レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En hyggelig stemning men maden er desvÊrre ikke pengene vÊrd. Vi bestilte sandwich og mÃ¥ side at til 149kr skal den kunne lidt mere end bare vÊre et stykke brÞd skÃ¥ret i trekanter. Betjeningen var sk... もっず芋る

Fra start til slut en kÊmpe oplevelse! Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers pÃ¥ en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel mÃ¥de at... もっず芋る

Club sandwich hvor kyllingen fÞltes rÃ¥, gummi agtig ikke fÊrdigstegt og da man nÊvner det ved betaling er der ingen enerkendelse af dette. Ikke fordi jeg ikke ville betale fuld pris som jeg gjorde... もっず芋る

䌁業情報

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

109件のレビュヌ

MÊrkelig burger

MÊrkelig burger, meget laks lidt salat, bolognese smagte supermarked.

Forklaring:
Burgeren var okay, mÊrkelig anretning - og lidt brÊndt? Men smagte fint (pomfritter gode) sphagetti: smagte lidt af fÊrdiglavet mad og manglede vin og urter. Laks bom ting: god laks meget salat.

2025幎7月19日
自発的なレビュヌ

Mig og min mor bestilte to kager

Mig og min mor bestilte to kager. Kagen kostede 98 kr pr kage. Jeg bestilte en chokolade tÊrte og min mor bestilte en Êble tÊrte. Vi har aldrig oplevet så skuffende en oplevelse. Den var dissideret ulÊkker. Taget direkte op af fryseren. Udover det var den klam slasket og man kunne ikke spise den, det var virkelig ikke rart. IsÊr når man forventer noget til prisen.

2025幎1月10日

Okay oplevelse

Laksen havde fået for meget og pastaen for lidt samt manglede salt. Betjening var der ikke meget af, men det der var, var fint nok, uden at de gjorde noget ud af det, selvom vi var meget få indenfor

2025幎5月18日

SKUFFENDE BESØG PÅ VISA.

Betjeningen: uprÊcis og mgl. viden om menu/glutenfri. Bestillingen ikke fulgt, ris ved siden af.
HakkebÞf: overstegt og tÞr plus bearnaise på serveringen, selvom der var bestilt glutenfri/smÞrsauce
Karrysuppe: elendig! Ikke cremet, som beskrevet. Karryen ikke kogt ordentlig ind. Smagen var som bouillonvand med karrysmag.
CiabattebrÞd og kartoflerne var heldigvis okay.
INTET nÊvnt pÃ¥ menukort om allegener, kun “spÞrg personalet”, serveringspersonalet vidste intet.
Meget sen afrydning, sidste gang jeg viser mine feriegÊster VISA og de gik glip af mersalg på kaffe og desserter.

2025幎5月11日
自発的なレビュヌ

Fra start til slut en kÊmpe oplevelse!

Fra start til slut en kÊmpe oplevelse!

Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers på en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel måde at prÊsentere maden på, hvilket gjorde at vi ved hver ret trak på smilebåndet og derefter blev sendt på en fantastisk smagsoplevelse.
🀩⭐🥇

2025幎3月14日
自発的なレビュヌ

En af de bedste restauranter i Aalborg!ᅩ

Fantastisk café! Servicen var helt perfekt, isÊr den tjener der serverede os, sÃ¥ venlig og opmÊrksom. Selvom caféen var travl, fik vi vores mad pÃ¥ kun 6 minutter, og den var bÃ¥de lÊkker og i kÊmpe portioner – nok til at tage med hjem! Det er uden tvivl en af de bedste restauranter i Aalborg, og jeg har allerede vÊret der tre gange. Kan varmt anbefales!

2025幎3月8日

Fantastisk Oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse på Café Visa i går! Servicen var helt i top, og isÊr den unge mand, der betjente mig, var utrolig charmerende og opmÊrksom. Maden var lÊkker, stemningen hyggelig, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Tak for en skÞn aften!

2025幎2月16日

Kommer helt klart igen! 😍

Ej hvor var jeg dog glad for jeg valgte Café Visa, at tage pÃ¥ her til aften! Jeg inviterede min mor og de smÃ¥ pÃ¥ aftensmad, og selvom restauranten nÊsten var helt fyldt- kunne de stadigvÊk finde plads til os 🙏🏜😍 Der var SÅ hyggeligt, og virkelig pÊnt sted. Vi blev taget godt i mod, og fik ligeledes mad og drikke virkelig hurtigt. Det sÊtter man pris pÃ¥, nÃ¥r man har bÞrn med der godt kan vÊre lidt rastlÞse. Det smagte mega godt, og hold da op nogle kÊmpe portioner. BÞrnene kunne ikke spise det hele, men da tilbÞd tjenerne at pakke det i nogle take away bokse de havde. Mega god service, for sÃ¥ kunne vi tage det med hjem til senere! Vi kommer helt klart igen, tusind tak for en lÊkkert middag, og fremragende service 🙏🏜🀩

2025幎2月12日
自発的なレビュヌ

Min kÊreste og jeg havde en fantastisk

Min kÊreste og jeg havde en fantastisk aften pÃ¥ Café Visa sidste fredags! Fra vi trÃ¥dte ind af dÞren blev vi mÞdt af en helt igennem varm og dejlig atmosfÊre. Personalet var SÅ imÞdekommende! Maden var helt igennem fantastisk - SÅ LÆKKERT! Og store portioner der passer perfekt til prisen! Vi sluttede aftenen af med en lÊkker drink, og en hyggelig lille snak med tjeneren, som viste intresse og tid selvom hele restauranten var fyldt og der var travlt.
Simpelthen ikke sidste gang vi besÞger Café Visa. KÆMPE, KÆMPE anbefalinger herfra!

2025幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ