レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle bestille en halskÊde til en pÊdagog der stoppede i min datters bÞrnehave. Ringede til Johanne, da det sÃ¥ lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg kÞbte med det samme, sÃ¥ ville... もっず芋る

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsfÞringen. Smykket, som jeg kÞbte til min... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smukt hÃ¥ndlavet sÊt Þreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har kÞbt af Johanne Kirk tidligere og ogsÃ¥ denne gan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt de flotteste Twist Þreringe og udelukkende haft gode oplevelser. Hurtig levering - skÞn lille personlig hilsen - og oven i kÞbet hurtigt svar med en lille video om, hvordan man lige fik d... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Super fint vedhÊng

Super fint vedhÊng. Smukke detaljer og fantastisk håndvÊrk. Hurtig levering.

2026幎7月28日

KÊre Sofie
Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder mig, at du er glad for vedhÊnget og vÊrdsÊtter de små detaljer og håndvÊrket.

Johanne – guldsmed og stifter af byKirk

fantastisk

2026幎4月27日

Bykirk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse
Jeg er så glad for, at du er tilfreds – og ekstra tak for, at du vender tilbage og handler hos mig igen, det betyder virkelig meget for mig som lille énmandsvirksomhed.

Sifter & guldsmed af bykirk

Fik en personlig kontakt

Fik en personlig kontakt, som afklarede nogle spÞrgsmål.

2026幎4月4日

Bykirk からの回答

Det glÊder mig, at du oplevede en god og personlig kontakt.

Johanne – guldsmed og stifter af byKirk

Gedigent håndvÊrk

Gedigent håndvÊrk - en Êgte skat. Jeg er dybt taknemmelig for mine Þreringe

Bykirk からの回答

Tusind tak for din smukke anmeldelse. Det glÊder mig, at Þreringene betyder noget sÊrligt for dig.

Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK 💛

Smukt hÃ¥ndlavet sÊt Þreringe af guld og

Smukt håndlavet sÊt Þreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har kÞbt af Johanne Kirk tidligere og
også denne gang blev jeg forkÊlet med en personlig hilsen og ikke mindst
en smuk og feminin indpakning. Jeg kan klart anbefale at holde Þje med smykkerne fra byKirk

Bykirk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du igen har valgt et smykke fra byKIRK. Det gÞr mig virkelig glad, at du vÊrdsÊtter bÃ¥de hÃ¥ndvÊrket og de smÃ¥ personlige detaljer omkring det.

Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK

Super oplevelse med et unikt smykke

Super oplevelse med et unikt smykke, sendt i en fantastisk flot emballage med personlig hilsen

Bykirk からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder mig meget, at du har haft en god oplevelse og er glad for både smykket og de små personlige detaljer omkring det.

Bedste hilsen
Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK

Fantastic jeweler with super creative

Fantastic jeweler with super creative and well made pieces. Highly recommend.

2026幎2月23日

Bykirk からの回答

Thank you very much for your kind review. I’m really happy that you appreciate the creativity and craftsmanship in my pieces.

Best regards
Johanne – goldsmith and founder of byKIRK

Mange anbefalinger herfra

Så fine ting og god service. LÊkker og personlig indpakning. Hurtig levering!

2026幎1月18日

Bykirk からの回答

Tusind tak for dine mange anbefalinger 🀍
Det gÞr mig virkelig glad, at du både lÊgger mÊrke til smykkerne, servicen og den personlige indpakning.
Stifter & guldsmed, byKirk

Alt tilfreds

Alt tilfreds. Har fået den fineste stik til Þret, med rÞd sten og grÞn diamant.

2026幎1月14日

Bykirk からの回答

Tak for din fine anmeldelse ❀
Jeg er virkelig glad for, at Þrestikken med karneol og grÞn diamant var lige noget for dig – og at den klÊdte dig sÃ¥ fint, da du var forbi. Tak for din tillid og for at handle hos mig.

Sifter & guldsmed af byKirk

En meget god handels oplevelse

En meget god handels oplevelse. Utrolig hÞj service og kommunikation.
Produktet leveret med meget fine indpakningsremedier.

2025幎12月4日

Bykirk からの回答

Tak for din anmeldelse – det gÞr mig rigtig glad, at du har oplevet hÞj service og god kommunikation.

Product exactly as ordered

Product exactly as ordered, fast friendly service.

2025幎12月11日

Bykirk からの回答

Thank you for your review – I’m glad you were happy with both the product and the service.
Best regards
Goldsmith & founder of byKirk

Fantastisk service og hjÊlpsomhed

Fantastisk service og hjÊlpsomhed

2025幎11月27日

Bykirk からの回答

Tak for de fine anmeldelse af byKirk.
Det glÊder mig , at du oplevede fantastisk service og hjÊlpsomhed.

Johanne, guldsmed & stifter af byKirk

LÊkkert og flot design og sÃ¥ er

LÊkkert og flot design og så er guldsmeden Johanne en sÞd og opmÊrksom person som også har god fornemmelse for sÊrlige Þnsker. Stor anbefaling herfra

2025幎12月4日

Bykirk からの回答

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du har fÞlt dig set og lyttet til – og at resultatet levede op til dine Þnsker.

Jeg har ikke oplevet så meget service,

Jeg har ikke oplevet så meget service,

2025幎12月3日

Bykirk からの回答

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du har oplevet god service – det betyder meget for mig, nÃ¥r det kun er mig, Johanne, bag byKIRK.

De bedste hilsner
Johanne, guldsmed og stifter af byKIRK

Flotte smykker og hÞj service

Super fine smykker. De har karakter og er udfÞrt med stor håndvÊrksmÊssig kvalitet.
Begge gange jeg har kÞbt smykker har jeg oplevet et hÞjt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige kÞbsoplevelse. Jeg kan klart anbefale ByKirk

2025幎12月1日

Bykirk からの回答

Tak for din fine anmeldelse 💛

Jeg er glad for, at du kan mÊrke bÃ¥de hÃ¥ndvÊrket og “karakteren” i smykkerne, og at du har oplevet en hÞj service begge gange. Som guldsmed og stifter af byKirk betyder det helt enormt for mig.

Johanne / ByKirk

De her smykker er helt perfekte

De her smykker er helt perfekte! De er lavet med hjertet og er virkelig unikke. Der var hurtig og venlig kontakt med sÊlgeren/kunstneren, og forsendelsen gik ogsÃ¥ super hurtigt. Alt i alt en fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales!

2025幎10月13日

KÊre Anna
Tusind tak for din personlige og varme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at bÃ¥de smykkerne og hele oplevelsen levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det er jeg meget taknemmelig for.

Bedste hilsner
Johanne
Stifter og guldsmed af byKirk

Stor hjÊlpsomhed

Fra fÞrste til sidste henvendelse har byKirk hjulpet mig til at finde den rette stÞrrelse på deres smukke, snoede guldring. Jeg anbefaler gerne byKirk, når man Þnsker sig et håndlavet smykke, som ikke fås andre steder.

2025幎10月9日

KÊre Anette

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞
Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse – og at jeg kunne hjÊlpe dig med at finde den helt rigtige stÞrrelse.
Det betyder meget, at du vÊrdsÊtter de hÃ¥ndlavede smykker og deler din anbefaling ✹

Venlig hilsner
Guldsmed & stifter af byKirk

Bykirk からの回答

Tak for din skÞnne anmeldelse 🌞
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for smykkerne, og at holdbarheden lever op til dine forventninger!
Det betyder meget for mig, at du tog dig tid til at skrive.

Guldsmed og stifter af byKirk

God oplevelse at handle her

Hurtig levering og meget smukt vedhÊng.

2025幎9月15日

Bykirk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det glÊder mig rigtig meget, at du har haft en god oplevelse – og at du er glad for vedhÊnget!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Guldsmeden & stifter af byKirk