Hver eneste gang vi fÃ¥r lyst til en burger, ender jeg hos Burger 161. For os er det uden tvivl den bedste burger, man kan fÃ¥! ðð¥ Vi kÞrer faktisk hele 67 km bare for at komme dertil og spi... ãã£ãšèŠã
KÞbte 2 clasico burgere pÃ¥ det nye sted i Herlev. Klart den bedste burger vi har fÃ¥et i over 10 Ã¥r. Virkelig lÊkkert kÞd og helhedsoplevelse. FortsÊt det niveau og i kommer snart til at se efter stÞ... ãã£ãšèŠã
ââïž 5/5 Stjerner: En sand burgeroplevelse hos Burger 161! âJeg var for nylig forbi Burger 161, og det var intet mindre end en stor succes. Hvis du leder efter en burgeroplevelse, der rammer plet... ãã£ãšèŠã
Very good service from Monica
Very good service from Monica. Amazing burger place
Veri dilicious burgers in here
Veri dilicious burgers in here. Monica was veri nice to me and rlly good behaviour! 5/5
Glimrende mad.
Glimrende oplevelse. Jeg bestilte via Wolt, og selv med en ventetid på 40 minutter blev maden leveret varm som nylavet. Kvaliteten var i top med en saftig bÞf, friske grÞntsager, sprÞde pomfritter og en iskold sodavand. Ventetiden var helt klart det vÊrd. Kan varmt anbefales.
Fantatisk mad og fantatisk service
Crazy lÊkker burger menu
Crazy lÊkker burger menu, servicen er i top og maden var virkelig lÊkker, den slår helt klart mange andre burger steder
Fik bestilt mad til Ramadan-middag medâŠ
Fik bestilt mad til Ramadan-middag med familien. Fik desvÊrre ikke hele ordren og skrev efterfÞlgende på IG for at gÞre opmÊrksom på fejlen har nu i flere dage ikke fået et svar. Absurd dårlig service at ignorere på den måde.
KÞbte 2 clasico burgere i Herlev âŠ
KÞbte 2 clasico burgere på det nye sted i Herlev.
Klart den bedste burger vi har fået i over 10 år. Virkelig lÊkkert kÞd og helhedsoplevelse.
FortsÊt det niveau og i kommer snart til at se efter stÞrre lokalerðð
Premium kvalitets burger!
Vi kÞrer faktisk hele 67 km bare for at komme dertil og spise â sÃ¥ gode er deres burgere. Kvaliteten er altid i top, smagen er fantastisk, og man kan virkelig mÊrke passionen i maden.
Stor respekt til ejeren og et helt fantastisk personale, som altid giver en god oplevelse. Man fÞler sig virkelig velkommen hver gang.
Hvis du elsker burgere, sÃ¥ skylder du dig selv at prÞve Burger 161. Verdens bedste burger! ð
Med respekt
Veton og Saranda
Pludselig indskydelse her fredag aften
Pludselig indskydelse her fredag aften, vi skal da lige prÞve burger 161!!
Virkelige lÊkre burgere, bare wow, stor ros herfrað€
Hold kÊft et hyggeligt sted
Hold kÊft et hyggeligt sted!
Aldrig i mit liv har jeg smagt en burger så saftig og et personal så godt!
Vi ses i morgen igen!âŠ
Den bedste burger smagt til dato
Den bedste burger smagt til dato, vi har vÊret der utallige gange, og det har aldrig skuffet.
Hele kÞre turen vÊrd, plus verdens bedste HUSET MAYO.
Sygeste oplevelse
Sygeste oplevelse, maden var som det skulle vÊre. Kig forbi burger 161, det skal prÞves. ð
Rigtig god mad
Rigtig god mad. Med god service Danmarks bedste burger ingen kan vÊre bedre end.â€ïž
Dk bedste burger
Dk bedste burger, god service og professionel team, kan klart anbefales
Best burger of Denmark!
Best burger of Denmark! I really enjoyed the meat. Burger was delicious!
Classics burgeren med bacon
Classics burgeren med bacon, er fuldstÊndig guld vÊrd, kan 1000% anbefales
Hvad hulen gik der galt?
Hvad hulen gik der galt?! Var forbi for ca 3 mÃ¥neder siden. Virkelig god oplevelse. I dag var noget helt andet, kÞdet i burgeren var helt tydeligt en billig industri bÞfð bÞffen smagte af de billige bÞffer man kan fÃ¥ kastet i nakken. Den var ca 1 cm hÞj fuldstÊndig gennemstegt, ikke i nÊrheden af 180 gram, den var
ââïž 5/5 Stjerner
ââïž 5/5 Stjerner: En sand burgeroplevelse hos Burger 161!
âJeg var for nylig forbi Burger 161, og det var intet mindre end en stor succes. Hvis du leder efter en burgeroplevelse, der rammer plet pÃ¥ alle parametre, er dette stedet.
âKÞdet: Selve burgerkÞdet var helt i top. Det var tydeligt af god kvalitet, saftigt og smagfuldt â hjertet i burgeren!
âFritterne: Pomfritterne fortjener ogsÃ¥ stor ros; de var perfekt sprÞde, hvilket gÞr en kÊmpe forskel.
âServicen og Stemningen: Oplevelsen blev fuldendt af den fremragende service fra et venligt og effektivt personale. Desuden var der en ren og hyggelig stemning i lokalet, hvilket gjorde spisningen ekstra behagelig.
âJeg kan varmt anbefale Burger 161 og ser frem til mit nÊste besÞg!
Det er den bedste burger jeg har smagt
Det er den bedste burger jeg har smagt. Virkelig gode pomfritter. God dyppelse.
Og virkelig god betjening sÞde mennesker og maden kommer hurtigt