Absurd dit... hoe je zoveel met ai kan automatiseren! Zag altijd zoveel mensen voorbij komen, altijd weer hetzelfde verhaal en soortgelijke waarde. Je leert van A tot Z en alles ertussenin hoe je ee... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 jaar terug begonnen via het stapbudget. In die tijd heb ik enorm veel cursussen gekocht om zo overal wat informatie uit te halen. Wat mij direct opviel is dat business mine het anders aanpakt d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De Bol.com cursus was eenvoudig te volgen met video's van de enthousiaste trainer Andy. Na het bekijken van de leerzame video's kun je de informatie gelijk toepassen op je eigen Bol.com business en al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na de kickstart cursus Bol.com heb ik mij aangemeld voor de verdiepende cursus LaunchLab waarbij zeer waardevolle trainingen, uitgebreid onderzoek van 8 weken, 1 op 1 coachingsessies worden gegeven. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Business Mine is een exclusief platform waar jij kunt connecten met online bol.com ondernemers. Naast een uitgebreid waardevol netwerk kun je je kennis verbreden met trainingen én ondersteunen we jou met het uitbesteden van onderdelen binnen je e-commerce business.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Money Moves
Als je veel maar vooral nuttige informatie over geld ( verdienen ) nodig hebt. Dan ben je bij de Business Mine aan het juiste adres!!

Goede en duidelijke communicatie
Business Mine heeft een goede en duidelijke communicatie. Hij weet waar hij over praat en legt alles stap voor stap uit

Business Mine ããã®åç
Super nuttig voor mij als online ondernemer
Ik heb Andy en Jasper en hun Business Mine van begin af aan met veel enthousiasme gevolgd.
Het platform is wel iets anders dan de reguliere Facebookgroepen voor E-ondernemers. De sfeer is persoonlijk en de live Q&A's bieden alle ruimte om vragen te stellen, erg fijn! Ook de webinars en het netwerk van andere ondernemers blijkt soms goed van pas te komen. Aanrader dus!

Business Mine ããã®åç
Business Mine for the win!
De enthousiaste toewijding van de makers springt direct in het oog. Ze wekken volledig het vertrouwen welke nodig is om je business te laten groeien in samenwerking met de Business Mine. De filosofie past perfect bij een gouden toekomst van een ondernemer. Prachtig idee!

Fijne community
Zeer fijne community van internetondernemers waar het helpen en het samenbrengen van elkaar écht centraal staat.

Business Mine ããã®åç
Een aanrader voor elk ondernemer...

Business Mine ããã®åç
Eerste meeting gehad omdat ik de cursusâŠ
Eerste meeting gehad omdat ik de cursus pas ben begonnen. Ik voelde me gelijk welkom en ik verheug me op meer.

Business Mine ããã®åç
Alle relevante hulp op het gebied van E-commerce.
Persoonlijke assistentie door coaches en andere leden bij alle vragen op het gebied van online marketplaces, zoals onder andere Bol.com en Amazon. Maar ook business gerelateerde vragen en lifestyle.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã