レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I was eating the Angry Chicken Wrap on the train during what was supposed to be a relaxing trip. Since it came sealed in a packet, I ASSUMED it would be safe to eat without making a mess. Instead,... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àter normalt sett alltid pÃ¥ Mcdonald's, men jag blev sugen pÃ¥ att testa BKs "nya" Whopper, och jag mÃ¥ste sÀga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

too many haters. bk Àr ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stÀllet. LÃ¥ter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gÀster reagerar) . Inte st... もっず芋る

2.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Burger king Stenhagen

Burger king Stenhagen. Köpte kingwings som verkar ha legat i fritösen sen 1800-talet. Sa till i kassan och hon sa att de skulle se ut så. Det var Àven en kille i kassan som var otrevlig och dryg.

2024幎12月20日

Personalen har hiv

Personalen har hiv, och jobbar i köket, (hört från personen i fråga sjÀlv erkÀnna det) livsfarligt att besöka denna resturang då om personen i fråga har ett öppet sår o hamnar i maten kan det finnas stor risk för smittspridning av hiv.

2024幎5月24日

Undvik BK i JÀrna

Brukar undvika BK i JÀrna, då det alltid blir fel i drive-through-bestÀllningen. Men idag gjorde jag tabben att tÀnka att det Àndå inte kunde vara så illa. Fick inte det jag hade bestÀllt och dessutom saknades pommes helt trots att jag bestÀllt ett Meal, med tillÀgget ketchup & mayo fries. Inte något det Àr vÀrt att åka tillbaka för. Hamburgaren var torr och hård och baconet smakade brÀnt.
Jag måste bara komma ihåg att inte ge dem fler chanser.

2024幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Skulle bestÀlla en vego meny pÃ¥ Burger

Skulle bestÀlla en vego meny pÃ¥ Burger King Tornby Linköping och frÃ¥gade i kassan eftersom vi inte hittade ngn sÃ¥dan meny nÀr vi skulle bestÀlla. Fick till svar att under ”flexi” skulle det finnas det vi sökte. Försökte men gav upp efter ett tag eftersom ingen information eller alternativ fanns angÃ¥ende detta. SÃ¥ dÃ¥ligt Burger King!! Vi Ã¥kte till Max stÀllet och kunde bestÀlla allt vi ville ha utan problem.

2024幎11月8日

Hej Burger King Sverige.

Hej Burger King Sverige.

Den 20 augusti i år tog Stockholm/ Akalla Burger dubbelt betalt av mig.
Det var något fel i er kortterminal och jag handlade mat för 280 kr men fick betala 2 ggr annars skulle jag inte få maten med mig. Så totalt 560kr.
Även fast jag visade personalen att första dragningen hade gjorts från mitt konto så fick jag inte ta med mig maten.

Platschefen pÃ¥ akalla ”Shala” lovade att betalningen skulle vara Ã¥ter pÃ¥ mitt konto kommande vecka. Jag fick hennes privata mobilnummer och skulle ringa ifall inte pengarna kom senast onsdag veckan dÀrpÃ¥. Och inga pengar kom sÃ¥ jag kontaktade Shala.
Efter åtskilliga sms veckorna efter med platschefen som då hade massa olika ursÀkter till att hon inte återkopplat, och för att betalningen inte kom. (skÀrmdumpar på vår konversation Àr bifogade till er kundtjÀnst sen tidigare)
Så fick jag tillslut kontakta er kundservice sjÀlv.

Den 12 september lovade er medarbetare ”Pontus” att ta Àrendet vidare.
Jag fyllde i alla uppgifter som Pontus behövde men sen inte fått någon återkoppling eller svar på mina Mail efter det?
Nu Àr det den 7 oktober, ska det behöva ta så hÀr lÀnge för att jag ska få tillbaka mina pengar från er?
Nu har ni helt slutat svara på mina mail. Vad hÀnde? SkÀnkte jag 280kr till BKs fattigare tider? Eller vad hÀnder?

Kan ju sÀga att er kundsupport Àr ju urusel och det var sista gången jag handlade mat hos hos er.

Svar från Pontus på kundsupport online:
Sep 12, 16:17

Tack för att du uppmÀrksammar oss om detta!

Vi beklagar att du har haft problem med återbetalningen från restaurangen i Akalla.
För att kunna hjÀlpa dig att få pengarna tillbaka så kommer vi ta vidare detta med regionchefen dÀr restaurangen i Akalla ingår.
DÃ¥ ber vi dig fylla i dessa uppgifter:

Restaurang:
Kontonummer inklusive clearingnummer:
Bank:
Iban:
Swift:

Även om en del av dessa uppgifter tidigare har angetts ber vi dig att fylla i allt för att minimera risken för felaktigheter och lÀngre handlÀggningstid.

Med vÀnlig hÀlsning
Pontus, kundtjÀnst
Burger King Sverige

2024幎8月20日

vad Àr detta för fasoner

nÀr jag var på burgerking i vÀsterås med mina barnbarn så bestÀllde jag en woper men nÀr jag fick den var saladen rutten och saladen gammal. oaccseptabellt!!!!!!!
sån får inte hÀnda, vill bara avnjuta en god och saftig woper. nÀr jag konfronterade dom så fick jag 10kr tillbaka. 10kr!!!!!! det kan jag inte ens köpa en plastpåse för. vakna upp nu samhÀllet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blir aldellens rosenrasande!!!!!:(
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024幎9月30日
5぀星のうち2の評䟡

Sunkig burgare, apatisk personal, feedback-koden fungerade inte

22-09-2024, klockan 15:30. Örebro centrum.

Jag fick vÀnta i tjugo minuter på en order (Whopper meal + en ny kycklingburgare, så ingenting extraordinÀrt).

Slut på ketchup.

Whoppern hade ett rivet bröd och hade legat ett bra tag under en vÀrmelampa, för den var ihopsjunken. Och det var inte mycket sås alls i burgaren.

NÀr jag försökte scanna QR-koden för att ge omdöme så fungerade inte denna (andra gången detta hÀnder, senast för ca 3 veckor sedan.

Jag frågade personalen om hjÀlp med att få chans att lÀmna feedback, och tjejen i kassan ryckte i stort sett på axlarna och sa "då kan jag inte göra någonting".

Det Àr inte vÀrt att gå hit lÀngre.

2024幎9月22日

NÀst Àckligaste snabbmaten

115kr för den nÀst Àckligaste snabbmat jag Àtit. Pommesen var kalla, knappt friterade och DRÄNKTA i salt. Burgaren (BBQ Whopper) var överallt och ingenstans - en tjock klutt BBQ-sÃ¥s pÃ¥ ett enda stÀlle, ALLT tÀckt med rostad lök - det var den enda smaken som kÀndes.
BestÀllde en creamy shake men maskinen var "för varm" så det kunde inte fixas, blev en cola istÀllet och det var det enda i hela bestÀllningen som inte var oÀtligt. Hade jag inte kört ivÀg och försökt Àta i bilen hade jag gått tillbaka med allt. Aldrig mer BK i Nyköping!

2024幎9月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ