Vi har netop modtaget og samlet vores rutineflapper til vores datter, og det gik heldigvis rigtig nemt. Jeg havde et spørgsmål undervejs, men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og hjælpe.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... もっと見る
企業が回答しました
Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk
Ormslevvej 287, 8260, Viby J, デンマーク
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lækkert materiale
Hos Leg og Lektie kan man altid finde inspirerende, grundigt bearbejdede materialer. Jeg bruger ofte deres grammatikhæfter, da de er nemme for eleverne at forstå og er indbydende, at se på. Jeg er stor fan 👍🏻
Mine børnebørn synes at det er en god…
Mine børnebørn synes at det er en god måde at lave opgaver på. Og føler ikke at det er skole/ undervisning som bliver trukket ned over hoved på dem.
Men leg.
En på 8 to på 10 år.
Det var nemt at finde
Det var nemt at finde, det jeg søgte. Materialet er lige til at gå til. Børnene er vilde med at bruge det. Tak for jer🫶
Jeg elsker at komme ind på jeres…
Jeg elsker at komme ind på jeres hjemmeside, den er nem og overskuelig og har nogle vildt fede og brugbare produkter, det var jer som hjalp mig allermest igennem en svær tid hvor jeg var nød til at holde min datter hjemme fra skole og hjemmeskole hende selv pga mistrivsel i skolen. Jeres produkter gjorde en verden til forskel for os. Mange tak. Jeg kigger stadig forbi også selv om hun nu har fået et nyt skoletilbud der passer til hende og hendes behov kan jeg ikke lade være med at snuse rundt alligevel. Tak for jer.
Rigtig gode varer og fin hjemmeside
Rigtig god hjemmeside med mange gode tilbud. En rigtig stor hjælp i hverdagen.
Meget glad for de fine opgaver for min…
Meget glad for de fine opgaver for min barn.
God service meget tilfreds.
Altid masser af spændende materiale at…
Altid masser af spændende materiale at gå i gang med.
På forskellige niveauer og faglighed.
Jeg har købt læringscirkler som er meget brugbare.
Leg & Lektie Er af god kvalitet
Leg & Lektie er et godt redskab til gode ekstraopgaver i mit virke som lærer. Tak for materialer og god inspiration.
Fantastisk hjælp til brug i skolen
Fantastisk hjælp til brug i skolen. Bruger den rigtig meget! Materialer af høj kvalitet - også til fransk! ;)
Super materiale!
Vedkommende, sjovt, lærerigt materiale til mange niveauer 👍🏽. Har brugt det i en periode på 2 1/2 år til 4 børn med MEGET forskellige udfordringer. Kan helt sikkert anbefales 💐
God oplevelse
De har utrolig mange forskellige ting på deres hjemmeside og rigtig mange forskellige gratis opgaver. Vi har købt magnettape, forskellige bøger, dækkeserviet med bogstaver og flere ting, og det har været rigtig godt ift min søn på 5 år
Gode opgaver
Jeg kan altid finde noget, der kan bruges i min klasse. Eleverne kan godt lide opgaverne og får god læring og træning ud af at arbejde med opgaverne.
Min lillesøster og jeg tager skole og…
Min lillesøster og jeg tager skole og så fik hun dem og det blev mega sjovt ha ha ha ha ha vi grinte og hun fik lavet dem alle sammen der stod det var til tredje klasse
Jeg bruger Leg og Lektier til…
Jeg bruger Leg og Lektier til inspiration og da der er mange forløb/emner bruger jeg print jævnligt
Gør læring til en leg
Gør læring til en leg. Og det havde vi i den grad brug for, da det ikke altid var lige sjovt det der kom med hjem fra skolen.
Vi har gjort brug af Leg og lærings mange spændende muligheder flere gange, og er heldigvis ikke færdige med at nyde godt af produkterne.
Super overskuelig og brugbar hjemmeside…
Super overskuelig og brugbar hjemmeside i den daglige travlhed i skolearbejdet
Godt materiale til selvstændigt/ekstra…
Godt materiale til selvstændigt/ekstra arbejde.
God overskuelig hjemmeside
God overskuelig hjemmeside. Nemt at finde og få gode ideér.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。