Cafe-k レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

(Cafe K Kolding) Tjener nr 1 sÊtter os ved et bord og giver os menu kort. Under 2 minutter senere, kommer tjener nr 2, og spÞrger om vi er klar til at bestille, vi har dÃ¥rligt nÃ¥et at Ã¥... もっず芋る

Café K i trÞjborg fortjener 0 stjerner. Meget skuffende oplevelse pÃ¥ Café K. Selvom vi havde reserveret bord pÃ¥ forhÃ¥nd, var bordet ikke klar ved ankomst og var stadig fyldt med krummer og madres... もっず芋る

䌁業が回答したした

Cafe K Randers. Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service. Lang ventetid pÃ¥ betjening og mad. Ringe kvalitet af mad (tÞrre, melede pomfritter, koldt kÞd i burgeren, tatar s... もっず芋る

BesÞgte deres Cafe i Randers. Benyttede en deal til cafe K burger. DÃ¥rlig oplevelse, dÃ¥rligt kÞd, sej og svampet bÞf uden smag, et lille stykke bacon. Beskidt glas, ingen salt i saltbÞssen, borde... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

så godt

cafe K Silkeborg, vi har i dag vÊret på Cafe K og det var en rigtig god oplevelse, 2 rigtige sÞde unge damer der stod for servering, fik tapas som var så godt og kaffe adlibitium til og de unge damer var utrolige sÞde til at spÞrge om vi manglede noget og straks var der mere kaffe, kan klart anbefale et besÞg på cafe K i Silkeborg

2022幎10月7日

Cafe K Randers

SÊlger en over welldone - bestilt som medium - stykke oksemÞrbrad pÃ¥ 200 gram som (mÃ¥ske) nÊrmer sig de 100 gram 🥩 Chefen bortforklarer med at de kÞber dem sÃ¥ledes - burde nok vejes om 👎
Chips overstegt - personale ekstrem slÞve - 1 time om bestilling hver gang - prÞv det af og bliv skuffet 🀚

2022幎8月12日

Café K Silkeborg

Café K Silkeborg

Mangel på service - lang ventetid på både at få lov til at bestille og bagefter på mad og drikkevarer.
Uprofessionelt personale - 6 gange gik personale tomhÊndet forbi bordet ved siden af som stod fyldt med madrester mv fra tidligere gÊster. Ikke sÊrligt lÊkkert at se på i over 45 min.

2022幎7月5日
自発的なレビュヌ

Blev lige opdraget af en tjener i en tom cafe

Vi var to voksne mÊnd, der gik ind for og finde en god frokost i Silkeborg igår 2 pinsedaq.
Valgte Cafe K, vi kom ind og ventede lidt i dÞren, der sad en gammel dame ude ved siden og 4 damer ved et bord, ellers var resten helt tomt.
Bortset fra de to tjener piger der stod ved baren.

SÃ¥ vi gik hen til et tomt bord og satte os ned.
Kort efter kom en pige med to menukort, og sagde vrissent:
Til en anden gang, må I godt blive stående ved indgangen !

Vi valgte 5 min efter, at forlade stedet og gik op til et andet sted, som ligger et hjÞrne og fik, den til dato bedste stjerneskud, vi har prÞvet.

Det andet sted var halvfuldt, vi nåede lige ind fÞr, vi fik afvide, at vi kunne sÊtte os hvor vi ville.

Og det andet sted fik 100 kr i drikkepenge..

Cafe K kommer vi ikke på igen...

2022幎6月7日

CAFE K RANDERS 0 STJERNER SÅ RINGE MAD

Cafe K. Randers (Bliv endelig vÊk så dårlig mad)
En dårlig oplevelse, vi har spist der to gange i 2022
fÞrste gang to Cafe K burgere helt rÞde inden i dårligt
anden gang i den her uge bÞf helt rÞd inden i
pomfritter var ikke tllberedt ordentlig havde fået alt for meget helt mÞrke i farven og hårde. Det var en gang et godt spisested (kolde lokaler dÞren står åben ud til gaden, så folk flyttede borde for ikke at får trÊk. Kan ikke andbefales som et godt spisested.
DET ER IKKE I ORDEN

2022幎4月28日
自発的なレビュヌ

Cafe K Randers - dårlig mad og service...

Vi var en gruppe på 5 personer som bestilte aftensmad en lÞrdag aften, hvor der ikke var travlt i caféen. De fÞrste 3 personer fik sin mad efter... 40 minutter. De restende 2 bestillinger havde kÞkkenet åbenbart ikke fået besked om, så vi måtte vente yderligere 20 minutter på at få de resterende bestillinger. Tjeneren beklagede ikke over situationen eller havde en serviceminded tilgang.

BÞffen i burgeren var skamstegt. Burgerbollen var tÞr og kedelig efter at vÊre kommet op fra frost og efterfÞlgende varmet alt for meget i ovnen. Jeg fik lidt associationer til tvebakker.

For 7 år siden blev der krÊset mere om gÊsterne, servicen og råvarerne. En skam, at det ikke er sagen lÊngere...

2022幎3月13日

Café K Randers det er en ommer

Vi bestilte 3 x steak af oksemÞrbrad medium stegt, ventede en time hvorefter, alle bÞffer var gennemstegt grå og trist. Hvis man ikke kan ramme 1 bÞf ud af 3 står det sgu ringe til. Sidste gang vi spiste der var maden også langt under middel, men synes de skulle have en chance igen, Dette kommer ikke til at ske igen.
Tvivler på der er en kok ansat i det kÞkken.
Kan bestemt ikke anbefale stedet.

2022幎3月11日

Elendig service og kundemindede

Elendig service og kundemindede personale i silkeborg afdelingen.

Sad 10 min og ventede på betjening og der var kun 5-6 andre mennesker derinde så ikke fordi de havde travlt. Fik kaffen fÞrst og da den var drukket kom kagen. Burde jo komme samme tid.

Kommer der ikke igen.

2022幎3月5日

Café K M.P.Brunsgade

Café K M.P.Brunsgade: vi er tre pensionister, der ville have lidt frokost på caféen. Selvom der var masser af plads, mente tjeneren ikke, der var plads til os (eller måske orkede hun ikke mere servering), så vi gik igen. Vi vil da heller ikke vÊre til besvÊr.

2022幎1月25日
自発的なレビュヌ

Virkelig et elendigt service niveau

Virkelig et elendigt service niveau i Randers. Var på besÞg 2 juledag, nÊsten igen kunder og alligevel tog det 50 min fÞr en pastasalat var klar. Imens kunne man se personalet stå med deres mobiler ude bagved, fuldstÊndig uengageret. Bagefter var der bestil kage med is, som også blev glemt i fÞrste omgang, tror der gik 30 min med det også.

2021幎12月27日

Der er frygtelig koldt på Cafe K det

Der er frygtelig koldt pÃ¥ Cafe K det gÞr ikke at man fÃ¥r lyst til at hÊnge lÊnge. Den belgiske vaffel var hÃ¥rd og tÞr, og da vi gÞr opmÊrksom pÃ¥ det bliver vi spist af med at det er fordi vi har vÊret for lÊnge om at spise den🀯sÃ¥ den er blevet kold, og at de da gerne vil varme den igen men den var sÃ¥ gennem tÞr og ikke mulig at spise ... sÃ¥ ik bestil brunch med vaffel med mindre i spiser den fÞrst 🙄 vi bestilte sÞbogÃ¥rd solbÊr normalt fÃ¥r man vand med til den pÃ¥ andre cafeer, pÃ¥ Cafe K skal man kÞbe en hel flaske vand til .. vi vÊlger nok et andet sted nÊste gang ....

2021幎12月6日

Cafe K Randers

Cafe K Randers.

Betjeningen ok, jeg fik et lusus stjerneskud. Fisken ok, salaten brunlig i kanterne, og brÞdet sjappet, som om rejer og asparges, lige var hÊldt ud fra dåsen, og på tallerkenen og brÞdet.
En anden fik ris, som var som risengrÞd, man kunne ikke se der var riskorn, og tjeneren forklarede, at det var fordi, risene blev sprayet med smÞr, fÞr det blev varmet i microovnen! Ny portion ris, som igen var risengrÞd, hele vejen rundt og inden i. Så fritter, som trods alt var gode.
Ikke en fantastisk oplevelse.

2021幎11月12日

Randers afd

Randers afd.
Dårlig service, inkompetente medarbejdere, de har ikke styr på noget, de er langsomme og ser sure ud. Drikkevarer kommer fÞr maden, der mangler altid noget til maden.

2021幎10月31日

Ingen service!!!

Vi havde fået et gavekort, og det skulle selvfÞlgelig bruges. På gavekortet står der at man skal booke bord online, det forsÞgte vi, men vi fik aldrig en bekrÊftigelse på det, og der står at reservationen fÞrst er gÊldende når der er sendt en bekrÊftigelse!
Nå men vi tog chancen og dukkede op alligevel. Da vi kommer ind bliver vi spurgt om vi har gavekort, og der siger vi jo ja. Vi får at vide at vi bare skal finde et bord, hvilket vi gÞr. På bordet er der et skilt hvor der står at man skal bestille maden online, det forsÞger vi, men der er det ikke muligt at bruge gavekortet til betaling, så vi må ud i baren for at finde en tjener der kan hjÊlpe os. Her får vi at vide af samme pige som tog imod os, at man ikke kunne bestille online, når man har gavekort. Her undre det os, at hun ikke fortÊller os det, da hun spÞrg os ved ankomsten om vi netop har gavekort?!?
Men langt om lÊnge får vi bestilt vores mad og drikke. Efter 25 minutter får vi vores drikkevarer, og efter 50 minutter spÞrg vi om vores mad er på vej?!
Maden smagte godt og var flot anrettet👍🏻
Vi ville have bestilt desserter, men der var ingen tjener i restauranten i over en halv time, heller ikke da der kom en hjemlÞs dame ind, og tiggede om vores rester pÃ¥ tallerknerne. 👎🏻
Ingen service overhovedet, mega dårlig oplevelse! Vi kommer ikke igen👎🏻👎🏻👎🏻

2021幎10月27日