レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har altid vÊret glad for at handle i butikken, og har altid fÃ¥et rigtig god og personlig service af en flink kvinde der arbejder derinde. I dag var der dog en anden medarbejder pÃ¥ arbejde og hun... もっず芋る

䌁業が回答したした

havde bestilt en kjole som sÃ¥ var udsolgt i min str. og damen jeg talte med sagde de var smÃ¥ i str. sÃ¥ nÊste str. ville sikkert passe men ak den var alt for stor snakkede med en fra butikken som sÃ¥ f... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧きいサむズの服専門店
  2. 衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

By Mie er en ny webshop og butik i Horsens skabt til den individualistiske og feminine kvinde, der tÞr vÊre stolt af sig selv og sin krop. Vi sÊlger tÞj i stÞrrelser fra 42-56, og vi tror pÃ¥ at alle har ret til at fÞle sig dejlige og godt tilpas. Hos By Mie er vi motiverede af vores mission om at give alle mulighed for at fÃ¥, hvad der passer til den enkeltes forskellige former. I vores spÊndende univers med smukt tÞj finder du ogsÃ¥ adskillige accessoires – fx tasker, bÊlter, tÞrklÊder og smykker.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

150件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Perfekt indtil i dag.

Har altid vÊret glad for at handle i butikken, og har altid fået rigtig god og personlig service af en flink kvinde der arbejder derinde.
I dag var der dog en anden medarbejder på arbejde og hun var virkelig ikke flink.
Jeg tog en bikini fra et stativ hvor der stod 50% pÃ¥. Kommer op til kassen og prisen er ikke 50%. FÃ¥r sÃ¥ af vide, at det ikke gÊlder bikinien selvom den hang pÃ¥ stativet. Jeg betaler og pÃ¥ vej ud pÃ¥peger jeg endnu engang at der stÃ¥r 50%, og at der ikke stÃ¥r noget om at enkelte varer fra stativet er undtaget. Medarbejderen er totalt ligeglad og siger bare “det er en god pris, hej hej”. Jeg fÞler mig bÃ¥de snydt og dÃ¥rligt behandlet. Det er nok mest hendes attitude og dÃ¥rlige service jeg er utilfreds over, og ikke sÃ¥ meget prisen.
Kommer ALDRIG til at kÞbe noget i butikken når den medarbejder er til stede (langt blond hår). Elsker egentlig butikken så kan nok ikke lade vÊr med at handle der når den anden sÞde og rare kvinde er på arbejde!

2025幎5月6日

KÊre Emina
Vi forstÃ¥ ikke lige din anmeldelse 🀷‍♀ Du fik en bikini overdel til 100kr normal pris 339kr en bikini trusse til 100 kr. normal pris 229 kr. sÃ¥ langt under halv pris 🀷‍♀ Men du er velkommen til at aflevere det tilbage og fÃ¥ din 200 kr.
Kan du have en rigtig god aften.
Med venlig hilsen fra os i BY MIE ❀

Fantastisk webshop

Fantastisk webshop, dejlig service, og SÅ hyggeligt med en personlig hilsen med ens ordre. Det oplever man sjÊldent, og pÃ¥ denne mÃ¥de kan man virkelig mÊrke at de brÊnder for deres arbejde og at yde god service. Jeg handler her helt sikkert igen :-)

2021幎12月6日

Hej Bettina
Mange tak for de rosende ord. Det er jo det hele vÊrd, nÃ¥r vores kunder lÊgger mÊrke til og vÊrdsÊtter den ekstra indsats.😘

Den mest fantastiske butik

Jeg er ikke fra byen. Men kom tilfÊldigt forbi, mit held, en venlig imÞdekommende og Êrlig betjening.
Her blev jeg ikke “prakket “ noget pÃ¥ for at hÞjne deres salg, var det ikke klÊdeligt fik jeg det at vide. Et udvalg for enhver smag. De bedste anbefalinger fra mig jeg kÞrer helt sikkert gerne de 200km for at handle i netop den butik.

2021幎11月26日

Wow! Sikke nogle fine ord. Mange tak for alle stjernerne.🀩

Min nye favorit butik

Var inde i butikken for at lede efter noget pÊnt tÞj til konfirmation . Personalet var sÞde ,hjÊlpsomme, kom med mange forslag, og gjorde alt for at jeg fik det helt perfekte tÞj . Personalet var varme og Êrlige , jeg har aldrig oplevet at blive behandlet sÃ¥ godt i en tÞjbutik fÞr . De fÃ¥r min bedste anbefaling og det er helt sikkert min nye favorit butik . 🀗

2021幎5月25日

By Mie からの回答

Wauw! Sikke en anmeldelse. Den går lige i maven. Tusinde tak! Vi er bare glade for at kunne give dig en så positiv oplevelse. <3

Hurtig levering, og venlig kundeservice - hurtig svar på mail. Handler der gerne igen.

2021幎5月18日

Hej Tina
Vi er glade for, at du er tilfreds med dit kÞb. Mange tak for den fine anmeldelse.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, super fin indpakning af forsendelsen og super god service i butikken da tÞjet skulle byttes - en kÊmpe anbefaling af en fantastisk butik med et vanvittig sÞdt personale. Kommer helt sikkert igen

2021幎5月17日

By Mie からの回答

Hej Helene. Hvor er vi bare glade for at hÞre, du har haft sådan en god oplevelse. Tusinde tak for anmeldelsen. <3

Super service - og sÞdt personale - de hjÊlper og rådgiver med en god charme

2021幎4月11日

By Mie からの回答

Hej Britta. Mange tak for anmeldelsen! Jeg videregiver den del med den gode charme. :D

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。