SkÞnne produkter. KÞbte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands sÊrdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrÞjer, sengetÊpper, sofahynder og puder, tÞjet du kun lige har haft lidt pÃ¥, som de sunde bakterier nemt frisker... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞber jÊvnligt jeres vildt gode produkter. TÞjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg knus elsker deres produkter og har faktisk nÊsten dem alle. Alt fra deres nye fantastiske pletfjerner, sko vask rengÞrrings midler til sÞvn mist og alt det midt imellem. Jeg elsker deres smÃ¥ video... ãã£ãšèŠã
Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengÞringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi Þnsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gÞr effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gÞr det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.
Skovlytoften 33, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
DesvÊrre ikke den Þnskede effekt af algemidlet. Det er også et år siden sidst det er renset.

Byoms ApS ããã®åç
Jeg har vasket mine teaktrÊsmÞbler for fÞrste gang, og de blev utrolig pÊne. Det var nemt og hurtigt i forhold til at vi hvert år plejer at slibe mÞblerne rene....
Jeg bruger helt sikkert Byoms igen. Tak.

Byoms ApS ããã®åç
Ingen forfÊrdelig lugt fra skoene mere - og de kan igen komme ind og stå i huset igen.

lÊkre effektive rengÞringsmidler

Byoms ApS ããã®åç
Jeg har kÞbt limited edition sÊttet, det er skÞnne dufte og med skÞn samvittighed, der gÞres rent.ðð. Jeg har ogsÃ¥ kÞbt vaskemiddel, surface cleaner og sleep mist, jeg er solgt og har kun godt at sige om produkterneð

Byoms ApS ããã®åç
LÊkre produkter, drÞj i brug og hurtig levring
Jeg er ny bruger i 2025 af Byoms, og absolut positiv overrasket. Meget drÞj i brug og effektiv.
Har efterhånden udskiftet alt til Byoms produkter.
FuldstÊndig fantastisk produkt!! Jeg har kÊmpet med ildelugtende klatresko i 15 år!!!!??!?!! Jeg har prÞvet alverdens ting og intet har virket fÞr nu! Tusind tak!
Jeg har brugt Byoms i flere år, og har faktisk ikke andet til rengÞring og vask. Det er rigtig gode produkter som gÞr hvad de skal, og så kemikalie fri . Jeg er ikke er allergisk over for noget, men vil gerne undgå kemi både for min egen og mine omgivelsers skyld, og så er Byoms svaret. Så stor anbefaling herfra.
Jeg har desvÊrre oplevet en voldsom hud reaktion med klÞe, rÞd udslet og vejrtrÊkningsproblemer efter brug af HOME MIST med Tea Tree & Lemon Grass i vores hjem. Det er slemt og meget ubehageligt og endnu ikke gået vÊk. Det står på flasken at det kan give en hudreaktion, så jeg kan kun opfordre til at man som forbruger orienterer sig godt inden kÞb.
EfterfÞlgende har jeg haft en god dialog med Byoms som vil registre hÊndelsen og har vÊret lydhÞr.

Byoms ApS ããã®åç
Jeg har handlet hos Byomms i flere år - kÞber flere og flere af produkterne - det er absolut hÞjkvalitet. TÞjvaskemidlet er i en liga for sig. Passer på tÞjet.
Jeg har efterhånden brugt jeres produkter i flere år og er meget glad for dem.
Jeg bruger kun jeres produkter til vasketÞj og opvask. Freshen Up er også et fast produkt hos mig. Sleep mist er jeg også bare rigtig glad for og ligeså den anden aroma mist.
Kundeservicen er også i top og varerne kommer altid hurtigt.
SÃ¥ jeg forbliver fast kunde og udvider sikkert ogsÃ¥ mit sortimentð
Jeg var til en introduktionsaften i Aarhus for en måneds tid siden og blev straks solgt! Så nu er der gang i Byoms derhjemme og jeg kan allerede mÊrke en forskel, der er kommet en "lethed" i luften. Elsker også rutinen med de Êteriske olier i sengetÞjet <3
Har brugt jeres fantastiske produkter siden I startede ð€ Bor nu i udlandet og fÃ¥r stadig leveret. Tak for det - det er ikke mange firmaer som yder denne super service. Man kan vist roligt sige at jeg er hooked.
Jeg er vild med jeres produkter, isÊr dem med duft. Mine 2 yndlings produkter er, opvaskesÊbe & sports vaskemiddel. Det var lidt svÊrt at komme i kontakt med jer, da jeg havde fÃ¥et en defekt pumpe den ene gang, men da jeg endelig fik fat pÃ¥ jer, var kvinden jeg snakkede med super flink og derfor synes jeg at kundeservicen er i tip top âºïž
God service, hurtig levering.
Jeg kÞbte en Byoms Freshen Up, Odour remover.
Jeg skulle ud og rejse, jeg havde en kabine kuffert, som lugtede lidt af kÊlder og mug.
Jeg gav den nogle sprÞjt med Byoms, sÃ¥ duftede den af sÞd sol og sommer.....âïžâ±ïž
MÃ¥ske virker produktet med tiden,men jeg er ikke overbevist pt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã