Helle i klinikken i Randers er utrolig behagelig, dygtig, professionel men også både hyggelig og sød. Jeg elsker at komme og få botox hos hende. Hun gør en dyd ud af at gøre det naturligt og pænt. Jeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helt fantastisk behandling af deres patienter! Hvilket gør at man føler sig tryg ved det hele og bare får en rigtig godt oplevelse, på trods af nervøsiteten forud for indgrebet. Kan kun anbefale... もっと見る
Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser ved Nanne og Thomas i Aalborg. Der er en varm og rar stemning hos dem. Jeg er 100% tryg ved deres behandlinger. Både fordi de er så professionelle og omsorgsf... もっと見る
Jeg kan kun give mine største og varmeste anbefalinger til Aarhus plastikkirurgi / By Malling & Jensen, efter at have fået foretaget fedtsugning af hage/hals på klinikken. Personalet er varme,... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tog fra Nørresundby for at få en …
Tog fra Nørresundby for at få en forundersøgelse og derefter for at få lavet mine læber. Resultatet var godt den første uge hvorefter man intet kunne se, jeg kontakter derfor Karina og hun er enig i man ingenting kan se så hun giver mig en ny tid til jeg kan få mere i. Der går en måned fra første gang jeg får dem lavet til anden gang. Denne gang kan man heller intet se og skriver derfor til hende igen hvor jeg får svaret at nogle skal op og ha 4 behandlinger før det kan ses og det havde hun også fortalt mig til min forundersøgelse.. men det mener jeg bestemt ikke hun har og undrer mig meget over hun så ikke siger det da jeg skriver første gang man ikke kan se det. Jeg forhører mig ved andre klinikker og de har aldrig hørt om man ikke skulle kunne se det. 3000 kr jeg ligeså godt kunne have smidt ud af vinduet. Er så skuffet og vil ikke anbefale til andre.
Dejligsteoplevelse
Fantastik behandling, virkelig dygtig behandler Karina Holm Malling- SMUKT resultat, kommer helt sikker igen. Næste skridt bekymringsrynken :):)
fantastisk sted!
Jeg har været inde til en botox behandling og er mere end tilfreds. Dette var ikke min første behandling, men første gang i denne klinik.
Ud over at priserne er rimelige fik jeg en fantastisk betjening og følte mig godt tilpas lige fra jeg trådte ind af døren. Du er i centrum som klient hos Karina Malling, og jeg gik ud af døren med en følelse af glæde, velvære,løftet af den gode behandling - og ikke mindst fri fra min Grand Canyon mellem brynene :). Behandlingen gik nemt og der er ingen tvivl om at det var yderst professionelle hænder jeg var i.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der og vil bestemt anbefale bymallingjensen.dk hvis man skal have lavet botox!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。