Bestel vaker bij Lieke altijd netjes geleverd en ook nog vlug ook. Iedereen vind het kadootje altijd erg leuk. Willeke uit Grave.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestellen ging makkelijk, helaas had de website bepaalde gegevens niet goed meegestuurd dus onderling contact gehad en die verliep ook vlot. Product is naar verwachting, heel erg blij mee!
Bylieke maakt orginele decoraties, ook gepersonaliseerd. nadat ik mijn order had geplaatst wilde ik toch nog iets toevoegen, Lieke heeft dit op een heel aardige manier opgelost. Blij verrast heb ik de... もっと見る
Afgelopen dinsdag een bestelling geplaatst voor een gezinshuisje. Voor onszelf en 2 paar vrienden waarvan ook een kraamcadeautje. Vandaag vrijdag al geleverd gekregen en dat zelfs zo voor de kerst. On... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
ByLieke is een webshop gevuld met woondecoraties en sieraden gemaakt van hout.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
houten kerstballen…
Wij hebben leuke houten kerstballen besteld, waarvan er 1 niet goed was.
Dit is snel opgelost door jullie
Professioneel
De kerstbalhangers van hout zagen er mooi en verzorgd uit,zijn ook netjes afgeleverd
Werd via mail goed op de hoogte gehouden van wanneer verzending.
Was snel geleverd na aankoop.
16 hangers besteld met naam,1 was niet goed,maar binnen 2 dagen had ik de goede alweer binnen. Ik zou Bylieke iedereen aanraden om te bestellen
Leuke prijs, mooi product
Alles is netjes geregeld: makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie, snelle levering en de producten zijn netjes verpakt en zien er mooi uit! En dat voor een hele goede prijs!
Heb al vaker bij Lieke besteld altijd…
Heb al vaker bij Lieke besteld altijd een leuk kadootje.
Supermooie kerstversiering!
De kerstballen waren supermakkelijk te bestellen. Ik was huiverig voor het resultaat van 1 naam omdat die apart teken erin heeft. Het resultaat is echt prachtig! Ik kom zeker nog eens terug bij deze webshop!
Mooi product
Mooie verpakking.
Mooie verpakking.
Artikel in goede staat ontvangen.
Zeer tevreden over het resultaat, incl. tekst.
Zeker een aanrader.
Fijne, snelle en goede servies met hulp betreft een vraag omtrent een artikel. Prachtige artikelen en een erg groot assortiment. Kort om voor ieder wat wils. Snelle levering en goed en mooi verpakt.
De levering was snel en het was een…
De levering was snel en het was een leuk en mooi produkt
Al 9 kerstballen besteld en alle 9 even…
Al 9 kerstballen besteld en alle 9 even mooi. Geef ze nu af en toe als cadeautje aan familie leden en hun vragen altijd waar ik het heb laten maken. Ik ben super tevreden
Top!
Hele leuke dingen om cadeau te geven! Vooral fan van de geboortecadeaus!
Ik had mijn bestelling voor een bepaalde dag nodig en bij een snelle navraag is dit helemaal goedgekomen en had ik het optijd binnen!
Goede service, snel en fijn contact via de chat.
Het was niet de eerste bestelling maar zeker ook niet de laatste.
Moederdag cadeau
Super tevreden met mijn gepersonaliseerde aankoop. Ik had een vraag over het graveren van figuurtjes en dat werd snel beantwoord. Mijn moeder heb ik super blij kunnen maken met een huisje en figuurtjes met de namen van ons gezin, zelfs ons hondje. Mijn oma heb ik blij kunnen maken met de geboorte bloemen van mij en mijn zusje met onze initialen op het hartje gegraveerd. Ze waren verrast door het originele cadeautje!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。