レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi holdte min sÞns bryllup d.25/4/26 rigtig sÞde mennesker og imÞdekommende god betjening vi er rigtig glade for at vi valgte Ceasarvenue nÊste gang bliver det helt sikkert samme sted vi skal holde vo... もっず芋る

Ulovligt affyring af fyrvÊrkeri i de sene nattetimer, stimer af biler der dytter og spÊrrer vejen. Politiet og kommunen er kontaktet flere gange uden held. Dette sted SKAL stoppes nu! Indehaver... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐Absolut bedste service og smukkeste lokale til vores arrangement. Det gjorde vores aften til noget meget specielt. Service, mad, personale og lokalet helt klart 10/10. Har ikke oplevet hvor... もっず芋る

Holdte mit bryllup der, D 24-01. Virkelig professionelt team, som imÞdekom alle vores behov. Maden var virkelig godt. Og personalet var sÃ¥ service minded. Lokalet er virkelig godt hvis man Þnsker a... もっず芋る

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

33件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Professionelt og serviceminded

Nu er det 2. Gang at jeg forsÞger at skrive en anmeldelse, da jeg tror at der har vÊret noget galt på hjemmesiden. Jeg må Êrligt sige at jeg aldrig af oplevet så meget professionalism i denne form for branche som i Caesar venue. Alle medarbejdernes var så sÞde og hjÊlpsomme, og vil rigtig gerne takke Ronni for at guide os gennem hele processen, fra den fÞrste mÞde til afslutning af festen.

2025幎10月21日

Caesarvenue からの回答

Det var en ren fornÞjelse og Êre at have jer pÃ¥ besÞg ✚🫶 Alt held og lykke pÃ¥ jeres vej og vi hÃ¥ber at vi ses til en anden begivenhed ♥

Mega flot lokale

Mega flot lokale, god service og det hele spiller!

2025幎10月18日

Caesarvenue からの回答

Tusinde tak for din bedÞmmelse 🎉✚ Masser af kÊrlighed til dig.

HensynslÞse mennesker

Kontakede Caesar Venue ang deres brug for fyrvÊrkeri året rundt efter udenlandske bryllupper, fÞdselsdage osv. og de svare tilbage med at de ikke kan kontrollere deres gÊster og deres brug for fyrvÊrerki midt om natten. Området er fyldt med bÞrnefamilier og de tager intet hensyn til os.

Der larmes fra deres lagerbygning hver dag både med dyt fra biler og fyrvÊrkeri. området omkring er fyldt med affald, skoder og tomme flasker/dåser.

2025幎10月4日

KÊre Noah,
Vi forstår den frustration der lige pt. er tilfÊldes for mange naboer. Vi vil på vegne af alle i organisationen beklage for hvad der har vÊret forgået fredag aften.

Selvom vi har ansat vagter til at stå ved vores indgangsparti ved afslutning af arrangements. Stoppet det ikke de her mennesker i at antÊnde fyrvÊrkeri ved krydset til Gladsaxe mÞllevej/tobaksvejen.

Vi har vÊret i dialog med lokalpolitiet og vi vil I fÊllesskab udarbejde nogle tiltag der forhåbentlig vil sÊtte en stoppet til dette, undskyld mit sprog, svineri.

Vi beklager meget. Når det så er sagt har vi over en lÊngere periode haft mange succesfulde fester uden disse type mennesker.

I forhold til affald og skoder vil jeg gerne bede dig om at også tag et kig på lokalet i dagtimerne på hverdage, da hele vores indgangsparti bliver brugt som rygerareal og pause pladser, da elever og ansatte ikke må ryge på deres matrikel. Selvom vi forsÞger at gÞre rent, er det beskidt igen dagen efter.

Men i bund og grund så ligger vi os fladt ned i forbindelse med episoden i fredags og undskylder mange gange.

Vi arbejder på at få lavet en dialog aften og inviterer alle naboer herovre for en god snak over noget kaffe og kage. For at hÞre nogle gode inputs til hvordan vi kan gÞre en ende på det og skabe det gode naboskab og en god relation.

God oplevelse

Selvom vi ikke endte med at booke lokalet og derfor ikke kan give 5 stjerner, vil jeg stadig gerne rose Rooni for en rigtig god oplevelse for min forlovede og mig. Vi var til fremvisningsmÞde for nogle uger siden, og oplevelsen var så god, at vi bagefter Êrgrede os og Þnskede, at vi kunne kombinere ham med det andet lokale, vi har booket.
Vi valgte desvÊrre ikke lokalet, men vi gik der fra med gode anbefalinger til vores bryllup bl.a. valg af DJ og underholdnings indspark.

Rooni fremstod trovÊrdig og oprigtig. Det er desvÊrre ikke en oplevelse vi har haft de andre steder.

2025幎9月22日

Caesarvenue からの回答

Tusind tak for din Êrlighed ✚♥ Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse og Þnsker jer al held og lykke i fremtiden. I vil altid vÊre velkomne i vores lokaler til enhver begivenhed.

Meget flot lokale

Meget flot lokale.
Smilende og imÞdekommende personale som virkelig gÞr sig umage for at yde en god service.

2025幎10月6日

Caesarvenue からの回答

Mange tak for din feedback Simon 🫶✚ Vi ser frem til at holde jeres begivenhed med et brag af en fest.

Klar anbefaling!

Ikke nok med at lokalet er noget af det smukkeste, så er det også en perfekt lokalitet med massere af gratis parkeringsmuligheder.
Hygiejnen har vÊret tip top under hver besÞg samt mÞde jeg har vÊret til, hvilket jeg synes fortÊller meget om stedets kvalitet.
Personalet er sÞde og smilende, og bestyrelsen er virkelig rar og nem at snakke med og vigtigst af alt MEGET åbne og forstående samt imÞdekommende overfor ens Þnsker.
Jeg har snakket med samtlige lokaler ift. bryllup og jeg er MEGET glad for at jeg fandt Caesar Venue og vil til hver en tid anbefale det til andre.

2025幎10月7日

Caesarvenue からの回答

KÊre Mona, vi lykkeÞnsker bÃ¥de dig og din mand og ser frem til at holde et bryllup I sent vil glemme. Vi takker for din Êrlighed og ser frem til alt ❀🫶✚

Varm anbefaling!

Vi holdte en graduation fest i dag, som i gjorde til en faktisk oplevelse! GÊstfriheden, service og ikke mindst det sÞde personale, gjorde aftenen helt gennemfÞrt. Personalet hjalp til med alt, og gjorde det smilende. Varm anbefaling, det ikke sidste gang vi booker! Barakallahu fekum😊

2025幎10月4日

Caesarvenue からの回答

Tusinde tak fordi vi fik Êren af at holde jeres smukke begivenhed ✚♥ Vi hÃ¥ber at se jer en anden gang. Om ikke andet sÃ¥ takker vi rigtig mange gange for jeres anmeldelse og Þnsker jer al held og lykke 😊

Super

Super servicemindede hele aftenen og tager ansvar for at alt er som det skal vÊre igennem hele eventet.

2025幎9月26日

Caesarvenue からの回答

Hej Mana, det varmer vores hjerter at du har det sÃ¥dan 🫶✚
Masser er kÊrlighed din vej!

Bestyrelsen, Caesar Venue

I gjorde vores dag uforglemmelig!

Jeg har lige holdt min forlovelsesfest hos Caesar Venue og kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse!

Lokalet er utrolig smukt og havde alt, hvad vi havde brug for. Et kÊmpe tak til Roni, som var så hjÊlpsom og imÞdekommende i forhold til alle mine Þnsker. Der skal også lyde en stor tak til Ahmad, som gjorde et fantastisk arbejde med at sikre, at hele dagen forlÞb prÊcis efter planen.

Servicen og koordineringen mellem medarbejderne var virkelig i top – alt blev ordnet med det samme, og de sÞrgede lÞbende for at tjekke ind hos os, sÃ¥ vi aldrig manglede noget. SÊrligt tak til de sÞdeste Sirin og Aya, som bidrog til, at alt forlÞb gnidningsfrit og med et smil.

Alt i alt havde vi en helt fantastisk fest, og både familie og venner var glade og tilfredse.
Stort tak til hele teamet hos Caesar Venue – I gjorde vores dag uforglemmelig!❀

2025幎9月7日

Caesarvenue からの回答

Tusinde tak for jeres bedÞmmelse 🎉✚ Masser af kÊrlighed til jer og vi Þnsker jer al held og lykke ♥♥

Helt igennem et fantastisk event

Helt igennem et fantastisk event. Personalet er sÃ¥ professionelt og holdte os i hÃ¥nden igennem det hele. Stor ros herfra 🌞

2025幎8月13日

Caesarvenue からの回答

Tusinde tak for din bedÞmmelse Mariam 🎉✚ Masser af kÊrlighed til dig.

De nye ejere gÞr VIRKELIG en forskel

De nye ejere gÞr VIRKELIG en forskel!
Kan helt klart mÊrke service, omsorg og professionalismen.
Helt Êrligt - tusind tak for jeres hjÊlp!

2025幎7月8日

Caesarvenue からの回答

Tusinde tak for din bedÞmmelse Ida 🎉✚ Masser af kÊrlighed til dig.

Caesar Venue !!!!!

Caesar Venue !!!!!
Der kommet nye Ejer beklageligvis ikke bedre end de forrige historier der flolere. DET ER DET SAMME..........
Pigen der i huset til at tage sig af kunder mangler erfaring, service smil samt meget mere.....NUL TILFREDSSTILHED

2025幎5月30日

Hej Anni,
Vi er kede at du har oplevet det du nÊvner i din bedÞmmelse. Vi var pÃ¥ davÊrende nye lejere og havde nÊsten lige overtaget et allerede i forvejen driftenende selskab. Hvor vi har forsÞgt at tilfredsstille alle som var med fra vores start. Nu er vi blevet klogere og ansat personale til alle vores ansvarsomrÃ¥der. Selvom at du skriver nul tilfredshed, er du altid velkommen til at komme forbi til en snak over en kop kaffe omkring din oplevelse. 🙂

Gamle Mirror mansion.. fuskere

Mirror mansion har åbenbart skiftet navn, da der stadig stadig står mirror mansion på Caesar venues hjemmeside og stadig deres logo.
Hold jer langt vÊk fra dem. De skylder stadig folk penge for alle de fester de ikke har holdt under mirror mansions navn.

De er de stÞrste fuskere. Taler sÞdt og så tager de fusen på dig.

GÞr jer selv den tjeneste og hold jer vÊk

2025幎1月15日

KÊre GÊst,
Vi er kede af at du stadigvÊk har den forståelse af at de tidligere ejere stadigvÊk har noget med erhvervsmålet af gÞre.

Vi har overtaget driften pr. 1 maj 2025 og desvÊrre vÊret igennem en masse efterslÊb fra tidligere lejeres måde at drive deres forretning. DesvÊrre tager det tid at Êndre på Google og Websted osv. Men vi er nÊsten i mål.

Det eneste vi kan gÞre for at overbevise dig er at henvise dig til både CVR registreret samt at du altid velkommen til at komme forbi til en snak eller en kop kaffe i vores dejlige lokaler på Tobaksvejen 20, nu kendt som Caesar Venue. Hvor vi kun er fuld af positive vibes og ser frem til at tage I mod alle med nye og friske Þjne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。