinde kaliteli bir eÄitim aldım. Online sÃŒreçte harika bir ekip ile çıktıÄım bu yolda tÃŒm baÅarıma vesile olan Bulut akademi ailesine sonsuz teÅekkÃŒrler sunarım .

TeÅekkÃŒrler Bulut Akademi
Merhaba. C sınıfı iÅ gÃŒvenliÄi uzmanlıÄı eÄitimini Bulut Akademiden aldım. EÄitimi sorunsuz eÄlenerek tamamladım. EÄitmen hocalarımıza ve çalıÅan arkadaÅlara çok çok teÅekkÃŒrler. Ãzellikle uzaktan eÄitim danıÅmanımız BetÃŒl hanım çok ilgili ve sabırlıydı. Herkese tavsiye ederim

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ