Cathrine udlevere super-service!
Mega fleksible afhentningstider, og hurtig til at besvare mails.
Udover det er Þreringene også rigtigt flotte!
10/10
HÃ¥ndlavede kvalitetssmykker
Bentzonsvej 38, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
Cathrine udlevere super-service!
Mega fleksible afhentningstider, og hurtig til at besvare mails.
Udover det er Þreringene også rigtigt flotte!
10/10
Rigtig flotte smykker og virkelig god kundeoplevelse!
Min datter fik 2 par i julegave, og sendte det ene retur⊠Der gik lidt ged i mail korrespondancen, men efter det blev opdaget var der ingen problemer..
Lars
De smukkeste og fine Þreringe. Hurtig levering, pÊnt indpakket og top kundeservice.
Pakken kom ikke frem, straks blev der fundet en lÞsning ðð»
Kun stor ros herfra, og kommer helt sikkert igen .
Jeg har handlet hos byC.S ad flere gange, og hver gang modtager jeg et produkt af hÞj kvalitet. Mine produkter derfra er mine ynglingssmykker, og jeg bÊrer dem stort set hver dag. Hos byC.S får man god service og der er plads til personlige Þnsker og prÊferencer. Alt i alt en super god oplevelse at handle hos byC.S.
Har lige kÞbt mit fÞrste smykke fra by C.S, og kan virkelig anbefale mÊrket! Helt fra begyndelsen har det vÊret en god oplevelse, og der har vÊret rigtig meget gennemsigtighed i forhold til handlen, så jeg slet ikke var i tvivl om hvorvidt det var trovÊrdigt. Hun var super nem og hurtig at få fat på da jeg havde nogle spÞrgsmål, og da jeg modtag mit smykke, var det bare lige som jeg havde Þnsket mig.
De smukkeste smykker og bedste service! Modtog 2 Þreringe i dag og mÃ¥ bare sige at de nÊrmest er endnu smukkere i virkeligheden! Er virkelig imponeret! Kan sÃ¥ klart anbefale at kÞbe smykker her, om end det er til sig selv eller som gave. Indpakningen og Êskerne er ogsÃ¥ vildt flotte âš
Kan i hÞj grad anbefales! Jeg har handlet hos bycs af flere omgange, og har kun oplevet god service og smykker i god kvalitet til en udmÊrket pris.
Virkelig flotte smykker i et unikt design. Jeg har brugt smykkerne derfra mange gange, og de ser stadig ud som da jeg modtog dem. Kan virkelig anbefales!
Jeg har handlet flere gange fra bycs, og har kun oplevet rigtig god service og smykker af super god kvalitet.
Virkelig flotte smykker og rigtig god service. Kan klart anbefales!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã