Skulle bestille en halskÊde til en pÊdagog der stoppede i min datters bÞrnehave. Ringede til Johanne, da det sÃ¥ lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg kÞbte med det samme, sÃ¥ ville... ãã£ãšèŠã
Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsfÞringen. Smykket, som jeg kÞbte til min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smukt hÃ¥ndlavet sÊt Þreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har kÞbt af Johanne Kirk tidligere og ogsÃ¥ denne gan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt de flotteste Twist Þreringe og udelukkende haft gode oplevelser. Hurtig levering - skÞn lille personlig hilsen - og oven i kÞbet hurtigt svar med en lille video om, hvordan man lige fik d... ãã£ãšèŠã
Herluf Trolles Gade 8 , 1052, KÞbenhavn K , ãã³ããŒã¯
- Info@bykirk.dk
- bykirk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super fint vedhÊng
Super fint vedhÊng. Smukke detaljer og fantastisk håndvÊrk. Hurtig levering.

Bykirk ããã®åç
Meget hurtig respons pÃ¥ min bestillingâŠ
Meget hurtig respons på min bestilling og levering inden for få dage.

Gedigent håndvÊrk
Gedigent håndvÊrk - en Êgte skat. Jeg er dybt taknemmelig for mine Þreringe

Bykirk ããã®åç
Smukt hÃ¥ndlavet sÊt Þreringe af guld ogâŠ
Smukt håndlavet sÊt Þreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har kÞbt af Johanne Kirk tidligere og
også denne gang blev jeg forkÊlet med en personlig hilsen og ikke mindst
en smuk og feminin indpakning. Jeg kan klart anbefale at holde Þje med smykkerne fra byKirk

Bykirk ããã®åç
Super oplevelse med et unikt smykke
Super oplevelse med et unikt smykke, sendt i en fantastisk flot emballage med personlig hilsen

Bykirk ããã®åç
Fantastic jeweler with super creativeâŠ
Fantastic jeweler with super creative and well made pieces. Highly recommend.

Mange anbefalinger herfra
Så fine ting og god service. LÊkker og personlig indpakning. Hurtig levering!

Alt tilfreds
Alt tilfreds. Har fået den fineste stik til Þret, med rÞd sten og grÞn diamant.

Bykirk ããã®åç
En meget god handels oplevelse
En meget god handels oplevelse. Utrolig hÞj service og kommunikation.
Produktet leveret med meget fine indpakningsremedier.

Bykirk ããã®åç
LÊkkert og flot design og sÃ¥ erâŠ
LÊkkert og flot design og så er guldsmeden Johanne en sÞd og opmÊrksom person som også har god fornemmelse for sÊrlige Þnsker. Stor anbefaling herfra

Bykirk ããã®åç
Flotte smykker og hÞj service
Super fine smykker. De har karakter og er udfÞrt med stor håndvÊrksmÊssig kvalitet.
Begge gange jeg har kÞbt smykker har jeg oplevet et hÞjt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige kÞbsoplevelse. Jeg kan klart anbefale ByKirk

Bykirk ããã®åç
De her smykker er helt perfekte
De her smykker er helt perfekte! De er lavet med hjertet og er virkelig unikke. Der var hurtig og venlig kontakt med sÊlgeren/kunstneren, og forsendelsen gik ogsÃ¥ super hurtigt. Alt i alt en fantastisk oplevelse â kan varmt anbefales!

Stor hjÊlpsomhed
Fra fÞrste til sidste henvendelse har byKirk hjulpet mig til at finde den rette stÞrrelse på deres smukke, snoede guldring. Jeg anbefaler gerne byKirk, når man Þnsker sig et håndlavet smykke, som ikke fås andre steder.