レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik utrolig god hjÊlp til min bestilling af venlig og meget tÃ¥lmodig dame hos By Juul Sko i Thisted. Mine fine vinterstÞvler kom allerede sagen efter min bestilling, handler der gerne igen. Og sÃ¥ var... もっず芋る

䌁業が回答したした

I trÃ¥d med andre anmeldelser herinde mÃ¥ vi tilfÞje, at vi ogsÃ¥ har kÞbt en vare, som siden hen viste sig ikke at vÊre pÃ¥ lager. Der tegner sig et mÞnster af en virksomhed uden styr pÃ¥ deres lagerbehol... もっず芋る

䌁業が回答したした

En rigtig god oplevelse at handle her. Jeg bestilte sko og stÞvler til julegaver pÃ¥ Black Friday med store besparelser. Ringede for at sikre mig, at det var muligt at bytte efter jul. Det var det. Da... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

By Juul Sko er en familieejet butik, som gennem 3 generationer, har opbygget en stÊrk lokal forankring. Familien har haft butikken i Thisted siden 1975 og butikken Bettina Sko i NykÞbing Mors siden 1969 I dag står Tine Skadhauge ved roret i begge butikker og driver butikkerne med stor gejst. I vore butikker er der plads til alle, vi har sko til enhver smag og enhver prisklasse. Vi lytter til vores kunder og vores personale sÊtter en Êre i altid, at vÊre opdateret på de nyeste tendenser i branchen og er altid opdateret på den nyeste viden, således vi kan tilbyde vores kunders fÞdder den bedst mulige service ud fra kundens Þnsker

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Ønskede stÞrrelse ikke pÃ¥ lager

I samme stil som andre herinde også skriver, så bestilte jeg også et par sko som senere viste sig, at de ikke havde på lager alligevel.
Det er tydeligvis et billede der går igen hos denne forhandler.
Det er dårlig stil at have så dårligt styr på sin lagerbeholdning. Specielt når det tilsyneladende sker lidt for ofte. Jeg er jo tydeligvis ikke den eneste der oplever det.
Og da de ikke svarer på mails dagligt, fik jeg ikke ordren inden påske, som det ellers var tiltÊnkt. Ordren blev ellers lagt rettidigt.
Ordren blev lagt d. 27/3, men blev fÞrst leveret d. 7/4.

Det er nu anden ordre som jeg har lagt hos dem som bliver forsinket. Handler ikke her igen en anden gang.

2026幎3月30日

Alt som det skal vÊre

God pris og omgående ekspedering af varen, alt som det skal vÊre.

2026幎3月10日

Hej Anders,
Mange tak for de fem stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med det hele.
Ønsker dig en god dag

Simon, By Juul Sko

Varm anbefaling

Jeg har kÞbt de lÊkreste Tommy Hilfiger hjemmesko. Levering gik stÊrkt. Varm anbefaling til byjuulsko.dk

2026幎2月5日

Hej Jeanette,

Tak for de fem stjerner. Dejligt at lÊse du er tilfreds med servicen, det er vi glade for.

Simon By Juul Sko

Hurtig levering, professionelt og med en personlig hilsen, udfÞrlig beskrivelse af proceduren for returnering

2026幎1月21日

Hej Michala,

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for at lÊse du er tilfreds med servicen og leveringen.

Fantastisk kundeservice

En rigtig god oplevelse at handle her. Jeg bestilte sko og stÞvler til julegaver på Black Friday med store besparelser. Ringede for at sikre mig, at det var muligt at bytte efter jul. Det var det.
Da jeg så modtog fodtÞjet, var det pakket rigtig flot ind med små sedler, hvorpå der stod, hvilket fodtÞj, der var i. Fornem service.

2026幎1月19日

Hej Vivian,

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med servicen. God dag til dig.

Ikke styr på eget lager

I tråd med andre anmeldelser herinde må vi tilfÞje, at vi også har kÞbt en vare, som siden hen viste sig ikke at vÊre på lager. Der tegner sig et mÞnster af en virksomhed uden styr på deres lagerbeholdning.

2026幎1月19日

Hej,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke kunne få din vare i fÞrste omgang. Vi er dog sikre på, at vi har forsÞgt at skaffe varen eller finde et godt alternativ til dig.
Der kan desvÊrre ske fejl af og til, men det drejer sig heldigvis kun om en lille brÞkdel af vores ordrer. Vi bestrÊber os hele tiden på at minimere dem.

Simon By Juul Sko

Bestilte sko på deres hjemmeside

Bestilte sko på deres hjemmeside, men fik et par dage efter en mail, hvori de fortÊller, at de alligevel ikke har den på lager - det er ikke optimalt med deres lagerfÞring og markedsfÞring. Anbefaler - for at vÊre sikker på din vare at bestille et andet sted!

2025幎11月28日

Hej Torben,
Tak for din feedback. Vi er selvfÞlgelig kede af, at vi ikke havde den Þnskede variant på lager til dig. DesvÊrre kan der indimellem ske fejl, og det beklager vi.

Men tÊnker, der har vÊret mange forskellige andre varianter i sortimentet, der har vÊret på lager, som de sÞde ansatte kunne have hjulpet dig over til i stedet for.

De varmeste anbefalinger

Jeg anmelder som regel ikke, men denne gang gÞr jeg en undtagelse for det fortjener I.

Det er fÞrste gang jeg handler hos Byjuulsko, og til at starte med var jeg lidt skeptisk, da hjemmesiden ikke har så mange anmeldelser her på trustpilot.
Der var så også det at der findes en anden hjemmeside med nÊsten samme navn, som har mange anmeldelser.
Og her på trustpilot har de nÊsten sammen firmabeskrivelse, vi er også i november måned lige op til jul, så tvivlen i forhold til om den var Êgte ramte mig.
Jeg ringede derfor til den anden hjemmeside og talt med en sÞd pige/kvinde og spurgte om de kendte til Byjuulsko og det gjorde de.
Det var også deres hjemmeside, den var bare nyere og ikke opnået så mange anmeldelser endnu, så jeg kunne roligt bestille fra den.
Jeg vÊlger at ligge en ordre på et par stÞvler. (Mandag d.24/11-25)
Og ringer sÃ¥ til hjemmesiden, da jeg ikke kan finde ud af hvor lang leveringstiden er. (Det kunne mÃ¥ske gÞres mere synligt 😉) Og for en sÞd pige/kvinde i rÞret som fortÊller at gls desvÊrre har vÊret og hente ordrene for i dag. Men at den bliver sendt i morgen (tirsdag d.25/11-25).
I dag (26/11-25) får jeg besked om at kunne hente pakken. Det er alt som lovet, og med en lille hilsen (dog en hilsen som nok ligger i alle pakker, men underskrevet personligt med en smiley).
Her kan man roligt bestille fra, hÃ¥ber det gÃ¥r jer godt pÃ¥ jeres nye hjemmeside, vi ses hÞjest sandsynligt igen. De varmeste anbefalinger. GlÊdelig jul (lige om lidt 😉🎄🎅🏻)

2025幎11月26日

Hej AM,
Mange tak for de 5 stjerner.

Det er rigtigt, at navnene minder meget om hinanden. Og som du også skriver, skyldes det, at de to hjemmesider samarbejder. Byjuulsko.dk hjemmesiden er nyere. 😊

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og kundepleje, og vi vil endnu en gang takke for din rigtig sÞde anmeldelse.
GlÊdelig jul mange gange til dig ogsÃ¥ 🎄

Fantastisk betjening

Fnatstisk hurtig levering med en sÞd hilsen og returseddel, lÊg dertil et par flotte stÞvler der passede perfekt, bestemt en shop jeg gerne vender tilbage til

2025幎11月13日

Hej Marianne,

Tak for de fem stjerner. Dejligt at lÊse du er tilfreds, det er vi glade for.

Simon, By Juul Sko

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, ok og enkel returservice. Jeg ved endnu ikke, hvor lang tid der går, fÞr jeg får mine penge retur.

2025幎10月11日

Hej Lotte,

Simon By Juul sko

Fik utrolig god hjÊlp til min

Fik utrolig god hjÊlp til min bestilling af venlig og meget tålmodig dame hos By Juul Sko i Thisted. Mine fine vinterstÞvler kom allerede sagen efter min bestilling, handler der gerne igen. Og så var der også en hilsen til mig med pakken samt en returseddel, men mine stÞvler skal bestemt ikke byttes. God oplevelse.

2025幎10月9日

Hej Connie,
Mange tak for din ordre og din positive feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen ved kÞbet, og står altid klar til at hjÊlpe en anden gang.
Rigtig god dag.

Super hurtig

Super hurtig betjening og afsendelse

2025幎9月15日

Hej Lone,
Tak for de fem stjerner. Dejligt at lÊse du er tilfreds med servicen, det er vi glade for at hÞre.

Simon By Juul sko

I havde lige de sko jeg sÞgte.
Hurtig ekspedition.
Super oplevelse.

2025幎8月19日

Hej Solveig,
Mange tak for din ordre og dine fem stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med kÞbsoplevelsen.
Rigtig god dag.

2025幎7月29日

Byjuulsko からの回答

Tusind tak for din ordre og de 5 stjerner, det sÊtter vi meget stor pris på! Vi er glade for at du syntes leveringen var hurtig, vi prÞver altid at gÞre vores bedste med hurtig levering. Vi Þnsker dig en rigtig god dag :)

Hurtig og super service

Hurtigt levering og super service ved returnering. Vil helt sikkert handle her igen.

2025幎4月24日

Byjuulsko からの回答

Tusind tak for din ordre, og de 5 stjerner. Det sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for du gerne vil handle ved os igen!

Hurtig og fin betjening.

Hurtig og fin betjening.
God mulighed for ombytning til anden stÞrrelse, da der desvÊrre var behov for dette

2025幎1月14日

Byjuulsko からの回答

Tusind tak for dit kÞb og de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for. Vi var glade for vi kunne hjÊlpe med ombytning. Vi vil gÞre alt for at vores kunder for en god oplevelse.

Fantastisk service

Dygtig personale som altid giver en god service. De er altid behjÊlpelige med at finde den rigtige model sko som passer til mit barn.

2024幎11月11日

Hej Heidi

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for de pÊne ord om personalet. Vi hjÊlper med glÊde nÊste gang, der skal et sko kÞb i hus. Vi Þnsker dig en god dag.

Laura - By Juul Sko

En skÞn butik med stor udvalg

En skÞn butik med stor udvalg.
Og utrolig hÞj faglig viden
Man modtagers med smil altid.
Jeg er sÊrlige sko behov. Og det lykkes at finde prÊcis dem der passer mig.
Stor tålmodighed, rumlighed og omsorg. Tak.

2024幎10月19日

Hej Pia

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er utrolig glade for dine pÊne ord, vi sÊtter en Êre i at hjÊlpe vores kunder, også med sÊrlige sko behov. Vi hjÊlper dig med glÊde en anden gang. Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Laura - By Juul Sko

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。