レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange plett... もっと見る

企業情報

1. 持ち帰りサービス
  2. レストラン

当該企業による記述

Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz

2.7

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Forfærdeligt personale - Silkeborg

Forfærdeligt personale. Unge medarbejdere, der ikke har forstand på service.
Første gang jeg var der, nogle dage efter stedet åbnede, var der et insekt i mine nachos. Jeg fik dog en refundering, så derfor blev der ikke skrevet en anmeldelse dengang.

Men nu har jeg haft en dårlig oplevelse igen. Det var en fredag aften, cirka mellem kl. 22.00 og 22.30. Der var to unge piger på arbejde. Den ene pige var meget skeptisk og kiggede på os, som om vi ikke var velkomne – virkelig underligt, btw.

Senere bestilte min veninde og jeg noget at drikke. Min veninde bestilte en jordbærmilkshake, men endte med at få chokoladesovs i i stedet for jordbærsirup. Det var igen den samme pige som før. Efter hun havde lavet milkshaken, kunne man høre hende fnise til sin kollega over, at hun var kommet til at putte chokoladesovs i. Det er ikke så meget selve fejlen, men mere det, at hun griner af det i stedet for at komme hen og anerkende fejlen og spørge, om det var i orden, vi fik den sådan. Det er så ufatteligt uprofessionelt.

Jeg synes, I skal hyre nogle lidt mere professionelle medarbejdere end dem, I har nu. Jeg kommer i hvert fald ikke her igen.

2025年5月30日
5つ星のうち1の評価

15 min for bare at få et menukort😡 10…

15 min for bare at få et menukort😡 10 min for at bestille. Ja ok de 2 øl kom rimelig hurtigt, men så skete der heller ikke mere. Da vi kunne se at 2 sæt der kom efter os, både fik bestilt OG spist og betalt + 2 sæt mere efter os fik mad serveret, så slap tålmodigheden op og vi gik derfra uden mad. Og ja vi betalte skam for de 2 øl, som vi jo ikke havde drukket, da vi jo ventede på at maden skulle komme, hvilket ikke var sket efter 45 min. Et "vi beklager" var hvad der kunne gives i rabat for den oplevelse 😡 Sørgeligt. Det var så første, sidste og eneste gang vi besøgte cafe Mauritz i Svendborg.

2025年6月5日
5つ星のうち2の評価

Skal siges at det er hyggelige…

Skal siges at det er hyggelige omgivelser og flinke tjenere . Desværre fik vi mad forgiftning af vores sidste besøg.

Ringede til dem og fortalte det, hvor den unge pige i tlf self beklagede og ville sende beskeden videre til køkkenet.

Vil nok kun nuppe en drink eller kaffe derinde fremover - hvis jeg besøger dem.

2025年6月4日

Madforgiftning

Madforgiftning min kone og jeg var på Mauritz i Svendborg i dag og fik et stjerneskud.
Vi er begge blevet så syge med opkast og dårlige mave vi kommer aldrig igen

2025年5月27日

Bestilte takeaway gemmen Wolt

Bestilte takeaway gemmen Wolt, maden ankommer 10 min for sent ( ikke mauritz’ skyld) til gengæld mangler halvdelen af ordren.
Ringer og klager og får besked på at jeg kan komme og hente en ny menu en halv time senere.
Da jeg så kommer til Mauritz vil den unge meget flabet mand have mig til at betale igen. Hvilket jeg selvfølgelig ikke gør, og han accepterer det.
Jeg kommer hjem og så mangler der stadig pomfritter. Sløj sløj omgang.
Køb endelig ikke mad ved Mauritz i Svendborg, en skandale forretning og betjening af rang!

2025年5月16日

Silkeborg

Silkeborg. Havde et bord til 25 personer, bestilt 4 mdr før. 3 dage før, da jeg sender vores madbestilling, som aftalt, får jeg en mail at de ikke kan se min reservation. De kan dog godt modtage os. Søde tjenere da vi ankommer. Der går lang tid før vi får vores mad, men vi har ikke travlt, da vi har fået lovning på at kunne blive til kl1. Nu er åbningstiderne dog ændret med udgangen til april så nu lukker de kl23.
Kl 22:10 kan vi pludselig ikke købe mere i baren.. Bortset fra en cola som en enkelt får lov at købe.. Meget mærkelig opførsel at man lukker baren uden at sige noget 45 min før lukketid. Det gjorde desværre vores 30 års jubilæums fejring af gl skolevenner til en lidt tam affære på café Mauritz Silkeborg.

2025年5月3日
5つ星のうち1の評価

Spiste smørrebrød til frokost i…

Spiste smørrebrød til frokost i Sønderborg. Det var utroligt ringe og trist. Hønsesalaten var fed og ulækker , tror bare de have åbnet en sløj hønsesalat fra k-salat og lagt på et rundt rugbrød med 2 bløde skiver bacon på toppen. Betjening udført af unge piger som hverken kunne vejlede eller hjælpe ! Nej her kommer vi ikke igen !!! Big boss sad selv og spiste ude i restauranten mens han hundsede rundt med pigerne på engelsk, mystisk sted !

2025年3月30日

Middelfart . Dårligt

Middelfart .
Jeg var idag inde og bestille en Cæsar salat . Jeg afgiver ordren og 35 minutter skulle der gå, inden at, tjeneren komme og forklare at de ikke kan lave sådan en idag.
Det synes jeg simpelthen er for ringe. Som om at min tid ingen værdi har . Gik sulten fra caféen

2025年4月11日
5つ星のうち5の評価

Zehn hos Mauritz i Sønderborg gjorde…

Zehn hos Mauritz i Sønderborg gjorde vores barnedåb til en fantastisk dag! Alle detaljer blev der taget hånd om, og alle vores ønsker blev opfyldt til punkt og prikke. Vi kan varmt anbefale Mauritz i Sønderborg.
Tusind tak for at gøre vores specielle dag helt fantastisk.

2025年3月2日

Mauritz Fredericia

Jeg var igår aftens nede på Mauritz i Fredericia, med min kone. Ca ved 19 tiden, kommer der en masse mennesker ind, tjeneren får travlt da der også er andre i caféen omkring de 20 stykker og der så kommer 10-15 mere, jeg vil gerne rose hende for at holde overblikket og være sød og rar, på trods at hun havde travlt, kom hun ned og forhørte sig om vi manglede noget, osv. der var en anden gæst der brokkede sig over noget ang noget mad, det tog hun også så pænt. Jeg fik ikke hendes navn, men vi betalte ved 19:30-19:45 tiden. Men hun får helt klart 5 stjerner herfra, vi kommer helt sikkert igen.

2025年3月2日

Trustpilot エクスペリエンス