Jeg synes at i laver nogle rigtig fede live udsendelser med super gode tilbud. Og endnu en stor âïž da jeg kontaktede kundeservice angÃ¥ende et manglende armbÃ¥nd i min ordre. Da fejlen blev fundet, bl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var med pÃ¥ live salg. Mega gode tilbud. De kom til at sende et armbÃ¥nd i sÞlv, skulle have vÊret forgyldt. Ringede til kundeservice, det rigtige armbÃ¥nd kom dagen efter(valgte ogsÃ¥ at beholde det i sÞ... ãã£ãšèŠã
Det ville vÊre dejligt, hvis der stod mål på smykkerne fx diameter eller lÊngde. Kvaliteten er ikke helt så god som forventet.
SÃ¥ fine smÃ¥ Þreringe med et hjerte og node i midten. Vores datter gÃ¥r pÃ¥ musikefterskole, de havde premiere i gÃ¥r pÃ¥ deres performance og hun fik efterfÞlgende Þreringene, som hun blev meget glad for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®ç³åº
- å®é£Ÿãã¶ã€ããŒ
- ãžã¥ãšãªãŒè£œé æ¥è
- å®é£Ÿåä¿®çãµãŒãã¹
- è æèšè£œé æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos CHRISTINA er vi stolte af at vÊre en dansk smykkevirksomhed med hjertet dybt forankret i den danske designtradition og håndvÊrk. Hver eneste kollektion, vi skaber, tager udgangspunkt i vores passion for at levere smykker, der både udtrykker personlighed og fremstår som små kunstvÊrker. Alle vores smykker bliver designet i Danmark, og vi sÊtter en Êre i, at hvert stykke er en unik kombination af kvalitet og detaljerigdom. Hvert smykke fra CHRISTINA er håndlavet og skabt med Þje for både kvalitet og detaljer. Vi tror på, at smykker skal have personlighed, og derfor skaber vores håndvÊrkere hvert smykke med den stÞrste omhu og prÊcision. Processen bag vores smykker betyder, at hver ring, halskÊde, armbånd eller Þrering fremstår som et lille unikt kunstvÊrk, hvor ingen to stykker er helt ens. Vi bruger kun de fineste materialer, som Sterling sÞlv og guld, og vi tilbyder både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil. Vores sortiment dÊkker et bredt udvalg af smykketyper, hvor du finder alt fra elegante fingerringe og tidlÞse Þreringe til sofistikerede armbånd og halskÊder. Vi tilbyder også smykkesÊt og charms, der giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. CHRISTINA-smykker er skabt til kvinder, der sÊtter pris på dansk design og unikt håndvÊrk, og som Þnsker smykker, der både kan anvendes til hverdag og sÊrlige anledninger.
é£çµ¡å
Cypresvej 8-10, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@bychristina.com
- bychristina.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid let at finde varerne og hurtigâŠ
Altid let at finde varerne og hurtig levering
Godt sted at handle
Godt sted at handle, flotte smykker til gode priser og hurtig levering
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse i forbindelse med mangelfuld levering. Jeg ringede og talte med en yderst venlig medarbejder, der omgående fik afsendt det, der manglede.
For små efter beskrivelsen
Jeg har skrevet min besked efter jeg modtog mine smykker alt for små kÊdelåsen så lille at den ikke kan bruges
Er super tilfreds med mine varer passerâŠ
Er super tilfreds med mine varer passer ferfekt ð
Meget hurtig levering.
Meget hurtig levering.
Smykket blev leveret i en meget fin lille Êske, der var virkelig godt pakket ind i en stÞrre pakke, så det ikke blev trykket. Jeg er meget tilfreds, skal dog fÞrst give det som gave 30. november, men jeg har fået lov til at forlÊnge returretten (hvilket nok ikke bliver aktuelt) men en fin gestus,
Det var en rigtig og hurtig bestillingâŠ
Det var en rigtig og hurtig bestilling og levering af mine varer. Og de var så fine, som de altid har vÊret
Altid en god side at handle på
Nemt at finde rundt på siden og hurtig service
Hurtig handel og levering
Hurtig handel og levering. God service og flot smykke. Byttede min gave som var charms 4mm til 6mm. Ingen problem. Vil helt sikkert handle her igen .
Alt var i orden og hurtig til at sende.
Nemt at bestille og meget hurtigâŠ
Nemt at bestille og meget hurtig levering. Hurtig svar fra kundeservice og nemt at returnere og få byttet produkt til anden stÞrrelse
Hurtig levering, og det levede op til forventning.
Alt gik som det blev lovet. Helt fantastisk.
Alt gik som det blev lovet.
Fik smykkerne dagen efter de var blevetâŠ
Fik smykkerne dagen efter de var blevet bestilt ð
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, den rigtige vare ,svare til billedet.
Topkarakter på alle fronter
Jeg har handlet hos ByChristina flere gange og bliver stadig lige positivt overrasket. Udvalget er stort, smukke ting og til at betale selvom kvaliteten er i top.
Og så er indpakningen oveni fantastisk. Den omhu der er lagt i at pakke varerne smukt og sikkert ind giver dobbelt glÊde over indholdet. Endvidere havde jeg smykkerne i hÊnde halvandet dÞgn efter bestilling.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale ByChristina på alle måder!!
Jeg fik det som jeg bestilte og der erâŠ
Jeg fik det som jeg bestilte og der er ikke nogen at klage over har fÞr kÞbt noget ved jer ð
KÞbte 3 charms til mit sÞlvarmbånd.
KÞbte 3 charms til mit sÞlvarmbånd.
Er så glad for dette univers af smykker .
De er så flotte og viser ens personlighed frem. Det bÊres smukt på en.
Er meget tilfreds.
Levering m m
Hej. Havde desvÊrre bÞvl med betaling via Mobilepay, så måtte have hjÊlp af en veninde, plejer at vÊre så nemt, men det var det langtfra. Men ellers tilfreds med service og hurtig levering. Mvh Gunhild Therkelsen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ