Super sÞd og imÞdekommende
Generelt en meget charmerende butik i Vejle gågade, og min oplevelse var super god hele vejen.
Havde der vÊret 10 stjerner havde han helt klart fået det!
Nu har jeg flere gange vÊret inde i butikken, sÃ¥ god en service man fÃ¥r nÃ¥r man kommer ind man bliver altid mÞdt med hÞflighed og smil! Jeg har bÃ¥de haft kÞbt en pung, sofabord, katteseng og tÞj og kvaliteten er i top! Jeg er sÃ¥ glad for mine ting!! Det bliver i hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos bydawood ð€.
God service godt håndvÊrk.rigtig god kvalitet. Kan anbefales. Fra katarina.
Virkelig god service og flink betjening. Derudover utroligt flot håndvÊrk! Kan kun anbefales at besÞge Dawood!
Jeg var pÃ¥ udkig efter et flot og unikt plankebord og besÞgte ByDawoodâs showroom i Vejle. Her fik jeg en meget venlig og kyndig snak med Fatih, som kunne lave bordet prÊcis efter mine Þnsker, og jeg endte med et smukt spisebord og en virkelig flot reol i samme trÊsort sÃ¥ de matcher hinanden sÃ¥ flot.
Venlig betjening, dygtigt håndvÊrk og virkelig et besÞg vÊrd. StÞrste anbefaling herfra.
Havde i lang tid sÞgt efter en bordplade til mit kontor. Fandt By Dawood som netop var kommet til Vestergade i Vejle. Her fandt vi den egetrÊsplanke, som skulle danne grundlag for bordet. Lavet helt eksakt som jeg Þnskede - og dette indenfor en uge. Kommer gerne igen og får noget lavet hos Faith
Jeg har en forventning om at når man kÞber et spisebord til 30.000 så skal alting spille. Det var meget vigtigt for mig at spisebordet blev leveret inden d 20/7 hvilket sÊlger lovede at det ville. Men sÊlger havde desvÊrre ikke nok epoxy alligevel og skulle bestille, den ordre blev vÊk og der skulle sendes en ny.
Derfor blev spisebordet fÞrst leveret d 6/8. Da bordet bliver leveret ses der en lille skade i trÊet på bordet. Udover dette kommer sÊlger til at lave endnu en skade da han skulle polere den og taber maskinen ned i bordet og laver et hak i epoxyen.
Det ene bordben ses tydeligt at have vÊret brugt fÞr da der er ridser i dutterne samt rust på. Ut klager til sÊlger ved levering og Beder om udbedring af skaderne hvilket sÊlger ikke mener man kan fÞr om to år, jeg Beder om at de så kommer om to år og bedre disse. SÊlger Þnsker vi betaler for kÞrsel. I stedet forslår jeg et nedslag i prisen, ikke engang 1000 kr vil han give i nedslag. Jeg har brugt flere år på at spare op til et specielt spisebord og er ret skuffet over dette. Bordet er rigtig flot, men ked af overståedende.
KÞbte nogle bordben over nettet, ved ham, alt gik godt til der var betalt, fik godt nok mine bordben, men min datter kunne lige så godt ha lavet dem, de er så dårlig lavet, alt forarbejde er ikke lavet, bare svejst og malet... nu kan jeg så ikke så penge tilbage, han har lovet at sende nogle nye, man han snakker bare..
ALLE SAMMEN PAS PÃ
DENNE MAND.....:-(
Vi har vÊret heldig at finde Fatih og hans forretning i Vejle.
Han er så imÞdekommen og lyttende til ens Þnsker og viser gu ved hvor mange gode lÞsninger. Det ene flotte bord efter det andet.
Vi valgte et spisebord som var under produktion i hans vÊrksted med "trÊlynlås".
Vi Þnskede lidt Êndringer på bordet og det blev udfÞrt så professionelt at man ikke kan se det på det fÊrdige bord.
Vi Þnskede samtidig et sofabord der matchede spisebordet, men der skulle fÞrst findes trÊ m.m.
Men under hele processen har vi haft en dejlig åben dialog, med fremsendte billeder af hvor langt man var med bordet.
Vi er glade for at have lÊrt Fatih at kende som er en super dygtig håndvÊrker.
Er man på udkik efter et bord som naboen ikke har, skal man ikke snyde sig selv for at besÞge By Dawood i Vejle for de kan opfylde dine Þnsker.
Tak til Fatih og By Dawood.
Havde en dejlig oplevelse, medarbejderen er yderst venlig og behjÊlpelig.
Kan varmt anbefale dem, de har et kÊmpe sortiment med lÊkre mÞbler.
Efter dialog med en person som reprÊsenterer denne såkaldte virksomhed, blev vi opfordret til at komme til Vejle, da de har et showroom. Vi mÞdte på sÞndag d. 5/8, kl 11.15, som er den fÞrste sÞndag i måneden. Butikken skulle vÊre åben, da deres hjemmeside beskriver dette, men butikken havde desvÊrre lukket. Vi skrev til ejeren, som heldigvis svarede hurtigt, men desvÊrre med det svar, at han fÞrst åbner kl 12.
Om dette skyldes at han er sovet over sig, eller om han generelt bare er doven, ved jeg ikke. Uanset hvad, så har vi spildt en kÞretur fra Horsens til Vejle.
Denne forretningen er uprofessionel og jeg vil aldrig råde nogen til at sÊtte deres fÞdder i nÊrheden af den.