䌁業情報

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

18件のレビュヌ

Spis her ikke. Du kan ligeså godt tÞrre numse i din penge

Utrolig ringe kvalitet af maden.

For det fÞrste, den sÃ¥kaldte “guacamole” kommer fra enten en spand eller en dÃ¥se. Jeg bestiller en “mexican burger” - modtager 14 styks pomfritter, en tÞr bolle fra netto og en fryse bÞf fra Dagrofa. Guacamolen kommer fra en spand ELLER dÃ¥se, chilimayoen er ligesÃ¥ tynd som vores drikkevand.

Dette for 169kr. Bevares, der er husleje og lÞnninger. Men hÊv da jeres kvalitet. (Bande ord må man ikke skrive)

Dunke Êg til brunch er fint, men om aftenen kan i da (bande ord mÃ¥ man ikke skrive) godt oppe jer “bare” en “smule”. UseriÞst og ikke pengene vÊrd. Tag et andet sted hen og spis.

2026幎3月21日

Ubehagelig oplevelse.

Den Êldre herre med sort hÃ¥r kom med vores mad, det eneste jeg tÊnkte var om han kunne vÊre mere smilende

Hans opfÞrsel var skam noget af det vÊrste jeg har set fra en tjener i mit liv.
Den anden unge dreng var dog meget sÞd, men kom hverken og tjekkede pÃ¥ os eller noget

Vi fÞlte at vi var nÞdsaget til at spise hurtigt og gå igen, da vi ikke blev mÞdt af et eneste smil fra den Êldre herre.
Vi spurgte om salt fra den Êldre herre hvor han kom med 2 stk. salt og kastede det på bordet helt suremuldende.
Det er sku en ommer, han skal oplÊres

2025幎7月6日

Elendig oplevelse!

Elendig oplevelse!
De tager 49 kr. for et glas vand med brus på 25 cl. - 49 kr.!!! Dagens kage, som skulle vÊre en pistachekage smagte af absolut intet, og havde konsistens som en fedtet lagkage. Iskaffen smagte af isvand med karamelsirup. To kaffe, én kage og to glas vand med brus = 277 kr. - what a joke!

2025幎5月26日

Super godt!

Vi har kl 10.00 i dag spist brunch pÃ¥ Café Valentin i Rungsted Havn. Det er er koncept med f eks 5 brunch “ting” til 139,-. Det var virkelig godt! Dejlige retter og virkelig hyggeligt at sidde og se ud pÃ¥ bÃ¥dene mens vi nÞd kaffen til! Venlig betjening! Mette BÞgeskov

2025幎1月12日

Ubehagelig service

Syg overpris for mad og drikke. Personalet her i Oure render rundt og er ser sure ud og opfÞre sig som nogle idioter. Fik fx skÊld ud over at tage for mange servietter og blev ignoreret da jeg skulle bestille. Generelt bare en dårlig oplevelser ville bestemt ikke anbefale dette sted.

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

Grov overpris for måltid og drikke.

Fik deres kyllingesandwich, med bacon (i ental). Kylling tÞr og sej, lille stykke, Pomfritter gode, men meget få. Sidste men ikke mindst synes jeg at FANTA til 170 kr. literen er groft overpris, samlet set ringe. kan ikke anbefales når man nÊrmest ikke kan blive mÊt.

2024幎11月16日
自発的なレビュヌ

Vi blev syg at spise pÃ¥ café valentin I Rungsted havn🀢🀢🀢🀢🀢🀢

I dag den 27 sep. Var vi forbi til lidt frokost på cafe Valentin i Rungsted Haven.
Jeg bestilt en Mexicansk burger og min kone en Valentin XL burger.
Vi har aldrig nogen sinde har fået sådan en dårlig smagende og meget fedtet burger nogen steder fÞr.
Vi havde godt nok skidt efter det.☹☹
Jeg fatter bare ikke hvor svÊrt kan det vÊre for en kok og lave en simpel burger?..

2024幎9月27日

DÃ¥rlig service

Kommer ned til hillerÞd og bestiller 3 burger med hjem og et glas til mens jeg venter på maden, da jeg vil betale kommer der en lang forklaring at deres dankort maskine ikke kan tage Forbrugsforeningen og jeg skulle bruge et andet kort med de skal ikke vÊre leverandÞr til Forbrugsforeningen når de ikke vil give den rabat der fÞlger med , og da jeg ikke Þnsket at bruge et andet kort var jeg ikke velset hos dem

2024幎4月5日

Vi ankom 20:30 for at få noget mad og

Vi ankom 20:30 for at få noget mad og noget at drikke. Vi gik ind for at sige at vi satte os udenfor og tjenerne var ude flere gange, de så godt vi sad og ventede på at bestille, men de kom aldrig ud. Så vi gik ind for at bestille hvor de så bare sad på baren. vi sagde at vi havde ventet i 30 minutter, men da klokken blev over 21 kunne vi ikke bestille vores mad selvom vi har ventet i 30 minutter.
Virkelig ringe service!!!!!

2024幎3月3日

Vi fik 2 gange brunch i dag

Vi fik 2 gange brunch i dag, god mad og venlig og behagelig betjening og af en ung pige.
Men vi sÃ¥ og hÞrte at en voksen ( medarbejder eller mÃ¥ske ejer ) skÊlde den unge pige ud i stor stil, for det fÞrste sÃ¥ er det slet ikke et sted at skÊlde nogen ud sÃ¥ alle kan hÞre det, for det andet sÃ¥ ligner det ikke noget at skÊlde en ung pige ud pÃ¥ den mÃ¥de, ved ikke hvilken opfÞrsel det er 🙁🀷🏌‍♂

2024幎1月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ