Bestellen gaat enorm makkelijk via de website, contact is erg fijn, de Maaltijden zijn echt super lekker en veel keuze’s! Na bestelling super snel bezorgd echt enorm fijn. Wil je makkelijk en gezond... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestellen ging makkelijk daar niks mis mee Alleen de levering ervan. Alles kwam ontdooid aan Zou woensdag geleverd worden volgens PostNL. Helaas ivm drukte wordt het later 1 1/2 dag later 🤬... もっと見る
企業が回答しました
Hele lekkere maaltijden voor niet al te veel geld en met natuurlijke ingrediënten.
Al meerdere malen besteld en heel tevreden zelfs als er iets niet tussen zit kan daarover gepraat worden en wordt er gekeken of het alsnog gemaakt kan worden Meestal bij kant en klare maaltijden... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sinds 2021 dé online healthstore voor vers bereide kant-&-klaar maaltijden. Ideaal voor gezond eten zonder tijdrovend koken, met eiwitrijke opties voor sporters. Wij gebruiken verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Het vlees & de vis die wij gebruiken in onze maaltijden komen van de slager of visspecialist. Kies voor het beste: gemak én gezondheid met By Maxime!
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lekker, gezond en super snel in huis!
Bestellen gaat enorm makkelijk via de website, contact is erg fijn, de
Maaltijden zijn echt super lekker en veel keuze’s! Na bestelling super snel bezorgd echt enorm fijn. Wil je makkelijk en gezond eten bestel dan snel!!
Hele lekkere maaltijden voor niet al te…
Hartstikke tevreden
Ik heb heel lang gezocht naar goeie prep meals met echt lekker eten. Heb me eerste week bestelling nu achter de rug en het eten is zo lekker! Echt een aanrader, vooral als je op maat gemaakte prep meals met echt goed en versen producten zoekt!
De snelle service en het eten is erg goed. Mijn eerste bestelling was vrijdag besteld zondag al in huis. De tweede bestelling zaterdag besteld zondag in huis. Het eten is gewoon top.
De snelle service en het eten is zeer goed. Ik ben tevreden over het eten en van de snelle service vrijdag besteld zondag in huis.
Eten van zeer goede kwaliteit
Eten van zeer goede kwaliteit. Keur ontvangen zoals afgesproken. Maaltijden zijn bevroren ontvangen en kunnen zo de vriezer in. Maaltijd in de ochtend uit de vriezer en in de avond in de magnatron. Simpel en makkelijk. Eet smakelijk!
Super handig!
Super handig!
Binnen 5 minuten heb je een verse, lekkere en volwaardige maaltijd op tafel. Ideaal op drukke dagen wanneer je weinig tijd hebt, maar toch gewoon goed wilt eten. Zeker een fijne oplossing om achter de hand te hebben.
Yummy
Een gezonde maaltijd voor de vluchtige vrijgezel die niet voor minder dan twee personen wil koken!
Opzicht bijna perfect
Opzicht bijna perfect, voor mijn persoonlijk is alleen de plastic verpakking een no go !
Heerlijk
Echt top, heb al veel prepsites geprobeerd altijd tot de conclusie dat het gewoon fabrieksvoer is. Ik schrijf ook nooit een review maar dit is echt next level zo lekker. Ik werk zelf 90+ uur in de week en daarnaast sport ik ook veel, dus heb geen tijd/zin om ook nog zelf te preppen… maar deze maaltijden kan ik lange na niet zo lekker maken als dat zij doen!

By Maxime からの回答
lekkerste maaltijden die ik heb gehad…
lekkerste maaltijden die ik heb gehad en zeker een aanrader.
Super lekkere maaltijden en de perfecte…
Super lekkere maaltijden en de perfecte portie! Alles werd netjes en goed verpakt bezorgd!
Top maaltijden
Ik bestel al ruim een jaar eten hier en de maaltijden zijn oprecht echt top. De kwaliteit van het eten is net of je zelf lang hebt staan koken en het aantal kcal per maaltijd is perfect voor als je op je voeding let. Gemiddeld per maaltijd zitten er zeker genoeg eiwitten in. Snelle levering en vriendelijke service. Kortom: 5 sterren zeker terecht!
Pakketten waren nat aangekomen meeste…
Pakketten waren nat aangekomen meeste waren niet eens meer bevroren en het eten in mij ogen zaten weinig proteine in zoals vlees magere porties
Heerlijke maaltijden
Ik heb nog niet alle maaltijden gegeten, maar wat ik tot nu toe heb gegeten was super vers en echt lekker!
de bezorging was snel en goed geregeld. Het is zeer zeker een aanrader
Bestellen ging makkelijk daar niks mis…
Bestellen ging makkelijk daar niks mis mee
Alleen de levering ervan. Alles kwam ontdooid aan
Kweet niet of ik weer bestel 🫣
Maaltijden smaken echt wel goed

By Maxime からの回答
Heerlijk vers eten en snelle gekoelde…
Heerlijk vers eten en snelle gekoelde bezorging. Redelijk wat andere kant en klare fitness maaltijden besteld. Maar Musclesgetfit staat toch echt op plek 1. Vooral vanwege hun verse en eerlijke producten. Dat proef je!
10x beter dan concurrentie
Fijne communicatie, persoonlijk en echt heel lekkere maaltijden. 10x beter dan de concurrentie! Keep it up MGF!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。