Byemmakatballe レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Er MEGA glad for min BørsteBuddy og bakke til håndsæbe og opvaskemiddel (original). Det er 100% kram og ser virkelig godt ud! Forud for mit køb skrev jeg en mail for at spørge til nogle detaljer og fi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk "bette" virksomhed med den bedste service. Vi elsker de småvideoer på nettet - giver en dejlig stemning og et godt smil :-). Vores BørsteBoddy i børstet stål passer perfekt på vores stålva... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klar anbefaling herfra. Super flot og lækkert udført :) Det er fedt med noget godt og seriøst håndværk. Hurtig og effektiv hjemmeside og levering dagen efter,

5つ星のうち5の評価

Det er ikke mit første køb hos Emma. Alle produkter er i virkelig god kvalitet. Efter jeg købte min første BørsteBuddy har jeg efterfølgende købt til både sommerhuset og vores personalekøkken. Alt i b... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

ByEK er en dansk virksomhed, der skaber enkelt og funktionelt design til hjemmet – 'Made på Djursland'. Her bliver produkter som opvaskebørsteholderen BørsteBuddy, køkkenrulleholderen PapirPælle og bakker udviklet og primært produceret i eget værksted, mens udvalgte processer sker i samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Det sikrer høj kvalitet, gennemtænkte løsninger og et stærkt lokalt afsæt. Fælles for det hele er et roligt og ærligt udtryk i solide materialer – særligt rustfrit stål – hvor funktion og form går hånd i hånd. Produkterne er skabt til at holde og til at blive brugt i hverdagen, uden at gå på kompromis med æstetikken. ByEK tager udgangspunkt i de små, trælse hverdagssituationer i hjemmet. En klud der dingler over armaturet. En opvaskebørste uden fast plads. En køkkenrulleholder, som flytter sig med når man tager et stykke papir. Småting der roder mere, end man egentlig gider. Her bliver der udviklet løsninger, som samler tingene og skaber mere ro. Det handler ikke om at lave mere – men om at lave det ordentligt. Enkelt design. Funktionelle løsninger. Made på Djursland. Kærligst Emma Katballe

優良

過去12か月のレビュー数: 86

レビューを書く

Fantastisk Børste Buddy

Fantastisk Børste Buddy
Den er lige alt det den skal være og mega god kvalitet
Elsker alt ved den

2026年5月18日

Davs Tina,

Af hjertet tak for den dejligste anmeldelse!:DD Det varmer mit hjerte! SÅ dejligt du har haft en god oplevelse med min virksomhed!:))

Rætti' skøn aften til dig!

Perfekte produkter

Perfekte produkter, perfekt levering. Og dejligt med et smil med på vejen

2026年5月2日

Davs Jan,

Tak for den fine anmeldelse!! :DD Dejligt du havde en god oplevelse med det hele:))

Rætti' skøn aften til dig!

velproducerede produkter

fine stilrene og velproducerede produkter
hurtig levering, god kundeservice

2026年5月7日

Davs Martin,
Af hjertet tak for den dejlige anmeldelse! Håber du fortsat bliver glad for dine produkter laangt ude i fremtiden, hehe!:DD

Skønne dag til dig!

Fantastiske produkter.

Fantastiske produkter.
Har både købt børstebody og papirholder. ❤️❤️❤️

2026年5月3日

Davs Bjarne,
Af hjertet tak for den fine anmeldelse! :DD Det betyder vældi' møj!:)) Håber du bliver glad for dit køb mange år ud i fremtiden også:)

Godt køb

Godt køb.
Elegant og funktionel Børstebunny. Hurtig levering. Sikker betaling.

2026年4月30日

Davs Lene,

Af hjertet tak for den fine anmeldelse! Wuhuuu!:DD Det betyder meget! Er glad for, at du er begejstret for dit køb og hele oplevelsen:))

5つ星のうち5の評価

Jeg er så tilfreds med Emmas produkter

Jeg er så tilfreds med Emmas produkter, de skriger af kvalitet og godt håndværk. Jeg glæder mig til at se hvad det næste produkt bliver.

2026年4月22日

Davs Martin,
Af hjertet tak for den fine anmeldelse! Det varmer mit hjerte!:DD Ufff, ja, det bliver spææændende jo!:))

Super

Høj kvalitet

2026年4月27日

Davs Sune,
Tak for den fine anmeldelse!:DD
Rætti' skønne dag til dig!

Helt vildt god service!

Helt vildt god service!! 💪
Hurtig levering. Man fornemmer virkelig kvalitet og engagement fra reklame på sociale medier, gennemført og lækker hjemmeside, der er nem at navigere i, hurtig levering, og de små, men vigtige detaljer som det lille mærke på æsken med hjerte og TAK, tekst "lavet med omhu" og så en rigtig fin personlig besked i æsken med navns nævnelse, og lidt praktisk info. Og nu til det allerbedste, som er udover det sædvanlige. Gaven er til min mor og så jeg tænkte, at det ville være prikken over i'et med samme personlige besked, bare med hendes navn. Så jeg skriver til Emma via mail. Det er dog lidt i sjov, da jeg ikke kan tillade mig at forvente det kan lade sig gøre, og nævner at det selvfølgelig er ok at sige nej, MEN Emma vender tilbage og er helt med på, at min mor da skal have sådan en hilsen, og VOILA' sender hun straks og den lander næste formiddag, og så har hun oveni købet skrevet tillykke..
Ps: Jeg ville selvfølgelig betale for det, men nej nej. Den klarede Emma u.b. 😁
Det er da super service!!!!
Så hey folkens. Se at få hevet nogle varer ned at hylderne på hendes nye hjemmeside byemmakatballe.dk👍👍 Det fortjener hun.
Hilsen Rasmus, fra det flade Falster

2026年3月13日

Davs Rasmus,
Eiiiii men altså da, sikke en skøn anmeldelse! Af hjertet tak for den!:DD Det betyder alverdens! Selvfølgelig skulle din mutti have en personlig besked sendt til hende i anledningen af hendes fødselsdag:DD Håber hun blev tosset glad for gaven! Og mange år ud i fremtiden - wupwup!:))

PS. hils din mutti hihi

Personlig service og topkvalitet

Fantastisk personlig kundeservice.
Et gennemarbejdet produkt i høj klasse.
Tusind tak – jeg er virkelig glad for mit køb!

2026年2月11日

Davs du,
Det er så absolut mig som takker - tak for din ordre og den fineste anmeldelse!:DD

Fantastisk!

Fantastisk service og kvalitet i top klasse. Kun en klar anbefaling herfra

2026年1月27日

Davs Oskar,
Tak for den fine anmeldelse!:DD Skønt du er glad for både service og kvaliteten på produkterne - wupwup!:))

Fremragende service

Endnu et køb hos Børstebuddy.dk og endnu engang en super service. Fra bestilling til levering under et døgn. Samtidig helt igennem top kommunikation. Jeg bestiller meget online men børstebuddy.dk kan noget udover det sædvanelige.

2026年1月16日

Davs Preben,
Af hjertet tak for den skønne anmeldelse! Det varmer mit bette iværksætter hjerte:DD SKØNT du har haft en så god oplevelse med dit køb - vi gør os også meget umage :))
Rætt' god dag til dig!

5つ星のうち5の評価

Elsker alt ved min Børstebuddy!

Børstebuddy er virkelig et fantastisk og veludført produkt! Elsker alt ved den.

Designet på den er virkelig i toppen af poppen, det kan sammenlignes med mange af de kendte danske designere!

Djursland kan være stolt af Emma og hendes børstebuddy!

2026年1月14日

Davs Kristoffer,
Af hjertet tak for den fine anmeldelse! Det betyder vældi' møj - håber du bliver glad for din BørsteBuddy mange år ude i fremtiden! :DD
Rætti' god dag til dig!

Jeg digger Børster buddy

Jeg digger Børster buddy. Tenk at selv om jeg bor i Norge 🇳🇴 fiksa Emma slik at jeg nå er lykkelig eier dette flotte oppvaskost stativet. Heier på Emma og hennes bedrift. Alle burde eie en børster buddy🤩🇩🇰

2025年7月1日

Davs du,

Tusind tak for den skønne anmeldelse – så stas at høre, at BørsteBuddy har fundet vej helt til Norge og er landet godt hos dig 🤓🥹 Det betyder virkelig meget med opbakning over landegrænsen. WUHUUU!

Rætti’ god dag til dig!

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering, flot indpakning og flot brev.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber der.

2025年9月2日

Davs Lina 🤠
Eiii, af hjertet tak for de fine ord! Dejligt du blev glad for det hele molevitten!

5つ星のうち5の評価

Det er dansk og det er dejligt...

BørsteBuddy eller Made By EK er en autentisk, proffessionel og lille virksomhed med rødderne solidt plantet i mulden på Djursland.

Igennem lokale danske leverandører formår Emma at sammensætte minimalistisk, smukt og funktionelt brugskunst i en livslang kvalitet som kan overleve generationer.

Ægte danskt håndværk til reelle priser.

2025年12月21日

Davs Mike,
Ej men altså! 🥹 Tak for den fineste anmeldelse! Det varmer det bette iværksætter hjerte 🤠

Det dansk og det er dejligt - ‘Made på Djursland’: af hjertet tak for det! 🫶🏼

Elsker alt vedrørende Børstebuddy

Elsker alt vedrørende Børstebuddy - produktet er i top, designet virker, menneskerne bag er skønne og det hele fungerer. Gid alle der drev en forretning var som Emma.

2025年10月18日

Davs Jesper,

Aj men dog! Tak for den fine anmeldelse og søde ord 🤠 Godt du er glad for det hele molevitten!

Fantastisk produkt.

Fantastisk produkt.. Smukt og funktionelt i køkkenet. Hurtig levering og personlig hilsen. Alt er godt :-)

2025年9月18日

Davs Henrik,

Af hjertet tak for den fine anmeldelse 🤠

Rætti’ go dag til dig!

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået mig en Børstebuddy!

Den kom på rekordtid, og den er både elegant og stilfuld 😊
Den matcher min sorte Quooker perfekt – og jeg slipper endelig for at have karkluden hængende på armaturet.

Jeg har kigget på mange gode alternativer til opbevaring af børste og karklud, men historien om den danske iværksætterpige, der håndlaver hver eneste børstebuddy, gjorde udslaget – og jeg er virkelig glad for mit valg! 🤩

Kan varmt anbefales som årets julegave!

2025年10月9日

Davs Line,

Sikke dog en herlig anmeldelse: den går lige ind i hjertekuglen på mig! 💕

Fantastisk at den passer perfekt til jeres Quooker jo! Endelig et sted til den hjemløse klud og opvaskebørste 🤓

Rætti’ dejlig dag til dig!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。