レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb gebeld naar de zaak, werd goed en snel van advies gediend. De levering ging dezelfde middag nog de deur uit en de volgende dag geleverd. Dat maak ik wel eens anders mee.

5つ星のうち5の評価

Prachtige winkel, met mooie kleding en heel veel moois voor je interieur, je kunt hier nooit met lege handen naar huis! Lieve dames die je goed adviseren en ook een super service, geweldig!

5つ星のうち5の評価

Prachtige winkel met mooie kleding en accessoires voor in en rond het huis, ik ga hier zelden met lege handen naar buiten. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers.

5つ星のうち4の評価

Het Mushkane kussentje dat ik besteld had, was netjes ingepakt en ik ben er blij mee. Het voldoet aan mijn verwachting. Wel vind lik het vreemd dat het pakket niet op het van te voren aangegeven pun... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Conceptstore ByNord is gevestigd in de prachtige oude binnenstad van Zutphen. Als klein meisje opgegroeid in een ondernemers gezin had ik al jong de droom om een eigen winkel te beginnen. Na veel ervaring op te hebben gedaan als stylist en visual merchandiser bij bedrijven als de Bijenkorf, Ikea en Intratuin heb ik in 2018 deze droom eindelijk waar gemaakt. Een mooie selectie spullen met een verhaal. Ik hou van onvoorspelbare combinaties die toch samen weer matchen. Rust, eenvoud en warme materialen en structuren. De meeste items komen uit de noordelijke landen als Denemarken en Nederland. Al onze kleding is Slowfashion, fairtrade geproduceerd en met een zo min mogelijk ecologische voetprint. Uiteraard gemaakt (of gerecycled) met de meest prachtige en natuurlijke materialen. Kom gerust een keer sfeer proeven in de winkel of online!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik heb gebeld naar de zaak

2026年4月11日

Bynord からの回答

Wat fijn om te horen, veel plezier met het mooie kussen.

Alles verliep perfect

Alles verliep perfect. Mag ook voor 10€.

2026年4月13日

Bynord からの回答

Fijn om te horen, helaas kunnen we aan de verzendkosten niks doen. Dit zijn exact de kosten die wij ook moeten betalen naar België.

5つ星のうち5の評価

De service is echt buitengewoon

De service is echt buitengewoon. Als klant voel je dat echt. Mooie winkel ook trouwens met een prachtige sortering, niet van 10 in een dozijn maar echt bijzonder.

2026年2月5日

Bynord からの回答

Dank je wel voor de mooie woorden, we gaan er van blozen.

5つ星のうち4の評価

Blij met Mushkane kussentje, bezorgpunt anders dan aangegeven

Wel vind lik het vreemd dat het pakket niet op het van te voren aangegeven punt bij mij in de buurt werd bezorgd, naar op een ander adres. Blijkbaar kan je er niet van op aan dat de post/ pakket bezorging zich aan jouw keus houdt.

2026年1月27日

Bynord からの回答

Fijn dat je blij bent met het mooie Mushkane kussen. We begrijpen helaas niet waarom de post je pakket op een andere plek heeft achtergelaten. Misschien was deze op het moment van levering gesloten. Veel plezier met het mooie kussen.

Super service!!!

Lieve dames die je goed adviseren en ook een super service, geweldig!

2026年2月6日
自発的なレビュー

Bynord からの回答

Dank je wel voor de mooie review en tot de volgende keer.

Alles keurig geregeld en snel in huis

Alles keurig geregeld en snel in huis
Wel jammer dat de jas zo’n parfumluchtje had. Maar ja dat is mijn klacht bij veel winkels

2026年1月8日

Bynord からの回答

Fijn dat de jas met dit koude weer snel binnen is gekomen. Het luchtje kan ik even niet verklaren, we hebben wel de heerlijke geuren van Marie-Stella-Maris in de winkel, misschien dat deze geur aan de kleding geven. veel plezier met de jas.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, vlotte verzorgde uitvoering en bezorging.

2026年1月7日

Bynord からの回答

Wat fijn om te horen, veel plezier met de prachtige warme trui!

Everything is Perfect

Everything is Perfect ! Super Quick delivery , really beautiful trui!

2025年12月25日

Bynord からの回答

So nice to hear, thank you and enjoy your beautiful 'trui'

Super!

Snelle, accurate levering! Leuke winkel ook trouwens.

2025年12月13日

Bynord からの回答

Dank je wel, wat fijn om te horen.

5つ星のうち5の評価

Supersnelle levering en goede kwaliteit…

Supersnelle levering en goede kwaliteit en persoonlijk berichtje. Echt top, je merkt dat er een gezicht achter de winkel zit, met trots.

2025年11月4日

Bynord からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel en heel veel plezier met de prachtige trui.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Zeer tevreden. Reeds meerdere malen iets besteld en telkens verloopt alles perfect. Mooie duurzame spullen met telkens een kleine verrassing erbij.

2025年10月22日

Bynord からの回答

Dank je wel, veel plezier met het prachtige vest.

Must visit

Diverse products of good quality outside of the mainstream narrative.

2025年9月19日

Bynord からの回答

Thank you Diana for this nice review

5つ星のうち5の評価

fantastisch wollen vest en zelfs…!

fantastisch wollen vest en zelfs thuisbezorgd op dezelfde dag! uitstekende en vriendelijke informatie over produkt!

2025年9月17日

Bynord からの回答

Wat fijn om te horen, veel plezier met het mooie vest.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。