Mega god burger
Mega god burger. Den bedste jeg har smagt og virkelig god kvalitet. Man kan smage at de bruger friske råvare.
Jeg synes desvÊrre ikke burgeren fra burgerbomben var super god, mayonnaisen smage ikke super godt, sÃ¥ jeg skrabede noget af. BÞffen havde desvÊrre ogsÃ¥ en underlig smag, jeg vil sige at det smage lidt lever agtigt. Har eftersmag af leverpostej i mundenâŠ
Vi bestiller tit og ofte til vores firma, og er tilfredse gang på gang. Jeg kan på ingen måde genkende de negative anmeldelser jeg ser nedenfor, med dårlige billeder af maden, eller ham den ene som skulle på toilettet. Måske du skulle vaske dine hÊnder inden du spiser din mad?
5 stjerner herfra og alt god service - vi er meget taknemmelige her hos Andersen & Martini for jeres mad!
Mvh. Enes Kizilkaya
Burgerne levede overhovedet ikke op til billederne pÃ¥ hjemmesiden. Det var netop disse billeder af maden der gjorde at vi bestilte derfra. Synes det er falsk markedsfÞring. DesvÊrre var burgerne af lav kvalitet og pomfritterne slatne. ÃV!
Fair nok hvis i skifter koncept, men så skift i det mindste billederne ud, så man ved hvad man får.
Det er sidste gang jeg spiser âgode burgerâ fra burger bomben. Den skulle mÃ¥ske hellere hedde dÃ¥rlig mave bomben. Jeg kunne mÊrke at jeg skulle pÃ¥ toilettet og det er NU! Total dÃ¥rlig mave. Det kan ikke vÊre et tilfÊlde, nÃ¥r min kone og jeg har samme reaktion og vi har spist prÊsic det samme og ingen af os har spist andet end morgenmad og sÃ¥ âBurger lorten!!!â
God mad, fin betjening.
Har lidt bÞvl med online bestillingen, men det er dog altid lykkedes
KÞbte en sandwich med kylling og en med tun. Super gode sandwich, masser af fyld og dejlig smag. Anbefaler gerne Burgerbomben til andre.