Min veninde og jeg havde en skÞn og lÊkker oplevelse pÃ¥ Cafe Crave i dag. En cafe med charme og intim atmosfÊre. SÃ¥ pÊn og hygiejnisk cafe med smukke jordfarver. Duften af pandekager og vafler byder e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte idag too good to go ved jer. Var noget skuffet over indholdet. PÃ¥ to good to go bliver man oplyst at der vil vÊre for en vÊrdi af 115 kr, jeg fik 2 snegle og et stykke kage der minder om bro... ãã£ãšèŠã
The brunch was very nice and tasty. Good variation on the menu, a lot of different options. Good service!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev Ãgte ForkÊlelse: Brunch, Fluffy Pandekager og Ãkologisk Kvalitet â Hos Café Crave i Randers! Velkommen til Café Crave â dit fristed for smagsoplevelser, der vÊkker glÊde, lige i hjertet af Randers pÃ¥ DytmÊrsken 12! Hos os handler det om mere end bare mad; det handler om at skabe Þjeblikke af nydelse med de bedste rÃ¥varer. Vi specialiserer os i at gÞre din dag lidt sÞdere, lidt friskere og meget mere lÊkker. Vores HÞjdepunkter: ð¥ Legendariske Fluffy Pandekager: Glem alt om kedelige pandekager. Vores er luftige, lette og serveres med et utal af luksuriÞse toppingmuligheder. Fra chokoladeoverdÃ¥d til friske bÊr og knasende pistacie â skab din helt egen pandekagedrÞm! ð³ Brunch til Enhver Smag: Start dagen rigtigt med vores varierede brunch-menu. Uanset om du er til det klassiske, det grÞnne eller det sÞde, har vi sammensat en brunch, der sikrer, at du gÃ¥r mÊt og glad herfra. â Kvalitet i Hver DrÃ¥be: Vi gÃ¥r ikke pÃ¥ kompromis med drikkevarerne. Nyd vores kvalitetsÞkologiske kaffe, som er brygget til perfektion. Eller forkÊl dig selv med en af vores: Friskpressede Juicer & Smoothies fyldt med vitaminer. Cremede Milkshakes, der er den ultimative treat. Vi glÊder os til at byde dig velkommen og give dig en smagsoplevelse, du sent vil glemme i hyggelige omgivelser. Har du besÞgt os? Del din oplevelse! Vi lytter altid til, hvordan vi kan gÞre din nÊste Crave-oplevelse endnu bedre.
é£çµ¡å
DytmÊrsken 12, 8900, Randers, ãã³ããŒã¯
- cafecrave.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nice brunch and desserts
Jeg havde en virkelig skÞn oplevelseâŠ
Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse hos Café Crave i Randers. Stemningen er hyggelig og indbydende, og man fÞler sig velkommen fra det Þjeblik, man trÊder ind. Personalet er smilende, opmÊrksomme og giver en rigtig god service.
Et sted som skal oplevelse.
Min veninde og jeg havde en skÞn og lÊkker oplevelse på Cafe Crave i dag. En cafe med charme og intim atmosfÊre. Så pÊn og hygiejnisk cafe med smukke jordfarver. Duften af pandekager og vafler byder en velkommen i cafeen. Men udover dette har de velsmagende frokostmenuer serveret med lÊkre råvarer og smagsoplevelser. Her anbefales deres hjemmelavede juicer, de smager delikat. Vi kunne ikke have fået en bedre service, med smil på lÊben og super god til at informere om konceptet i cafeen med nysgerrighed på kundens behov er helt i top. Super lÊkkert sted til en kaffedate eller en skÞn venindefrokost. Kan varmt anbefales.
Too good to go ved jer
Jeg kÞbte idag too good to go ved jer. Var noget skuffet over indholdet. På to good to go bliver man oplyst at der vil vÊre for en vÊrdi af 115 kr, jeg fik 2 snegle og et stykke kage der minder om brownie. Kagerne smager godt, men kunne ikke forestille mig at de 3 kager vil koste 115,- at kÞbe. Så skal hver kage koste 38,- hvis dette er tilfÊldet, er de bestemt ikke prisen vÊrd. Man kan kÞbe en snegl ved bageren til 15 kr som smager ligeså godt.
KÊmpe anbefaling
Menukortet er nemt at overskue, maden er god og lÊkker. Portionerne har en god stÞrrelse og flot anretning. Deres drikkevarer er lÊkre og caféen er flot og indbydende.
Jeg vil varmt anbefale Café Crave
Jeg vil varmt anbefale Café Crave! Maden er virkelig lÊkker og tilberedt med tydelig sans for kvalitet. Betjeningen er imÞdekommende, opmÊrksom og får en til at fÞle sig godt taget imod. En rigtig hyggelig cafe, hvor både mad og service er i top. Jeg glÊder mig allerede til nÊste besÞg!
God mad
God mad, god mÊngde og hyggelig stemning og service. Kommer helt klart igen!
Super lÊkkert
lÊkkert brunch
Virkelig lÊkkert brunch. Fantastiske pandekager. Kan varmt anbefaldes.
Fantastisk mad og dessert
Fantastisk mad og dessert. Hyggelig sted. Meget god service. Bestemt et besÞg vÊrd.
Fantastisk cafe tog lige et smut forbiâŠ
Fantastisk cafe tog lige et smut forbi da jeg havde nogle afleveringer for, massere tid til afslapning og roligt godt musik, og en dejlig en dejlig kop kaffeð
Mega god oplevelse og super lÊkker madâŠ
Mega god oplevelse og super lÊkker mad og drikke. 5 stjerner herfra âš
Mega sÞde mennesker â¥ïžâ¥ïžâ¥ïž
Mega sÞde mennesker og utrolig god mad
Delicious
Café Crafe is such a nice little spot in Randers. The vibe is relaxed, and the staff are always super friendly. Their brunch is really tasty and comes with a good mix of things without feeling too heavy. The Dubai crepe is easily the highlight. Sweet, flavorful, and just something a bit different. Definitely a great place to swing by if youâre in the area!
Virkelig lÊkre pandekagerð
Virkelig lÊkre pandekagerð
Og rigtig god service!
10/10 stjerner herfra
Rigtigt lÊkker mad!
Rigtigt lÊkker mad!! Mega hyggelig og stil ren café, jeg kommer klart igen
LÊkker mad
LÊkker mad, meget flinke tjenere, alt var rigtig dejligt, god atmosfÊreð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ